Ümitli halini daha cok sevdim, inşallah karşılığını da alırsın sabrinin :))Yalnız bir dakikada nasıl fikrim değişti :) hep böyle oluyor belirsizken
Böyle ümitsizliğe dusmeyelim, inşallah birgün gerçekten güzel olavak her şey. Elbette cok ama cok zor bir durum, ama o gün geldiğinde her şeyi unutturacak bir mucizen olacak inşallah. Dua edelimNegatif.
Bir daha ne belirti yaşarsam yaşayayım hamileliğe yormam. Bu sondu!
Amin hepimiz inşaallah. Aslında hep ümitliyim ama bazen yorgunluğa yenik düşüyorum galiba. Bir şekilde yaşanacak ve bir gün bitecek inşaallah.Ümitli halini daha cok sevdim, inşallah karşılığını da alırsın sabrinin :))
Bat ne zamanki senin?test yap bat ta.negatifse başla bence.ben de regl olamadım kan verip tarlusala mı başlayayım ona mı sence?Ya sen yazınca düşündüm de adetim belki gelir hemen kullanirsam. Oruca baslamadan hemen alsam diyorum, bir yandan da hamile kalınca ilacın bırakılması gerekiyor. Yeterli veri mevcut değil yazıyor. Neyse adet olur olmaz başlasam sanki daha iyi olacak.
Biliyorum yanlış yere yazdığımı daha önce 2 evladımı kaybettiğim için çok korkuyorum doktor öle deyince ne yapacağımı şaşırdım rahatsız ettiysem özür dilerim[/QUOTE]Canım ya sanki sen yanlış tipikte takılıyorsun.hani aralık ocak anneleri falan oralarda sorsan bu soruyu,daha çok ilgilenirler.biz daha tek çizgi,çift çizgi kısmındayız da
Bu arada kist bebeğine hiçbir zarar vermez canım.miyomlarla kistlerle Doğum yapan yüzlerce bayan var.doğumda ondan da kurtulursun.
15 senedir başka şehirlerdeyiz biz. Sabır benim hiç yapamadığım bişey. Panik atağım da var. Bi sıkıntı mı var hemen çözülecek! Ben maalesef böyleyim. Bilio musunuz? Annem bana hamileyken röntgene girmiş, ağır iğneler yemiş, beni iki kere kürtaj ettirmiş. Ama Allah ol derse olur ya, ben tüm yaşananlara rağmen doğmuşum, şimdi de tüm sıkıntılara rağmen yaşıyorum. Kalpten gitmedim, kanser de olmadım. Çok şaşırtıcı yani.Baska sehirde olmaniz onu cok etkilemis olmali. Bu da gecer diyip sabretmek lazim sanirim hazir kafa bunlarla oyalaniyoken bebiside takma kafana olursa olur de. Cunku anladigim kadariyla sende kafaya birseyleri cok takan birisin. Belki de oluverir.
Annem mükemmeldir ama yaşadıkları onu bu hale getirmeseydi. Hala kendinin sonuna kadar haklı olduğunu düşünmeseydi keşke.Bir annenin çocuğuna nasıl davranmamasi gerektiğini en iyi bilen sensin bu yüzden eminim ki aramizda evladiyle en iyi bağı kuracak sensindir. Mesajlarını okuduğum kadarıyla her şeye rağmen güçlü bir kadınsın bence vazgeçme
Allah en yakın zamanda anne olmanı nasip etsin canım arkadaşım.Bende araliktan beri bebek istiyorum. Bu ay cok umutluyum insallah Bata bir hafta var zaman gecmiyo. Benim hic destekcim yok annem ben onu aramasam aylarca aramaz beni hic bi yakinlik gormedim.. hep arkadaslarin annelerine ozendim fedakar her derdini paylastigin her zaman yaninada. . Esimde kendi halinde hic umrunda degil cok yanliz hissediyoru m ama bebek cok iyi gelecek bana.. beklmek zor
Ben rahatsızlığı canım.başın sağolsun.oralarda daha çok yardımcı olurlar diye söyledim.insan aynı şeyleri yaşadığında paylaşım yapması kolay olur.Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aşamayı nasip etsin[/QUOTE]Biliyorum yanlış yere yazdığımı daha önce 2 evladımı kaybettiğim için çok korkuyorum doktor öle deyince ne yapacağımı şaşırdım rahatsız ettiysem özür dilerim
Birbirimize çok düşkünüz. Gelir giderdi yanıma, şimdi yapamıo. Belki de beni başka biriyle paylaşamıo. Bilmiyorum. Bildiğim tek şey, onun kendini ve beni gereksiz yere üzdüğü.ezgish canim bu pabik atak denilen illet bendede var. Ama hayata pozitif bakmamiz gerekiyo sanirim. Iki kere kurtaj olayına cok sasirdim acikcasi. Madem 15 yildir ayrisiniz evliligini neden kaldiramadi
Bende bunu dusundum ama suan dogum olayina adapte olamiyorum. Belli olmaz iyi hissederiz belki yapariz :).Birbirimize çok düşkünüz. Gelir giderdi yanıma, şimdi yapamıo. Belki de beni başka biriyle paylaşamıo. Bilmiyorum. Bildiğim tek şey, onun kendini ve beni gereksiz yere üzdüğü.
