• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlama dönemin bitti. Bat a 9 gün var ve akinti gelmeye başladı. Ayrica belim de agriyor. Sizce nedendir. Bi fikri olan var mi?
Yoksaaa :)

Yaaa ben niye regl olamıyorum valla deliricem
Çok mu kahve içtin :)

Rabbime şükürler olsun ki çift çizgiyi gördüm bugün Allah isteyn herkese nasip etsin kızlar :) umarım gebelik vardır da yanilmamismdir
Hemen yarın kan testi yaptırıp sonucu bizimle paylaşıyosun. Grubun kuralı bu :)

Cuma reglim bitti, bugün açılışı yaptık ama bi işe yaramadı tabi ki, adetten hemen sonra ne yumurtlaması allasen 1i ve 6sı arası boş geçmemeliyiz kocamın keyfi gelirse

Cuma reglim bitti, bugün açılışı yaptık ama bi işe yaramadı tabi ki, adetten hemen sonra ne yumurtlaması allasen 1i ve 6sı arası boş geçmemeliyiz kocamın keyfi gelirse
canım bellı olmaz adetten sonrada bazen yumurtlama meydana gelebılıyor adetten sonrakı gunlerıde degerlendırmek lazım sık ilişkı şart 1hafta olup bı hafta olmamasıda sıkıntı

canım bellı olmaz adetten sonrada bazen yumurtlama meydana gelebılıyor adetten sonrakı gunlerıde degerlendırmek lazım sık ilişkı şart 1hafta olup bı hafta olmamasıda sıkıntı
Haklısın canım sık ilişki şart ama hem eşim 3 vardiya hem Ramazan hem de görev gibi olunca pek istemiyor, olursa olur akışına bırak diyor, inşallah bu ay tuttururuz, yarın doktor kontrolüm var Martta rahim ağzı yaramı yaktırmıştım, ne diyecek bakalım, sanırım geçti çünkü kanama ve acı şikayetim yok artık

Kızlar adetime 3 kala kan testi yaptırdım beta Hcg 0.100 çıktı her zaman çıktığı gibi umursamadım boşverdim ama 2 gün oldu günüm geçiyor yani 27 sinde adet olmam gerekiyordu ama olmadım bariz bi adet belirtimde Yok. Şaşkınım. Geçen ay 27 gün sonra adet oldum bu gün 30. Günüm. Ama yok. Sürekli ıslanıyorum tmm adet oldum diyorum gidip bakıyorum yok. Kan testi adete 3 gün kala negatif çıkıp sonra pozitif olan oldu mu? Yada umutlanmayayım mı acaba ???

Canim sen niye bu kadar üzüldün ya biliyorsun stres iyi değil. Bende diyorum nerde bu kız bende bu ayı salladim resmen birdahaki aya kaldı artık sadece bal corek otu tarcin yiyorum işte icraat yok o ayrı :)
Benimde adetim bugun bitti. Seninle ayni gidiyoruz. Bende salladim bu ayi :). Simdiden basladi zaten iftar programlari gunasiri flan imkansiz. Had bakalim stressiz gecen bu ay neler olacak deneyelm görelim :)))

Haklısın canım sık ilişki şart ama hem eşim 3 vardiya hem Ramazan hem de görev gibi olunca pek istemiyor, olursa olur akışına bırak diyor, inşallah bu ay tuttururuz, yarın doktor kontrolüm var Martta rahim ağzı yaramı yaktırmıştım, ne diyecek bakalım, sanırım geçti çünkü kanama ve acı şikayetim yok artık
İnsallah tuturuz bu ay rahatlarız artık canım hayırlısı olsun dıyelım
benım arkadasında rahımde yara dogumdan sonra olusmus yarın doktora gidecektı yakılıyor mu ılac tedavısı oluyor mu?

Bat'a son 15 gün..
Çok umutsuzumm yumurtlama günlerini şuanlık değerlendiriyoruz ama ilk kez çocuk çalışmaları diye çoooook umutsuzummm Rabbim herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin:KK43:

Benimde adetim bugun bitti. Seninle ayni gidiyoruz. Bende salladim bu ayi :). Simdiden basladi zaten iftar programlari gunasiri flan imkansiz. Had bakalim stressiz gecen bu ay neler olacak deneyelm görelim :)))
Aynen bu ay çok zor canım ya biz bir araya gelemiyoruz yani :) ben bu ayi direk es geçiyorum üzülmemek için keşke tutsa ne kaa sevinirimm

Back