• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime 3 kala kan testi yaptırdım beta Hcg 0.100 çıktı her zaman çıktığı gibi umursamadım boşverdim ama 2 gün oldu günüm geçiyor yani 27 sinde adet olmam gerekiyordu ama olmadım bariz bi adet belirtimde Yok. Şaşkınım. Geçen ay 27 gün sonra adet oldum bu gün 30. Günüm. Ama yok. Sürekli ıslanıyorum tmm adet oldum diyorum gidip bakıyorum yok. Kan testi adete 3 gün kala negatif çıkıp sonra pozitif olan oldu mu? Yada umutlanmayayım mı acaba ???
Kanda varsa vardır yoksa yoktur canım,üzgünüm.sen de benim gibi sebeplerini araştır.dr a gidip tarlusal almamız gerekebilir

stresmı yaptın normaldede gecmı olur ? test negatıf mı demıstın
Geç olmaz zamanında olur.hayır regl olsam Yen'i aya planlarla girecektim.gelsin kürler gitsin silkelemeler falan:KK53::KK53: kistle uğraşmak bana en az 1 aya patlar.diye diye kist yapıcam.
Kozalak da tutturmuş 1 tl lik test mi olur,yarın gidip iyi bi tane alıcam diyor.5tl lik al bare dedim:KK53:anca çöpe gidiyor testler.kan vermek farz oldu bana

Teşekkür ederim insallah.. iki idrar testi yaptım ikisinde de silik te olsa ikinci çizgi cikti umarım yarın kötü bir surpiz le karşılaşmam
Ben 10 tane yaptım yanılmıyorsam :oha:sonuç değişmedi:mad:
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım :halay::halay::halay:

Aynen bu ay çok zor canım ya biz bir araya gelemiyoruz yani :) ben bu ayi direk es geçiyorum üzülmemek için keşke tutsa ne kaa sevinirimm
Boyle diye diye tuttururmusuz. Tabi mik mik olmadan tutturan tek insanlar oluruz herhalde . Bide benimde bu ay 3. Ayim. Kur yapsammi yapmasammi hala kararsizim.

Selammm! Beklenen grubu açmış bulunuyorum. İlk mesaj da benden gelsin.
Bugün itibariyle tüm tahlilleri tetkikleri yaptırmış, sonuçları da almış bulunuyoruz. Allah'a şükür her şey normal, bir sıkıntımız yok. (Ufacık bir şey çıkacak diye çok korktum.) Benim doktorum da, eşimin doktoru da, normal yolla çocuk sahibi olmanızda hiç bir engel yok dedi. Soğan kürüymüş, ovulasyon testiymiş hiçbir şey denemeyeceğim bu ay. Fena cesaret geldi bana. Çünkü işimiz Allah'a kalmış bizim. Ol der ve olur, öyle değil mi?
Biri uzman biri profesör iki doktorun tek ve ortak tavsiyesini aktarıyorum: ''Yediğinize içtiğinize dikkat edin, C vitamini, yeşillik, bal ve sağlıklı şeyler yiyin + gün aşırı ilişki''
Hadi kolay gele canım bacılarım!

ÜYE ADIYAŞKAÇINCI BEBEKBAT
@Hera90 ??20 mayıs
@Papatyalardunyasi
@fatima38
27121 mayıs
@Nur_hasret
@fairyTale_
@leylaorhan
@anqel_blue
26/251/122 mayıs
@_citygirl_
@65zeynep06
23/301/123 mayıs