Biz bu panik atakla, doğum yapsak normal doğum da yapamayız heralde di mi :)
dün doktoru aradım.doktor dondurulmuş embriyonun nasıl kullanılacağını evrelerini telefonda anlattı adet zamanımı sordu bugün için gelmelisin dedi eşimle konuş yada karar ver gel dedi bende çalışıyorum. hafta sonu gelmem daha kolay oluyor dedim. herkes çalışıyor izin almalısın dedi.kocamla görüştüm sen işine gitmeye devam et dedi.bu akşam arayıp öbür aya bıraktığımı söyleyeceğim.kocama kızdım ağladım. o hala anlamak istemiyor. dedim sana babalık erken geliyor ama annelik bana geç kalıyor dedim.çok moralim bozuldu oda içten içe ağladı çünkü burnunu çekti hep hasta olmasa da.iş yerim izin konusunda çok sıkıntı çıkarıyor.inan ücretsiz kullansam git gel yaptığım günleri yine sıkıntı çıkarırlar birde düşünüyorum en paranın lazım olduğu zaman ücretsiz izin.anneliğime engel olması da günah değil mi?Kötü bir gün geçirmişsin canım.Dünyanın en güzel duygusu belki de annelik.Bir mucize...kime nasip olacağı belli olmayan.Aşermenin,bir bebeği taşımanın, emzirmenin, bebek sıcaklığının ona dair her şeyin tadını çıkartmak ve kıymetini bilmek gerekiyor.
Bir kadın anne olduğunda annesini, sevgiyi hatta dünyayı daha iyi anlar.bir bebeğe sahip olmakla yeniden doğar ve olgunlaşır.Dünyaya farklı bir pencereden bakmaya me dersin?
Allah var kaygi yok diyelim, insallah kismet oteki aydadir, Rabbim gönlüne ve gonlumuze gore hayirli olani versingünaydın kızlar bu ay da hüsran oldu yine adet oldum başka zamana inşallah.
amin cnm inşallah elbette zamanı vardır. Hayırlı zaman da gelsin yavrularımız.Allah var kaygi yok diyelim, insallah kismet oteki aydadir, Rabbim gönlüne ve gonlumuze gore hayirli olani versin
Pembe leke şeklinde bile gelebilir bende öyle olmuştu parça aldığı içinbugun alttan muayenede cok canım yanmıstı suan wc gıttım akıntı gıbı gelmıs yanma var galıba tahrıs oldu zorlanınca ınsallah yanma uzun surmez
Biliyorum çok zor canım ama sabırlı olmaya çalış lütfen allahim tüm isteyenlere versin insallah kacinci ayindi bu ay?kırmızı kartı yedim kızlarbat bugündü çok mutsuzum her ay aynı hüsran her ay aynı depresyon ya offff
Kiz bizdeki bu şanssızlık nedir yahuu ama pes etmek yok yapicaz biz bu bebislerigünaydın kızlar bu ay da hüsran oldu yine adet oldum başka zamana inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?