Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boyle diye diye tuttururmusuz. Tabi mik mik olmadan tutturan tek insanlar oluruz herhalde . Bide benimde bu ay 3. Ayim. Kur yapsammi yapmasammi hala kararsizim.
Benimde 3. Ayım kız seninle aynı gidiyoruz :) bakalim hangimiz ilk hamis kalacak mik mik yapmaya vakit bulamiyoruz daha :))

arkadaşlar bende pko var ve yumurtlama sorunu da var bu 3.ayım klomen kullanıyorum 2 aydır çatlatma iğnesi olamadım bazı sebeplerden dolayı ve tam 32.günümde adet oldum 2 aydır bu ay bugün 15.günüm ve akşama inş iğnemi olacağım ilişki yi yarın akşam ve ertesi akşam planlıyorum ama gün aşırı mi olmalı doktor 36 saat sonra ilişki sonra gün aşırı dedi ama benim eşimin iş durumları biraz karışık catlatdigi anı kaçırmayayım diye üst üste düşünüyorum ama eminde değilim ne yapmalıyım çatlatma iğnesi olup hamile kalanlar nasıl denedi acaba?

sözde klomen riskli pkoya ama başka yumoşları geliştirecek ilaç da görmedim inan.bende senin gibi yapacağım kaç aydır hiç bişey içmedim hiç bi şey yok. senin klomenle kaç mm oldu yumurtaların.benim tüp bebek tedavisinde iğne ile 22 mm ye ulaştırdılardı.tabi tüp tutmadı ayrı.

kızlar birşey merak ettim mesela ben adetime bi hafta kala hiç çalışma yapmasam bir gün en az daha erken oluyorum.(bu ay çörek otu yağından da şüphe ediyorum o ayrı) ama 1-2 güne kadar ara ara çalışma yapınca 27.-28. gün oluyorum.benim durumumda olan var mı?

Çok şükür benim yumurtalarim tek dozda büyüyorlar 21mm 19mm ye ulaşıyorlar 3 aydır ama çatlatma iğnesiz fazla büyüyüp kalitesiz oluyor du yada başka bi etken bilmiyorum ve bugün doktorum klomen kuklanmamiza rağmen rahim duvarı kalınlığın çok iyi dedi kislerinde problem yaratacak kadar değil dedi bakalım bu ay iğneyi ilk defa kullanacağım merak ediyorum sonucu nasıl olacak

Letu,femara,serephone... çok ilaç var canım.iğneler de ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…