- 29 Ocak 2017
- 278
- 122
- 33
- 29
O bende de var canım ara ara oluyor ve çok üşüyorumBirde agir vajinada zonklama ve baski hissi var neden ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bende de var canım ara ara oluyor ve çok üşüyorumBirde agir vajinada zonklama ve baski hissi var neden ki
Insallah eşimde sorup duruyor hastalandinmi hasta olma tut kendini fln diyor adam yedi kafayı valla benden çok hevesliInsallah bebis sıkı sıkı tutunuyordur da onun bel agrisidir :))
Hayırlı olsun cnm inşallahRabbime şükürler olsun ki çift çizgiyi gördüm bugün Allah isteyn herkese nasip etsin kızlar :) umarım gebelik vardır da yanilmamismdir
Hayirli olsun canim. Testi erken mi yaptin. Var miydi belirti. Hadi anlat bakalimRabbime şükürler olsun ki çift çizgiyi gördüm bugün Allah isteyn herkese nasip etsin kızlar :) umarım gebelik vardır da yanilmamismdir
Yoksaaa :)Kızlar yumurtlama dönemin bitti. Bat a 9 gün var ve akinti gelmeye başladı. Ayrica belim de agriyor. Sizce nedendir. Bi fikri olan var mi?
Çok mu kahve içtin :)Yaaa ben niye regl olamıyorum valla deliricem
Hemen yarın kan testi yaptırıp sonucu bizimle paylaşıyosun. Grubun kuralı bu :)Rabbime şükürler olsun ki çift çizgiyi gördüm bugün Allah isteyn herkese nasip etsin kızlar :) umarım gebelik vardır da yanilmamismdir
Ayyy dur kalbim duracak gece geceYoksaaa :)
Çok mu kahve içtin :)
Hemen yarın kan testi yaptırıp sonucu bizimle paylaşıyosun. Grubun kuralı bu :)
Canım adetten 2 gün önce yaptım testi belirtilere gelecek olursak ara ara batma var ve üşüme var başka da bir şey yok:)Hayirli olsun canim. Testi erken mi yaptin. Var miydi belirti. Hadi anlat bakalim
Yoksaaa :)
Yoksaaa :)
Darisi başimiza o zaman. Yarin kan sonucunu bekliyoruz.Canım adetten 2 gün önce yaptım testi belirtilere gelecek olursak ara ara batma var ve üşüme var başka da bir şey yok:)
Teşekkür ederim insallah.. iki idrar testi yaptım ikisinde de silik te olsa ikinci çizgi cikti umarım yarın kötü bir surpiz le karşılaşmamDarisi başimiza o zaman. