Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birleşme olduktan sonra sorun yok akmasında rahat ol. Ama birleşme tam olmadıysa sorun olabilir de o da zaten her zaman başına gelmiyorsa sorun yok kafana takma bence rahat ol.

bugun alttan muayenede cok canım yanmıstı suan wc gıttım akıntı gıbı gelmıs yanma var galıba tahrıs oldu zorlanınca ınsallah yanma uzun surmez

Annemi de gorsen herkes cok sever. Cok yardimseverdir. Hayatim boyunca hem annem hem babam oldu. Hicbiseyimi eksik etmedi. Maddi manevi yardim konusunda tavan yapti. Sanirim evlendigimi kabul edemio. Beni paylasamio. Icim acio.

Annemi de gorsen herkes cok sever. Cok yardimseverdir. Hayatim boyunca hem annem hem babam oldu. Hicbiseyimi eksik etmedi. Maddi manevi yardim konusunda tavan yapti. Sanirim evlendigimi kabul edemio. Beni paylasamio. Icim acio.
Bence sen harika bir anne olacaksın. Tabi ne zaman istersen. Yaşı unutma 32,5

Baska sehirde olmaniz onu cok etkilemis olmali. Bu da gecer diyip sabretmek lazim sanirim hazir kafa bunlarla oyalaniyoken bebiside takma kafana olursa olur de. Cunku anladigim kadariyla sende kafaya birseyleri cok takan birisin. Belki de oluverir.

Bir annenin çocuğuna nasıl davranmamasi gerektiğini en iyi bilen sensin bu yüzden eminim ki aramizda evladiyle en iyi bağı kuracak sensindir. Mesajlarını okuduğum kadarıyla her şeye rağmen güçlü bir kadınsın bence vazgeçme

Bende araliktan beri bebek istiyorum. Bu ay cok umutluyum insallah Bata bir hafta var zaman gecmiyo. Benim hic destekcim yok annem ben onu aramasam aylarca aramaz beni hic bi yakinlik gormedim.. hep arkadaslarin annelerine ozendim fedakar her derdini paylastigin her zaman yaninada. . Esimde kendi halinde hic umrunda degil cok yanliz hissediyoru m ama bebek cok iyi gelecek bana.. beklmek zor

Adetim gecikti ve ben bilmiyorum pko sebebiyle mi hamilelik sebebiyle mi... arada gecikiyor arada erken geliyor... Test yapacak enerjim bile yok. Yıllardır negatif görmek çok yordu beni. Bir de bu gecikmelerde hep acaba acaba demek de çok zor. Tuhaf ama ben gününde adet oldugumda o kadar seviniyorum ki... bir şeyler yoluna girmeye başladı iyilesiyorum galiba diye havalara ucuyorum. Hep bir sonraki ay için plan yapıyorum da bu ay olabileceğini nedense hesap edemiyorum...

bugun alttan muayenede cok canım yanmıstı suan wc gıttım akıntı gıbı gelmıs yanma var galıba tahrıs oldu zorlanınca ınsallah yanma uzun surmez

Geçmiş olsun canım, ilk muayenelerimde bana da olmuştu sıkma canını ufak bi tahriş.. Yara konusuna gelince, yaram mis gibi iyileşmiş, doktorum enfeksiyon için fitil verdi onu kullanıyorum, smear muhtemelen temiz çıkacaktır, yakalım derse karar sana kalmış fakat yaktırmaya karar verirsen hiç korkma minik bir işlem, Allah şifa versin, daha sonra da evlat..

Kadın önce orgazm olduğunda spoşlar , kadının salgıladığı sıvı sayesinde daha rahat hareket ediyorlar,ilerlemeleri kolay oluyor.
O sürdükleri jel pH dengesini bozuyor maalesef hassas kadınlarda.ben ne zaman gitsem mantar oluyorum bu sebepten.dr a gitmeye 2 kere korkuyorum bu nedenle.geçmiş olsun bu arada canım.
Bak şimdi merak ettim.çok haklısın bi süre sonra insan tükeniyor.zaman geçtikçe yaptığı test sayısı giderek azalıyor.inş bebişin seninledir...

Ah canım inşaallah. Gerçekten öyle eskiden daha sık test yapardım. Geciktiginden itibaren hep haftada bir test yapardım bir iki ay boyunca ve sonra adet olurdum. 2-3 ayda gelirdi. Çok yoruldum. Biraz düzene girmişti adetlerim tam... Ama bu ay adetim uzun sürdü belki ondan gecikti diyorum. Belki belki belkiler...

Agnucaston u incelesene canım bi.

Canım bu ay biraz kullandım ama daha önce yazmıştım ciddi boğaz kurulugu ve tahriş yaşadım hap yuttugumda sanki göğsümde tikaniyordu. O yuzden bıraktım. Şimdi bayağı bir geçti hemen folik asite başladım. Devit damla kullaniyorum. Inositol toz kullaniyorum. Inofolic gibi. Bir de agnucaston alıp almama konusunda kararsız kaldım. Evde var aslında. Iki anlamda düşünüyorum yani boğaz tahrisi yeni geçti daha fazla hap alsam mi diye bir de hepsi karisirsa sorun olur mu karar veremedim.
Inofolic ve devitin yanına agnucaston fazla olur mu ki?

Negatif.

Bir daha ne belirti yaşarsam yaşayayım hamileliğe yormam. Bu sondu!
Canım ya hayırlısı olsun öncelikle. Belirti hissedip böyle sonuçlanması tabi ki zor olmuştur senin için. Hep birlikte devam ediyoruz... yeni aya yeni umutlarla devam inşallah.

Ya sen yazınca düşündüm de adetim belki gelir hemen kullanirsam. Oruca baslamadan hemen alsam diyorum, bir yandan da hamile kalınca ilacın bırakılması gerekiyor. Yeterli veri mevcut değil yazıyor. Neyse adet olur olmaz başlasam sanki daha iyi olacak.

Yalnız bir dakikada nasıl fikrim değişti :) hep böyle oluyor belirsizken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…