En son iki adetim 16 mart ve 15 nisan şeklinde geldi ama 15 nisanda başlayan 18 gün sürdü. Normalde eskiden böyle uzun sürerdi pko sebebiyle. Son zamanlarda 12 ye kadar düşmüştü adet günlerim. Gitgide yoluna giriyor derken bu sefer 18 gün olunca galiba sonraki adet gecikti. Ben de tam bilemiyorum ne zaman adet gelir. Ocak miydi neydi o zaman da 2,5 ay bekledim adeti. Bat tahmin edemiyorum düzenli olmayınca. Ama kendime göre bir düzen var aslında. Son bir yıldır hacamat oluyorum. Hacamat olduğum ay gününde geliyor olmadığım ay gecikiyordu o yuzden 2,5 ay adet gelmemişti. Bu ay hacamat yine oldum gecikmesin diye. Ve ilk defa takviye kullandım. Vitaminler. O yuzden kafam çok karıştı.Bat ne zamanki senin?test yap bat ta.negatifse başla bence.ben de regl olamadım kan verip tarlusala mı başlayayım ona mı sence?
çok zor city girl yaBiliyorum çok zor canım ama sabırlı olmaya çalış lütfen allahim tüm isteyenlere versin insallah kacinci ayindi bu ay?
Ben anlıyorum canım seni bnimde bu ay 3. Ayim insan ister istemez hayal kırıklığına uğruyor bende 6 aya kadar yolu var deyip kendimi teselli ediyorum allahim bekletmez insallah o kadar stres çok etkiliyormus düşünmeden duramiyoruz kiçok zor city girl yavalla 3, ayım erken gibi geliyo ama ben hep umutsuz başladım o yüzden hiç pozitif olamıyorum sanki yıllardır olmuyo gibi
ayy valla bilmiyorum 2 gün olmayınca bi heveslendim acaba mı diye ama benden çok eşim heveslendi bide üzüldü adet olduğumdaKiz bizdeki bu şanssızlık nedir yahuu ama pes etmek yok yapicaz biz bu bebisleri
aynen eylülde de olmazsa başlıcam tedaviye artık çikolata kisti hastasıyım benBen anlıyorum canım seni bnimde bu ay 3. Ayim insan ister istemez hayal kırıklığına uğruyor bende 6 aya kadar yolu var deyip kendimi teselli ediyorum allahim bekletmez insallah o kadar stres çok etkiliyormus düşünmeden duramiyoruz ki
Bebiş gelirse anneni bu kadar takmaya vakit kalmayacak.zaten annen de anneanne olma Sevinç'iyle seni üzemeyecek.Bat'a 6 gun kaldi. Hevesle erken gebelik ve gebelik testi siparis etmistim. Onlar geldi kargoyla bugun.Hic hevesim yok. Depresyondayim. Ah baska dertler. Annem. Uzaklik. Uzmeler. Uzulmeler. Küslükler. Psikiyatristten randevu aldim. Simdi ona yonelicem.
Oley yaa!!!Kızlarrr sonunda regl oldum.regl oldum diye zil takıp oynayacağım neredeyse...şükür kavuşturana!
bende de pko var klomen alsam mı diyorum?bu hafta sonuna dr a randevu alacağım.yumurtalarımız spermin farkedeceği kadar gelişmiyor.nerde çokluk orda bkluk modunda.yine zar zor yada normal şekilde adet olabiliyoruz. hadi senin böyle karışık. benim troid hapı var şeker hapı var vitamin hapı da içtim yamulmayayım kan kalsın bünyemde diye ee yine yok yine yok.En son iki adetim 16 mart ve 15 nisan şeklinde geldi ama 15 nisanda başlayan 18 gün sürdü. Normalde eskiden böyle uzun sürerdi pko sebebiyle. Son zamanlarda 12 ye kadar düşmüştü adet günlerim. Gitgide yoluna giriyor derken bu sefer 18 gün olunca galiba sonraki adet gecikti. Ben de tam bilemiyorum ne zaman adet gelir. Ocak miydi neydi o zaman da 2,5 ay bekledim adeti. Bat tahmin edemiyorum düzenli olmayınca. Ama kendime göre bir düzen var aslında. Son bir yıldır hacamat oluyorum. Hacamat olduğum ay gününde geliyor olmadığım ay gecikiyordu o yuzden 2,5 ay adet gelmemişti. Bu ay hacamat yine oldum gecikmesin diye. Ve ilk defa takviye kullandım. Vitaminler. O yuzden kafam çok karıştı.
