Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Negatif.

Bir daha ne belirti yaşarsam yaşayayım hamileliğe yormam. Bu sondu!
Böyle ümitsizliğe dusmeyelim, inşallah birgün gerçekten güzel olavak her şey. Elbette cok ama cok zor bir durum, ama o gün geldiğinde her şeyi unutturacak bir mucizen olacak inşallah. Dua edelim

Bat ne zamanki senin?test yap bat ta.negatifse başla bence.ben de regl olamadım kan verip tarlusala mı başlayayım ona mı sence?

herbisi valla şaşırdım içimdeki ses de pozitif diyordu sana.hem bikaç gün daha var sanki beklemek için.bu kadar belirti olup nasıl olmuyor ya...beraber Yen'i aya hazırlanırız.bak ben regl olamadım onun derdindeyim.zamanında olmak bile bişey.

Canım ya sanki sen yanlış tipikte takılıyorsun.hani aralık ocak anneleri falan oralarda sorsan bu soruyu,daha çok ilgilenirler.biz daha tek çizgi,çift çizgi kısmındayız da
Bu arada kist bebeğine hiçbir zarar vermez canım.miyomlarla kistlerle Doğum yapan yüzlerce bayan var.doğumda ondan da kurtulursun.[/QUOTE]
Biliyorum yanlış yere yazdığımı daha önce 2 evladımı kaybettiğim için çok korkuyorum doktor öle deyince ne yapacağımı şaşırdım rahatsız ettiysem özür dilerim

Biliyorum yanlış yere yazdığımı daha önce 2 evladımı kaybettiğim için çok korkuyorum doktor öle deyince ne yapacağımı şaşırdım rahatsız ettiysem özür dilerim[/QUOTE]
Ben rahatsızlığı canım.başın sağolsun.oralarda daha çok yardımcı olurlar diye söyledim.insan aynı şeyleri yaşadığında paylaşım yapması kolay olur.Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aşamayı nasip etsin

Baska sehirde olmaniz onu cok etkilemis olmali. Bu da gecer diyip sabretmek lazim sanirim hazir kafa bunlarla oyalaniyoken bebiside takma kafana olursa olur de. Cunku anladigim kadariyla sende kafaya birseyleri cok takan birisin. Belki de oluverir.
15 senedir başka şehirlerdeyiz biz. Sabır benim hiç yapamadığım bişey. Panik atağım da var. Bi sıkıntı mı var hemen çözülecek! Ben maalesef böyleyim. Bilio musunuz? Annem bana hamileyken röntgene girmiş, ağır iğneler yemiş, beni iki kere kürtaj ettirmiş. Ama Allah ol derse olur ya, ben tüm yaşananlara rağmen doğmuşum, şimdi de tüm sıkıntılara rağmen yaşıyorum. Kalpten gitmedim, kanser de olmadım. Çok şaşırtıcı yani.

Annem mükemmeldir ama yaşadıkları onu bu hale getirmeseydi. Hala kendinin sonuna kadar haklı olduğunu düşünmeseydi keşke.
Allah en yakın zamanda anne olmanı nasip etsin canım arkadaşım.

Biliyorum yanlış yere yazdığımı daha önce 2 evladımı kaybettiğim için çok korkuyorum doktor öle deyince ne yapacağımı şaşırdım rahatsız ettiysem özür dilerim
Ben rahatsızlığı canım.başın sağolsun.oralarda daha çok yardımcı olurlar diye söyledim.insan aynı şeyleri yaşadığında paylaşım yapması kolay olur.Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aşamayı nasip etsin[/QUOTE]
Allah razı olsun inşallah sizde yakın zamanda anne olduğunuzu öğrenirsiniz bende evladımı kucağıma sağsalim alırım inşallah ultrasonda bebeğimin hareket ettiğini gördükten sonra onu kaybetme korkum daha arttı rabbim hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın

ezgish canim bu pabik atak denilen illet bendede var. Ama hayata pozitif bakmamiz gerekiyo sanirim. Iki kere kurtaj olayına cok sasirdim acikcasi. Madem 15 yildir ayrisiniz evliligini neden kaldiramadi

ezgish canim bu pabik atak denilen illet bendede var. Ama hayata pozitif bakmamiz gerekiyo sanirim. Iki kere kurtaj olayına cok sasirdim acikcasi. Madem 15 yildir ayrisiniz evliligini neden kaldiramadi
Birbirimize çok düşkünüz. Gelir giderdi yanıma, şimdi yapamıo. Belki de beni başka biriyle paylaşamıo. Bilmiyorum. Bildiğim tek şey, onun kendini ve beni gereksiz yere üzdüğü.
Biz bu panik atakla, doğum yapsak normal doğum da yapamayız heralde di mi :)

Bende bunu dusundum ama suan dogum olayina adapte olamiyorum. Belli olmaz iyi hissederiz belki yapariz :).

dün doktoru aradım.doktor dondurulmuş embriyonun nasıl kullanılacağını evrelerini telefonda anlattı adet zamanımı sordu bugün için gelmelisin dedi eşimle konuş yada karar ver gel dedi bende çalışıyorum. hafta sonu gelmem daha kolay oluyor dedim. herkes çalışıyor izin almalısın dedi.kocamla görüştüm sen işine gitmeye devam et dedi.bu akşam arayıp öbür aya bıraktığımı söyleyeceğim.kocama kızdım ağladım. o hala anlamak istemiyor. dedim sana babalık erken geliyor ama annelik bana geç kalıyor dedim.çok moralim bozuldu oda içten içe ağladı çünkü burnunu çekti hep hasta olmasa da.iş yerim izin konusunda çok sıkıntı çıkarıyor.inan ücretsiz kullansam git gel yaptığım günleri yine sıkıntı çıkarırlar birde düşünüyorum en paranın lazım olduğu zaman ücretsiz izin.anneliğime engel olması da günah değil mi?

bugun alttan muayenede cok canım yanmıstı suan wc gıttım akıntı gıbı gelmıs yanma var galıba tahrıs oldu zorlanınca ınsallah yanma uzun surmez
Pembe leke şeklinde bile gelebilir bende öyle olmuştu parça aldığı için

kırmızı kartı yedim kızlar bat bugündü çok mutsuzum her ay aynı hüsran her ay aynı depresyon ya offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…