- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Kanda varsa vardır yoksa yoktur canım,üzgünüm.sen de benim gibi sebeplerini araştır.dr a gidip tarlusal almamız gerekebilirKızlar adetime 3 kala kan testi yaptırdım beta Hcg 0.100 çıktı her zaman çıktığı gibi umursamadım boşverdim ama 2 gün oldu günüm geçiyor yani 27 sinde adet olmam gerekiyordu ama olmadım bariz bi adet belirtimde Yok. Şaşkınım. Geçen ay 27 gün sonra adet oldum bu gün 30. Günüm. Ama yok. Sürekli ıslanıyorum tmm adet oldum diyorum gidip bakıyorum yok. Kan testi adete 3 gün kala negatif çıkıp sonra pozitif olan oldu mu? Yada umutlanmayayım mı acaba ???
Geç olmaz zamanında olur.hayır regl olsam Yen'i aya planlarla girecektim.gelsin kürler gitsin silkelemeler falanstresmı yaptın normaldede gecmı olur ? test negatıf mı demıstın
Ben 10 tane yaptım yanılmıyorsamTeşekkür ederim insallah.. iki idrar testi yaptım ikisinde de silik te olsa ikinci çizgi cikti umarım yarın kötü bir surpiz le karşılaşmam
Ben 10 tane yaptım yanılmıyorsamsonuç değişmedi
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım
Ay hadi inşallah çok sevindim bende çok üşüyorum kaç gündürCanım adetten 2 gün önce yaptım testi belirtilere gelecek olursak ara ara batma var ve üşüme var başka da bir şey yok:)
Boyle diye diye tuttururmusuz. Tabi mik mik olmadan tutturan tek insanlar oluruz herhalde . Bide benimde bu ay 3. Ayim. Kur yapsammi yapmasammi hala kararsizim.Aynen bu ay çok zor canım ya biz bir araya gelemiyoruz yani :) ben bu ayi direk es geçiyorum üzülmemek için keşke tutsa ne kaa sevinirimm
Ben farkli eczanelerden aliyorum testleri ki ayni eczacidan alinca adamlar bana ters ters bakmasin diye :)) birgun gelecek artik adamlar da abla ugrasma artik yoksa yoktur diyecek sanirim :))Eczacılar bizim sayemizde para kazanıyolar zaten
Herkese hayırlı nurlu mutlu sabahlarSelammm! Beklenen grubu açmış bulunuyorum. İlk mesaj da benden gelsin.
Bugün itibariyle tüm tahlilleri tetkikleri yaptırmış, sonuçları da almış bulunuyoruz. Allah'a şükür her şey normal, bir sıkıntımız yok. (Ufacık bir şey çıkacak diye çok korktum.) Benim doktorum da, eşimin doktoru da, normal yolla çocuk sahibi olmanızda hiç bir engel yok dedi. Soğan kürüymüş, ovulasyon testiymiş hiçbir şey denemeyeceğim bu ay. Fena cesaret geldi bana. Çünkü işimiz Allah'a kalmış bizim. Ol der ve olur, öyle değil mi?
Biri uzman biri profesör iki doktorun tek ve ortak tavsiyesini aktarıyorum: ''Yediğinize içtiğinize dikkat edin, C vitamini, yeşillik, bal ve sağlıklı şeyler yiyin + gün aşırı ilişki''
Hadi kolay gele canım bacılarım!
ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI BEBEK BAT @Hera90 ? ? 20 mayıs @Papatyalardunyasi
@fatima3827 1 21 mayıs
@Nur_hasret
@fairyTale_
@leylaorhan
@anqel_blue26/25 1/1 22 mayıs
@_citygirl_
@65zeynep0623/30 1/1 23 mayıs
B Berenimo87727 1 24 mayıs
@Ayferclk29 1 25 mayıs Khaleesi21
@ilkduyansenol34 2 26 mayıs
@ebrydlts
@melek mila27 1 27 mayıs
@sweetdreams1985
@fatma_sibel/30 /1 28 mayıs
@innocent33
T tugsem_10
@fato38
@aras25
@Cigdem24
@Semrahlin26/32/26//25/26 1/1/1/1/1/1 30 mayıs
@Pudra16
@Incifem
@Araftaaa/19/26 /1/1 2 haziran @Ronaan
herbisi
@grapher25/30/30 1/2/2 3 haziran
@PeriLous
@Minnakbebis/21 /1 4 haziran
ezgish
@nannen132,5/29 1/2 5 haziran
@Efe2014 33 1 6 haziran @asya17 32 ? 7 haziran @Shencys
@gkymc29/25 /1 8 haziran
@Nrglctn 25 1 10 haziran @leylek67 ? ? 13 haziran @KE Dilek
@Sweet03
@Suskun Ceylan
@Egiersin27/22/32/26 1/1/1/1 15 haziran @srplmtmtk
@sirinhatun4626/24 1/1 16 haziran
@Huysuzd/26 /1 20 haziran
@KHENA
@eminem39
@pinar_kerem
@1Minikhatun
@Badekuti32/20/25/33 2/1/2/2
Evin içinde bile üşüme geliyor bana kazaklar yorganlar sarılıp yatıyorum hahaha. Acaba ilaçlarım yapıyor böyle yoksaaaa baby varda o mu yapıyor bir fikrim yok bata son 8 :/Günaydın hanımlar!
Ben de üşüyorum velakin hava soğuk bizim buralarda.
O ne yaa! İlk defa duydum. Ha kozalak içine boşalmış, ha kaba boşalmış şırıngayla içine yollamışsınız. Aynı şey değil mi, önemli olan ileri hareketli spermlerin kıvraklığı, çevikliği. Bence saçma çünkü vücut ısısında ilerlemesi varken, oda sıcaklığına getirip öldürüyorsunuz spoşları. Haa eğer kabın içinden ileri hareketlileri seçebiliyor ve evde kendinizce aşılama yapıyorsanız ne ala...Kızlar bir deneyim paylasmak istiyorum bizde cuma günü denedik suan daha erken diye etkisi olmaz sanırım ve ilk denememizdi hemen aktarayim size bende kk den öğrenmiştim
Eczaneye gittim şırınga alacaktım dedim reçetesiz vermiyoruz dedi nasıl olur ya nolacak normal bir şırınga dedim uyusturucu kullanmak için alanlarda olduğu için vermiyoruz siz ne için istiyorsunuz dedi döndüm kaldım sperm için bebek için diyecek halim yoktu vede eczaneden alt tarafı şırınga olunca mahalledeki eczaneden almaya gittim adam siz ne için deyince pasta için diye agzimdan çıkıverdipasta kremasini için dedim tamam dediler 50 kuruş muş 3 tane aldım ignesini attim normal siringasini kullandik temiz bir dondurma kabı vardı ona boşaldı ve siringayla cekip, bende ayaklarimuayaklarimu duvara dayayıp eşim içine alışmaya çalıştı ilk deneyim olduğu için tabi eşim beceremedi dışına dökülende oldu kızlar bu kadar aciklamamin nedeni bu yolla çok fazla hamile kalan olmuş bende burda paylaşayım dedim ilk denenen olduğu için umutsuzum bugün tekrar deneyeceğiz herşeyin hayırlısı neyse o olsun kızlar umutlaniyorumya canimdan can olsun istiyorum kucağıma alıp sevgisini tatmak istiyorum ama tabiki hayırlısıyla inşallah
bencede vücut sıcaklığından çıkmasa daha iyi.O ne yaa! İlk defa duydum. Ha kozalak içine boşalmış, ha kaba boşalmış şırıngayla içine yollamışsınız. Aynı şey değil mi, önemli olan ileri hareketli spermlerin kıvraklığı, çevikliği. Bence saçma çünkü vücut ısısında ilerlemesi varken, oda sıcaklığına getirip öldürüyorsunuz spoşları. Haa eğer kabın içinden ileri hareketlileri seçebiliyor ve evde kendinizce aşılama yapıyorsanız ne ala...
Canım eşim spermi direk bana yaptığında hareket ettiği için dökülüyor sanki bana bosalmamis gibi oluyordu ama şırınga olunca dökülme ihtimali olmuyolmuyor eşim ilk deneme olunca biraz dökülen olmuştu tabi tabiki herkes kendi bilir bu kendi tercihlerimizdirO ne yaa! İlk defa duydum. Ha kozalak içine boşalmış, ha kaba boşalmış şırıngayla içine yollamışsınız. Aynı şey değil mi, önemli olan ileri hareketli spermlerin kıvraklığı, çevikliği. Bence saçma çünkü vücut ısısında ilerlemesi varken, oda sıcaklığına getirip öldürüyorsunuz spoşları. Haa eğer kabın içinden ileri hareketlileri seçebiliyor ve evde kendinizce aşılama yapıyorsanız ne ala...
Beklemiyoruzki kaba bosalinca hemen bana cekip katıyor bekleme ihtimali yok anında olan birşeybencede vücut sıcaklığından çıkmasa daha iyi.
Valla bence vücut sıcaklığından çıktığı için hiç bir önemi kalmıyor. Zaten belinin altına yastık koysan ve ilişkiden sonra bacaklarını dikip yarım saat beklesen daha sağlıklı. Doktorlar da bunu öneriyor. Elbette, ayağa kalktığında bir kaç damla da olsa geri çıkacak. Onlar da zaten hareketsiz spermler.Canım eşim spermi direk bana yaptığında hareket ettiği için dökülüyor sanki bana bosalmamis gibi oluyordu ama şırınga olunca dökülme ihtimali olmuyolmuyor eşim ilk deneme olunca biraz dökülen olmuştu tabi tabiki herkes kendi bilir bu kendi tercihlerimizdir
bende öyle düşünüyorum.tamam aşıda temizliyorlar gereksiz maddeleri fakat çıkışla beraber ölenlerde eleniyor.o yüzden tutma şansı hamilelikle farkı kalmıyor.Sacmalamayin ya. Bu ne sacmalik ilk defa duyuyorum.Khaleesi21 dur gitme . Vucut disinda zaten 3 sn fln yasiyo. Bilgi verirken biraz daha dikkatli olursak iyi olur. Yanlış yonlendirme olmasin kimseye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?