Ben tarlusali hiç sevmiyorum. Agnucaston daha doğal olduğu için eğer onunla düzene girecekse bence ilk onu kullanmak daha iyi. Tarlusal çok fazla kanama getiriyor sanki çok yapmacikmis gibi :) tabi bu benim hislerim belki sen öyle hissetmiyorsundur. Olması gereken adete benzemiyor sanki rengi ve miktarı çok tuhafıma gidiyor.
Kızlarrr sonunda regl oldum.regl oldum diye zil takıp oynayacağım neredeyse...şükür kavuşturana!
Dr verirdir kullan tabi neden kullanmayasın.şansın artar.senin kozalak nazlı zaten.mikmikler boşa gitmesinbende de pko var klomen alsam mı diyorum?bu hafta sonuna dr a randevu alacağım.yumurtalarımız spermin farkedeceği kadar gelişmiyor.nerde çokluk orda bkluk modunda.yine zar zor yada normal şekilde adet olabiliyoruz. hadi senin böyle karışık. benim troid hapı var şeker hapı var vitamin hapı da içtim yamulmayayım kan kalsın bünyemde diye ee yine yok yine yok.
Test yapmayı denesen diyorumMerhaba kızlarr :) Benimde bat 1 mayıs ama geçen haftadan beri adet kanaması gibi değil ama kanama var kahverengi akıntı da dahil hani açık olucak ama ped'e çok çok az geliyor bir tek tuvalette görüyorum yerleşme kanamasıdır diye umut ediyorum ama bakalım 1 hafta erken oldu normalde hiç olmaz böyle bekliyorum bende başına böyle bişe gelen oldu mu ya :-/
Oley yaa!!!
Yaw şimdi de şöyle bir sorun ortaya çıktı.ben semineri ailemin yanında alıyorum hep.hem tatilim uzuyor hem onlar aradan çıkmış oluyor 15-20 gün.kozalak yoksa hayatta izin vermez o kadar kalmama.yımırtlama zamanı seminer dönemine geliyor.eee napıcam ben şimdi ya?ailemi çok özledim.şubattan beri görmüyorum.burda kalınca oğlan da kreşe gitmek zorunda oluyor,çık hevesleniyordu anneanneme gidicez diye.şansıma bak yaHadi gozun aydin. Yeni aya hazirliklar başlasin
Çekmiyorlar diye biliyorum.550 ise iyiymiş ,ortalama öyle canım hatta daha yüksekkızlar bişey sorcam devlet hastanesinde rahim ağzı filmi çekiyorlar mı özel de 550 tl ücreti var
Seminerler bu sene il disinda alinamayacak diye yazi okudum bacim.Yaw şimdi de şöyle bir sorun ortaya çıktı.ben semineri ailemin yanında alıyorum hep.hem tatilim uzuyor hem onlar aradan çıkmış oluyor 15-20 gün.kozalak yoksa hayatta izin vermez o kadar kalmama.yımırtlama zamanı seminer dönemine geliyor.eee napıcam ben şimdi ya?ailemi çok özledim.şubattan beri görmüyorum.burda kalınca oğlan da kreşe gitmek zorunda oluyor,çık hevesleniyordu anneanneme gidicez diye.şansıma bak ya
Valla mı?okula yazı geldi mi?ben dedikodusunu duydum sordum memura.henüz yazı gelmedi dediSeminerler bu sene il disinda alinamayacak diye yazi okudum bacim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?