• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
freely gebelik testi aldım. 2 kutu. ne zaman yapayım sizce?

en erken 1 inde bekliyorum normal döngüme göre.

ama arada gecikmeli de gördüğümden 3 ü diye not düşmüştüm.
Yarın ilk çiş iyidir diyorum.

Hanımlar karnım ağrıdığı için acile gittim utrason çektiler sağ overde 31x21mm boyutunda kalın cidarlı kistim lezyonmevcut dedi bebeğime bi zararı olurmuperşembe günü doktora gidecem
Canım ya sanki sen yanlış tipikte takılıyorsun.hani aralık ocak anneleri falan oralarda sorsan bu soruyu,daha çok ilgilenirler.biz daha tek çizgi,çift çizgi kısmındayız da:KK53:

Bu arada kist bebeğine hiçbir zarar vermez canım.miyomlarla kistlerle Doğum yapan yüzlerce bayan var.doğumda ondan da kurtulursun.

ah canim bende bipolar bozukluk var fakat bebekle daha güçlü olacağımı düşünüyorum bipolar bile anne olmami engelleyemez.adetlerimi görsen hastanelik oluyorum. Agri kesiciler daha agriyi kesiyor ama disardan bezgin biri olarak gösteriyor.ben annelogo tatmak istiyorum kararliyim doktorum lohusa depresyonuna girebilirsin dikkat et dedi gizli şeker troidim tembel.miyomum var zararsiz olsa da var.vazgecmedim ben.
Kötü bir gün geçirmişsin canım.Dünyanın en güzel duygusu belki de annelik.Bir mucize...kime nasip olacağı belli olmayan.Aşermenin,bir bebeği taşımanın, emzirmenin, bebek sıcaklığının ona dair her şeyin tadını çıkartmak ve kıymetini bilmek gerekiyor.
Bir kadın anne olduğunda annesini, sevgiyi hatta dünyayı daha iyi anlar.bir bebeğe sahip olmakla yeniden doğar ve olgunlaşır.
Dünyaya farklı bir pencereden bakmaya me dersin?

ezgish ezgish bebek düşünüp düşünmemek senin bilecegin birsey kendi kararin ama once soyleyeceklerimi dinle lutfen. 1200 km oteden annenin sana zarar vermesine izin veren kisi sensin. Insanlar sen izin verdigin olcude kayatina mudahale edebilirler. Baktin konusma kotuye gidiyor canini sikacak. Anne ben nasilsin diye sormak icin aradim bunlari konusmayalim diyip kapatabilrrdin! Bu birincisi ikincisi ise sen esinle mutlu ve huzurlu isen. Annene ne hakla o mutluluga mutluluk katmanizi engellemesine izin verebiliyorsun. Eşine yazik degil mi. Ve unutma cocugun olunca ne anneni umursarsin ne de kayinvalideyi. Bu hayati yasayan sensin senin hayatin vunu sakin unutma.

Arkadaslar ben de anne bagimlisiyim. Annemle babam ben cok kucukken ayrildi. Gorusmiyoruz. Ve annem hayatta basina gelenlerden dolayi cok sert alingan asabi ve kindar bir insan oldu. Cektiriyor bana resmen 1200 km oteden! Igneleyici laflari beni mahvediyor. Bugun neler yasadim anlatamam. Sabah 9 dan beri agliyorum ve annem surekli onun istedigi olsun istiyor. Kaynana degil. Annemden cekiyorum. Nasil ama ? Bebek istemedigim kadar yok mu? Psikolojisi bozuk habire aglayan annenin cocugu nasil olur ki?
Ahh! Benimde bbacağızım öyle. Bazen düşmanım gibi... Kaçar oldum artık aramıyorum sormuyorum. Annemi görüyorum o gelmeden gidiyorum falan. Allah kolaylık versin. Kendini yıpratınca değişmiyor bu insnalar. Sana evine çekirdek ailene huzur versin Rabbim.
Yarın ilk çiş iyidir diyorum.

Canım ya sanki sen yanlış tipikte takılıyorsun.hani aralık ocak anneleri falan oralarda sorsan bu soruyu,daha çok ilgilenirler.biz daha tek çizgi,çift çizgi kısmındayız da:KK53:

Bu arada kist bebeğine hiçbir zarar vermez canım.miyomlarla kistlerle Doğum yapan yüzlerce bayan var.doğumda ondan da kurtulursun.

Sahurda mı yani?

Sabahı beklersem Sahurda içtiğim bilmem kaç litre su negatif çıkartır dite korkuyorum.

Yalnız içimde bir his yoğun negatif diyor zaten.

Selam arkadaşlar benim bat yarın. Dün ve bugün bir kere peçeteye iğne ucu kdar açık pembe leke geldi. Karın gurultularım da başladı bu ay da bebiş yok anlayacağınız kesin yarın kırmızı kartı yerim ben her ay hüsrana uğramaktan çok yoruldum napıcaz böyle bilmiyorum.

