• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A
Canlar son günlerde fazla giremiyorum. Tabiki bu ay da Adet oldum bugün doktora gittim muayene etti sol yumurtalarim gözle gorunmeyecek kadar kucukmus sağ ama iyiymiş sizce bu büyük bir sorun mu
Alttan mi bakti yoksa Ultrsnda gozukuyor mu bunlar.Bn gittigimde hic alttan bakmadilarda Hep ultrasndan baktilar.Onun icinsordm tatlm

İnşallah canım ikimiz de olmayız ya sanki ben adet olacakmışım gibi geliyor öyle bir his rahmimde sızı var ama olmazsam yarın test yaparım ama ben
Ben daha hiçbişey hissetmiyorum. Ara sıra kasıklarımdan yukarı bir agrı girip cıkıyo o kadar. Sen yapıp bana da soylersin tamam mı? Bekliycem. Ama ben olmazsam daha yapmayı düşünmüyorum. Geçen ay 3 gün geckmem olmuşdu çünkü. En iyisi beklemek. O da zor

IMG_3477.JPG

KIZLAR HAYALET ÇİZGİYİ GÖREN VARMI BENDEN BAŞKA? Bat 24 haziran dayanamadım yaptım

Eklentiler

• IMG_3481.JPG
    IMG_3481.JPG
    25,3 KB · Görüntüleme: 31
Bat a 4 gün kaldı bu sabah gebelik testi yaptım ve negatif kızlar bu ay çok umutlanmıştım şimdi öyle moralim bozuk ki :(

teşekkür ederim hiç bişey yapmadım ne ovulasyon ne kür nede yumurtlama hesabı spiralimi çıkarttırdım geçen ay bu kaldım tek tavsiyem stressiz bir ilişki ilişkimde 3 kez oldu
süpersin biz ayda 7-8 kez giriyoruz yine de bana mısın demiyor işte allah verince oluyor ne güzel uğraşmadan beklemeden tutmuş allah hepimize nasip etsin inşallah

Benim şu an reglim 4.günü ve kesildi, normalde 5 gün sürerdi bu ay 3 gün sürdü, bu iyi bişey mi kötü mü bilemedim.. Bat 11 temmuz, regl bitsin çalışmalara başlıcam :)
canım bende de öyle olıyor bazen 5 gün bazen 4 gün bu kötü birşey değil kansızlık veya kan yoğunluğuna bağlı olarak değişiyor bazen pıhtılı akıyor bazen su gibi bu da günleri 1-2 gün değiştirebiliyor tabi hormonal bir durum da söz konusu o ay stres varmıydı vs bunların hepsi etkiler

Inan ki düşünmemek istiyorum ama elimde değil. Düşünmeden edemiyorum. Yarın adet gunum. Bebek yoksa gecikme olsun istemiyorum. Düzenli adetim olsun bari diyorum. Gecen ay 3 gun gecikmişti. InşALLAH ALLAH bebişimi gönderir de bekletmez beni :emir_bebek::KK43:
ben de senin gibiyim normalde reglim düzenşi olr tavimime göre ne zaman ki bebişe karar verdik 5 aydır bende 2 kez düzensiz oldum birinde 5 gün birinde 4 gün geciktim hamile zanettim testler yaptım yok insan sinirleniyor bari regl olayım bu durumları da yaşamıyım diyor insan hevesleniyosun bir an olacakmış gibi hissediyorsun acaba yaşadıklarım bebektenmi diyosun ya ne kaemaşık bir dygu

ben de senin gibiyim normalde reglim düzenşi olr tavimime göre ne zaman ki bebişe karar verdik 5 aydır bende 2 kez düzensiz oldum birinde 5 gün birinde 4 gün geciktim hamile zanettim testler yaptım yok insan sinirleniyor bari regl olayım bu durumları da yaşamıyım diyor insan hevesleniyosun bir an olacakmış gibi hissediyorsun acaba yaşadıklarım bebektenmi diyosun ya ne kaemaşık bir dygu
Aynen yaa. Geçen ay galiba var dedim. 3 gün gecikmişti. Yokmuş. Bugun adet gunum bakalım gelecek mi? Eğer bebiş yoksa gelsin. Bide böyle sorunlar olmasın istiyorum

Aynen yaa. Geçen ay galiba var dedim. 3 gün gecikmişti. Yokmuş. Bugun adet gunum bakalım gelecek mi? Eğer bebiş yoksa gelsin. Bide böyle sorunlar olmasın istiyorum
normalde kafaya takan biri değilim ama gecikince sökemiyorsun onun stresi sıkıntısı çok oluyor o beni daha çok yoruyor bir kez hastaneye gittim kan vermeye negatifi yiyince dedim artık birdaha yaptırmam evde yaparım daha az stres oluyorsun doktorun ağzından hamile değilsin negatif duyunca ben daha çok yıkılmıştım bu sefer kendimi sorguladım e peki 5 gün geciktim bu neyin nesi allah allah başka bir sıkıntımı var deyip üzüldüğüm o gün regl olup rahatlamıştım o günü hiç unutmuyorum çok ağlamıştım bu kadar çok bebiş istediğimi o gün farkettim ben 1 yıllık evliyim erken filan diyordum eşim ikna etti korkularım var doğum vs biraz canıma düşkünüm ağrı eşiğim zayıf oyüzden ertlemiştim o testi yaptırırken ve sonucu öyle hüsran olunca baktım ağlıyorum kendime dedim e hani istemiyordun ne oldu şimdi sana dedim ve gerçekten istediğimi anladım

günaydın güzel anne senin belirtiler nasıldı ya bende regl belirtilerimi bebekmi hep karıştırıyorum ya ovü testi ile mi hamile kaldın
Ovulasyon testi yapmadım canım gün aşırı ilişki oldu
Hiç belirtim yoktu ne regl ne bebek
2 gün kala öylesine test yaptım pozitif
Ama test yaptığım gün farkettim ki göğüslerimdeki damarlar meme ucuma inerek yol gibi şekil oluşturmuş tek belirti oydu 2 gün sonra aşırı kasık ağrısı yaşadım 3 gün sürdü halen de ara ara devam ediyor
Yani 2 gün önce testte öğrenmesem şu geçmeyen ağrılardan anlardım regl ağrısından çok farklı

Ovulasyon testi yapmadım canım gün aşırı ilişki oldu
Hiç belirtim yoktu ne regl ne bebek
2 gün kala öylesine test yaptım pozitif
Ama test yaptığım gün farkettim ki göğüslerimdeki damarlar meme ucuma inerek yol gibi şekil oluşturmuş tek belirti oydu 2 gün sonra aşırı kasık ağrısı yaşadım 3 gün sürdü halen de ara ara devam ediyor
Yani 2 gün önce testte öğrenmesem şu geçmeyen ağrılardan anlardım regl ağrısından çok farklı
evet benimde doktorum 2 günde bir ilişki de ol başka birşey yapma demişti tabi biz başaramıyoruz ama en azından 7-8 kez oluyor. sen öylesine bi yapıyım demişsin belirtinde yokmuş içine doğmuş demekki demekki regl ağrısından değişik bir ağrı öylremii bunu öğrendiğim de iyi oldu

Daha 4 gun var. Cıkmamış ola bilir. Adetin gecikirse bir daha yaparsın. Sıkma canını
Ne bileyim herkesin önceden çıkıyor en azından bi silik çizgi çıksaydı bari dedim ama yok. Ağrılarım da var adet olacağım hissediyorum. Hayırlısı hakkımızda. inşallah siz güzel haberler verirsiniz.

Back