- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Benimde 3. Ayım kız seninle aynı gidiyoruz :) bakalim hangimiz ilk hamis kalacak mik mik yapmaya vakit bulamiyoruz daha :))Boyle diye diye tuttururmusuz. Tabi mik mik olmadan tutturan tek insanlar oluruz herhalde . Bide benimde bu ay 3. Ayim. Kur yapsammi yapmasammi hala kararsizim.
Ben iyiyim tatlim sen nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız iyi misiniz
Hadi bakalim insallah istediğin sonucu alırsın canımgünaydın kızlar kan verdim bekleyemedim adetim daha 5 gün var hayırlısı haberi alırım
sözde klomen riskli pkoya ama başka yumoşları geliştirecek ilaç da görmedim inan.bende senin gibi yapacağım kaç aydır hiç bişey içmedim hiç bi şey yok. senin klomenle kaç mm oldu yumurtaların.benim tüp bebek tedavisinde iğne ile 22 mm ye ulaştırdılardı.tabi tüp tutmadı ayrı.arkadaşlar bende pko var ve yumurtlama sorunu da var bu 3.ayım klomen kullanıyorum 2 aydır çatlatma iğnesi olamadım bazı sebeplerden dolayı ve tam 32.günümde adet oldum 2 aydır bu ay bugün 15.günüm ve akşama inş iğnemi olacağım ilişki yi yarın akşam ve ertesi akşam planlıyorum ama gün aşırı mi olmalı doktor 36 saat sonra ilişki sonra gün aşırı dedi ama benim eşimin iş durumları biraz karışık catlatdigi anı kaçırmayayım diye üst üste düşünüyorum ama eminde değilim ne yapmalıyım çatlatma iğnesi olup hamile kalanlar nasıl denedi acaba?
inşAllah canım çok heyecanlıyım saat 2 çıkacakmış beklemedeyimHadi bakalim insallah istediğin sonucu alırsın canım
bende iyiym cnm hala adet olmadım ama olacakmışım gibi bi his var içimde normalde dün olmam gerekiyordu olmadı eğer bugünde olmazsa ayın 1 de test yapıcamBen iyiyim tatlim sen nasılsın?
hayırlısı olsun cnm inşallah hamilesindir.inşAllah canım çok heyecanlıyım saat 2 çıkacakmış beklemedeyim
tam zamanda test yapabilirsin hissime göre hamilesin inşallahbende iyiym cnm hala adet olmadım ama olacakmışım gibi bi his var içimde normalde dün olmam gerekiyordu olmadı eğer bugünde olmazsa ayın 1 de test yapıcam
İnşAllah canımhayırlısı olsun cnm inşallah hamilesindir.
ay kız senin ne güzel hislerin var öyle :) valla akrep burcuyum hislerim kuvvetlidir ama kendime gelince çakılıp kalıyorum ya nolcak bu halimtam zamanda test yapabilirsin hissime göre hamilesin inşallah
İnşAllah canım
Çok şükür benim yumurtalarim tek dozda büyüyorlar 21mm 19mm ye ulaşıyorlar 3 aydır ama çatlatma iğnesiz fazla büyüyüp kalitesiz oluyor du yada başka bi etken bilmiyorum ve bugün doktorum klomen kuklanmamiza rağmen rahim duvarı kalınlığın çok iyi dedi kislerinde problem yaratacak kadar değil dedi bakalım bu ay iğneyi ilk defa kullanacağım merak ediyorum sonucu nasıl olacaksözde klomen riskli pkoya ama başka yumoşları geliştirecek ilaç da görmedim inan.bende senin gibi yapacağım kaç aydır hiç bişey içmedim hiç bi şey yok. senin klomenle kaç mm oldu yumurtaların.benim tüp bebek tedavisinde iğne ile 22 mm ye ulaştırdılardı.tabi tüp tutmadı ayrı.
Letu,femara,serephone... çok ilaç var canım.iğneler de ayrı.sözde klomen riskli pkoya ama başka yumoşları geliştirecek ilaç da görmedim inan.bende senin gibi yapacağım kaç aydır hiç bişey içmedim hiç bi şey yok. senin klomenle kaç mm oldu yumurtaların.benim tüp bebek tedavisinde iğne ile 22 mm ye ulaştırdılardı.tabi tüp tutmadı ayrı.
Ben de kan verdim benimki de bir saat sonra çıkacak ben de çok heycanliyim inşallah gebeyizdir:)inşAllah canım çok heyecanlıyım saat 2 çıkacakmış beklemedeyim
Çok merak ediyorum üşümelerinin nedeni inşallah hamileliktendir merakla bekliyorum :))Ben de kan verdim benimki de bir saat sonra çıkacak ben de çok heycanliyim inşallah gebeyizdir:)
Sağlık ocağı mı canım?inşAllah canım çok heyecanlıyım saat 2 çıkacakmış beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?