Ahh! Benimde bbacağızım öyle. Bazen düşmanım gibi... Kaçar oldum artık aramıyorum sormuyorum. Annemi görüyorum o gelmeden gidiyorum falan. Allah kolaylık versin. Kendini yıpratınca değişmiyor bu insnalar. Sana evine çekirdek ailene huzur versin Rabbim.

Sahurda mı yani?

Sabahı beklersem Sahurda içtiğim bilmem kaç litre su negatif çıkartır dite korkuyorum.

Yalnız içimde bir his yoğun negatif diyor zaten.
Evet sahur çişi iyidir:KK53: okunmuş,mübarek gibi birşeydir :KK53: sahurda buradayız anlaşıldı

Canım i
Kızlar bir deneyim paylasmak istiyorum bizde cuma günü denedik suan daha erken diye etkisi olmaz sanırım ve ilk denememizdi hemen aktarayim size bende kk den öğrenmiştim
Eczaneye gittim şırınga alacaktım dedim reçetesiz vermiyoruz dedi nasıl olur ya nolacak normal bir şırınga dedim uyusturucu kullanmak için alanlarda olduğu için vermiyoruz siz ne için istiyorsunuz dedi döndüm kaldım sperm için bebek için diyecek halim yoktu vede eczaneden alt tarafı şırınga olunca mahalledeki eczaneden almaya gittim adam siz ne için deyince pasta için diye agzimdan çıkıverdi :KK71: pasta kremasini için dedim tamam dediler 50 kuruş muş 3 tane aldım ignesini attim normal siringasini kullandik temiz bir dondurma kabı vardı ona boşaldı ve siringayla cekip, bende ayaklarimuayaklarimu duvara dayayıp eşim içine alışmaya çalıştı ilk deneyim olduğu için tabi eşim beceremedi dışına dökülende oldu kızlar bu kadar aciklamamin nedeni bu yolla çok fazla hamile kalan olmuş bende burda paylaşayım dedim ilk denenen olduğu için umutsuzum bugün tekrar deneyeceğiz herşeyin hayırlısı neyse o olsun :KK69::anne: kızlar umutlaniyorumya canimdan can olsun istiyorum kucağıma alıp sevgisini tatmak istiyorum ama tabiki hayırlısıyla inşallah
Canim inşallah olur ama Sperm dışarıda 3 saniye canlı kalabiliyor

ezgish ezgish bu konuyu mayısta acmıssın bır umutla hemde... Dönüp bastakı mesajını okudum 1ay gecmıs ve sen hemen pes edıyorsun kendını psıkoljıkman kötü hissediyorsun oluyor bole zamanlar ama böle durumlarda ınsan anne yada babadan dolayı bırseylerden vazgecıp aldıgı kararları ertelememelı
evlısın ve bı hayatın var elbetteki bebegın olacak...
ne şartlarda hamıle olup bebek buyutenler var hem olursa hayata daha farklı bakarsın yorulsanda uykusz kalsanda verdıgı mutluluk gıbısı olmayacak.
Benım arkadas evlendıgı ay hamıle kaldı borcları coktu kendı annesı nıye cocuk yaptın hemen dıye kızıyordu cevreyede borcları cok hemen bebek sahıbı olcaklar dıyordu enerjısını alıyordu kızın sımdı ise toruna hayran cok sevıyor annesı evlerıne gıttgınde elınden alırmıs ver ben yapıyım dıye arkadasım musade etmıyor bende bı anneyım artık dıye karıstırmıyor annesıne kızgınlıgı gecmedı maddı durumlardan dolayı oda depresyona gırmıstı bebegıne hıc bşi yapamamıstı buna ragmen hamıle kaldıgında cocugu cok ıstedı suan cok sukur buyutuyor eskısı gıbı takmıyor varsa yoksa oglu oylede olmalı zaten onunda aılesıne karsı bı cızgısı var nede olsa anne oldu
Benım annem babamda ayrı ıkısıde huysuz annemde mızmızlık yapar cevrem cocugun olunca annen bakar neguzel dıyor calısıyor ya nasıl baksın... emeklı olmaya calısıyor bıkere sakadan takıldım once emeklı olayım nasıl bakıyım demıstı ben varoldukca kendı ısımı kendım gorrum yınede kendı gucum yettıgımce bakarımda yaparımda Allah nasıp ederse... Takmayın Takılmayın su akar yolunu bulur:KK54:

Canım i

Canim inşallah olur ama Sperm dışarıda 3 saniye canlı kalabiliyor
Canım o 3 saniye değil çünkü aşılama tüp bebek gibi uygulama esnasında da spermler yıkamaya gidene kadar birkaç dakika geçiyor Belki 5 dakikaya yakın tam bilemiyorum. O yuzden çok sorun değil. Fakat bu arkadasin bahsettiği işlemi erken boşalma sorunu olan bir çiftten duydum. Tam birlesme olmadan bosalma sorunu oluyormus yani burada okudum. Ve gerçekten hamile kalmıştı. Ama zaten normal ilişkiye girebilen biri için gereksiz diye düşünüyorum. Hatta steril değilse enfeksiyon riski de var. Zaten spermlerin bir kısmının dışarı akmasi çok normal. Içeride kalanlar yetiyor.