B Berenimo877
27124 mayıs

@Ayferclk
29125 mayıs
Khaleesi21 Khaleesi21
@ilkduyansenol
34226 mayıs
@ebrydlts
@melek mila
27127 mayıs
@sweetdreams1985
@fatma_sibel
/30/128 mayıs
@innocent33
T tugsem_10
@fato38
@aras25
@Cigdem24
@Semrahlin
26/32/26//25/261/1/1/1/1/130 mayıs
@Pudra16
@Incifem
@Araftaaa
/19/26/1/12 haziran
@Ronaan
herbisi herbisi
@grapher
25/30/301/2/23 haziran
@PeriLous
@Minnakbebis
/21/14 haziran
ezgish ezgish
@nannen1
32,5/291/25 haziran
@Efe20143316 haziran
@asya1732?7 haziran
@Shencys
@gkymc
29/25/18 haziran
@Nrglctn25110 haziran
@leylek67??13 haziran
@KE Dilek
@Sweet03
@Suskun Ceylan
@Egiersin
27/22/32/261/1/1/115 haziran
@srplmtmtk
@sirinhatun46
26/241/116 haziran

@Huysuzd
/26/120 haziran
@KHENA
@eminem39
@pinar_kerem
@1Minikhatun
@Badekuti
32/20/25/332/1/2/2:anneadayı:
Herkese hayırlı nurlu mutlu sabahlar :KK45:herkese hayırlı bir haber almanız dilegiyle gunaydinlar RAMAZAN-I ŞERIFIMİZ DE MÜBAREK OLSUN
Canım benim bat 12 haziran ve ndada yumurtlama dönemindeyim orucum eşim akşam geldiğinde hayırlısıyla inşallah calismaya baslayacaz vede biz ilk denediklerimizde her akşam günlük yapıyorduk ama sürekli yapınca bebek olmazmış sanırım çünkü spermler yenilenip duruyormus oda akıyor sanırım neyse bir yerde okumustum 2 güne bir yapmak daha iyiymiş biz en son cuma akşamı yaptık bir daha yapmadık birde bugün akşam yapmaya calisacaz hayırlısı ya vede lütfen beni de tabloya ekler misin 12 haziran bat

Kızlar bir deneyim paylasmak istiyorum bizde cuma günü denedik suan daha erken diye etkisi olmaz sanırım ve ilk denememizdi hemen aktarayim size bende kk den öğrenmiştim
Eczaneye gittim şırınga alacaktım dedim reçetesiz vermiyoruz dedi nasıl olur ya nolacak normal bir şırınga dedim uyusturucu kullanmak için alanlarda olduğu için vermiyoruz siz ne için istiyorsunuz dedi döndüm kaldım sperm için bebek için diyecek halim yoktu vede eczaneden alt tarafı şırınga olunca mahalledeki eczaneden almaya gittim adam siz ne için deyince pasta için diye agzimdan çıkıverdi :KK71: pasta kremasini için dedim tamam dediler 50 kuruş muş 3 tane aldım ignesini attim normal siringasini kullandik temiz bir dondurma kabı vardı ona boşaldı ve siringayla cekip, bende ayaklarimuayaklarimu duvara dayayıp eşim içine alışmaya çalıştı ilk deneyim olduğu için tabi eşim beceremedi dışına dökülende oldu kızlar bu kadar aciklamamin nedeni bu yolla çok fazla hamile kalan olmuş bende burda paylaşayım dedim ilk denenen olduğu için umutsuzum bugün tekrar deneyeceğiz herşeyin hayırlısı neyse o olsun :KK69::anne: kızlar umutlaniyorumya canimdan can olsun istiyorum kucağıma alıp sevgisini tatmak istiyorum ama tabiki hayırlısıyla inşallah

