• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence doktora gitmelisin. Belki adet söktürücü verirler. Ben de evlendikten sonra PCO.slu olduğumu öğrendim. Ben AZERBAYCANLIYIM. Bizde polikistoz diyorlar. Ama 2 aylık tedaviyle geçti. Benim adetim o zamanlar 10 14 gun gecikirdi. Ama her ay oluyodum. Sen tedavi almıyomusun? Geldi mi kırmızılar?[/QUOT. Gittim doktora pko dedi işte iki kez hormon testi yapıldı prolaktin yüksekti ikincide ilaç vermsti kullandım için dusmus İnsülin direnci ne bakıldı bebek düşünüyorum dedim bi yıl deneyin bakalım gelmedi daha söktürücü içmeyi düşünüyorum ama varsa diye de korkuyorum ama çıkmaz mıydı ya 44 gün oldu dongum

gerçekten öle spirali çıkarttırdım 1 ay oldu bu ikinci aydı
hay maşallah ya hemen kapmışsın ne güzel neler yaşadın peki daha benimde 5-6 günüm var ama sıksık idrara gitme ara ara mide bulantısı ama hafif ,kasık ağrısı, göğüslerim acıyo ve bu şikayetleri reglime 10-11 gün kala yaşamaya başladım bi arkadaşbunları yaşaman çok erken daha sonraları yaşarsın bu belirtileri bence regli olacaksın dedi o yüzden sordum sana da

hay maşallah ya hemen kapmışsın ne güzel neler yaşadın peki daha benimde 5-6 günüm var ama sıksık idrara gitme ara ara mide bulantısı ama hafif ,kasık ağrısı, göğüslerim acıyo ve bu şikayetleri reglime 10-11 gün kala yaşamaya başladım bi arkadaşbunları yaşaman çok erken daha sonraları yaşarsın bu belirtileri bence regli olacaksın dedi o yüzden sordum sana da

valla bende belirti şöyle aşırı mide gazı vardı geçen hafta hala devam ediyor ,5 gündürde sabah bulantısı ama bu sabah daha fazlaydı dedim hatta bu kadar erken ne bulantısı bu diye,eğer hamileysem ben perişan olurum 3 aya kadar diye düşündüm ,enfeksiyon var sandım antibiyotik alayım diye önce bir test yapayım dedim öle oldu

valla bende belirti şöyle aşırı mide gazı vardı geçen hafta hala devam ediyor ,5 gündürde sabah bulantısı ama bu sabah daha fazlaydı dedim hatta bu kadar erken ne bulantısı bu diye,eğer hamileysem ben perişan olurum 3 aya kadar diye düşündüm ,enfeksiyon var sandım antibiyotik alayım diye önce bir test yapayım dedim öle oldu
o zaman sadece gaz ve mide bulantıolmuş sende anladım canım hayırlı olsun

Çıkardı herhalde şimdiye kadar. Ama bilemeyiz de. Kan testiyle anlarsın yalnız. Erken gebelik testiyle mi yaptın normal olanlamı?

teşekkür ederim cnm evet en önemli belirtim sabah bulantısıydı hatta dedimki ya hamileyim ya sistit oldum ,şimdiden böyleyse ben yanmışım
Tatlm Gozun aydin .Rabbim bizlerde bu duyguyu nasip etsin.Ozel bi seyler yaptn mi Tavsiyee istiyorz :))))

Back