Benim önce iltihap için fitil verdi, kullanıp gittim yakılması gerekiyordu hem şikayetlerimden dolayı, hem gebelikte akıntı probleminle başa çıkamazsın dedi. Çok şükür problem kalmadı ama hala gebe kalamadım. Bugün yaranın yakıldıktan sonraki kontrollü var şimdi çıkıyorum evden
bende doktora gıttım bugun ılk defa alttan muayene oldum cok cnm yandı ya ole bole degıl yara gordu sımır testı yaptı sonuclar 10gun sonra cıkacak kan testımde yarın cıkacak pregestron hormonu falan ıstedı yarın bellı olur :dua:

Canım o 3 saniye değil çünkü aşılama tüp bebek gibi uygulama esnasında da spermler yıkamaya gidene kadar birkaç dakika geçiyor Belki 5 dakikaya yakın tam bilemiyorum. O yuzden çok sorun değil. Fakat bu arkadasin bahsettiği işlemi erken boşalma sorunu olan bir çiftten duydum. Tam birlesme olmadan bosalma sorunu oluyormus yani burada okudum. Ve gerçekten hamile kalmıştı. Ama zaten normal ilişkiye girebilen biri için gereksiz diye düşünüyorum. Hatta steril değilse enfeksiyon riski de var. Zaten spermlerin bir kısmının dışarı akmasi çok normal. Içeride kalanlar yetiyor.
bu konu gebelık sayfaısnda acılmıstı hatta yontemı deneyenler var şaka degıl yanı... doğal aşılama gıbı bırsey katılıyorum enfeskyon rıskı yuksek
bu konudan cok ayrı bırsey geldı aklıma ılıskı esnasında erkek yada bayan once bosalmasıyla ılıglı yorumlar vardı ne farkı varkı once yada sonra
yoksa şehır efsanesımı duyan varmı ?

Desteklediğini z için teşekkür ederim bende böyle yapmayı burdaki açılan konulardan öğrendim 4 buçuk aylık evliyiz hiç korunmadik birde böyle deneyelim diye düşündük

bu konu gebelık sayfaısnda acılmıstı hatta yontemı deneyenler var şaka degıl yanı... doğal aşılama gıbı bırsey katılıyorum enfeskyon rıskı yuksek
bu konudan cok ayrı bırsey geldı aklıma ılıskı esnasında erkek yada bayan once bosalmasıyla ılıglı yorumlar vardı ne farkı varkı once yada sonra
yoksa şehır efsanesımı duyan varmı ?
Bu yöntemle bir kaç kişi hamile kalmış yazmıştı konu sahibi denemeden ne çıkar

Valla canım eğer ise yarıyorsa ilk ben denerim çünkü ben bir saat bile beklesem hepsi geri alıyorMuş gibi geliyor bana.geçen aylarda tam yumurtlama günümde eşim ilişki esnasında lavaboya gitti geldi malesef tam birleşme olmadan boşaldı ben de nasip dedim allah istemedi dedim herhalde :(

Bu yöntemle bir kaç kişi hamile kalmış yazmıştı konu sahibi denemeden ne çıkar
hamıle kalanlar olabılır dogrudur ben baska sayfada denk geldım o konuyu bulup ınceleyebılırsın ama enfeksıyon yara vs varsa daha kotu etkıleyebılır bu konuya degınenlerde olmus

Valla canım eğer ise yarıyorsa ilk ben denerim çünkü ben bir saat bile beklesem hepsi geri alıyorMuş gibi geliyor bana.geçen aylarda tam yumurtlama günümde eşim ilişki esnasında lavaboya gitti geldi malesef tam birleşme olmadan boşaldı ben de nasip dedim allah istemedi dedim herhalde :KK43:
erken boşalma devamlı ılıskı esnasında oluyorsa bı doktora kontrole gıdılmelı canım ama ole denk geldıyse gerı alınmıyor merak etme cogu akar gıder zaten rahımden rahımdede kalan kalır o nedenle hareketlı sperm yolunu buluyor yumurtayı dolluyor hareketlı sperm 3gun sonra bıle rahımde kalıp yumurtayı dolleyebılır :KK8:

Back