Kızlar bir deneyim paylasmak istiyorum bizde cuma günü denedik suan daha erken diye etkisi olmaz sanırım ve ilk denememizdi hemen aktarayim size bende kk den öğrenmiştim
Eczaneye gittim şırınga alacaktım dedim reçetesiz vermiyoruz dedi nasıl olur ya nolacak normal bir şırınga dedim uyusturucu kullanmak için alanlarda olduğu için vermiyoruz siz ne için istiyorsunuz dedi döndüm kaldım sperm için bebek için diyecek halim yoktu vede eczaneden alt tarafı şırınga olunca mahalledeki eczaneden almaya gittim adam siz ne için deyince pasta için diye agzimdan çıkıverdi :KK71: pasta kremasini için dedim tamam dediler 50 kuruş muş 3 tane aldım ignesini attim normal siringasini kullandik temiz bir dondurma kabı vardı ona boşaldı ve siringayla cekip, bende ayaklarimuayaklarimu duvara dayayıp eşim içine alışmaya çalıştı ilk deneyim olduğu için tabi eşim beceremedi dışına dökülende oldu kızlar bu kadar aciklamamin nedeni bu yolla çok fazla hamile kalan olmuş bende burda paylaşayım dedim ilk denenen olduğu için umutsuzum bugün tekrar deneyeceğiz herşeyin hayırlısı neyse o olsun :KK69::anne: kızlar umutlaniyorumya canimdan can olsun istiyorum kucağıma alıp sevgisini tatmak istiyorum ama tabiki hayırlısıyla inşallah
O ne yaa! İlk defa duydum. Ha kozalak içine boşalmış, ha kaba boşalmış şırıngayla içine yollamışsınız. Aynı şey değil mi, önemli olan ileri hareketli spermlerin kıvraklığı, çevikliği. Bence saçma çünkü vücut ısısında ilerlemesi varken, oda sıcaklığına getirip öldürüyorsunuz spoşları. Haa eğer kabın içinden ileri hareketlileri seçebiliyor ve evde kendinizce aşılama yapıyorsanız ne ala...

O ne yaa! İlk defa duydum. Ha kozalak içine boşalmış, ha kaba boşalmış şırıngayla içine yollamışsınız. Aynı şey değil mi, önemli olan ileri hareketli spermlerin kıvraklığı, çevikliği. Bence saçma çünkü vücut ısısında ilerlemesi varken, oda sıcaklığına getirip öldürüyorsunuz spoşları. Haa eğer kabın içinden ileri hareketlileri seçebiliyor ve evde kendinizce aşılama yapıyorsanız ne ala...
bencede vücut sıcaklığından çıkmasa daha iyi.

Canım eşim spermi direk bana yaptığında hareket ettiği için dökülüyor sanki bana bosalmamis gibi oluyordu ama şırınga olunca dökülme ihtimali olmuyolmuyor eşim ilk deneme olunca biraz dökülen olmuştu tabi tabiki herkes kendi bilir bu kendi tercihlerimizdir

Canım eşim spermi direk bana yaptığında hareket ettiği için dökülüyor sanki bana bosalmamis gibi oluyordu ama şırınga olunca dökülme ihtimali olmuyolmuyor eşim ilk deneme olunca biraz dökülen olmuştu tabi tabiki herkes kendi bilir bu kendi tercihlerimizdir
Valla bence vücut sıcaklığından çıktığı için hiç bir önemi kalmıyor. Zaten belinin altına yastık koysan ve ilişkiden sonra bacaklarını dikip yarım saat beklesen daha sağlıklı. Doktorlar da bunu öneriyor. Elbette, ayağa kalktığında bir kaç damla da olsa geri çıkacak. Onlar da zaten hareketsiz spermler.

Sacmalamayin ya. Bu ne sacmalik ilk defa duyuyorum. Khaleesi21 Khaleesi21 dur gitme :KK66:. Vucut disinda zaten 3 sn fln yasiyo. Bilgi verirken biraz daha dikkatli olursak iyi olur. Yanlış yonlendirme olmasin kimseye.
bende öyle düşünüyorum.tamam aşıda temizliyorlar gereksiz maddeleri fakat çıkışla beraber ölenlerde eleniyor.o yüzden tutma şansı hamilelikle farkı kalmıyor.

Kendimi bi ara erotik hikaye okuyor gibi hissettim.ne fanteziler var millette.ama ben o şırınga olayında şüphelendim zaten.neresine ne yapacak acaba diye:KK53:kendi aşılamanı kendin yap modeli.arkadaşın sonucunu merakla bekliycem.

Back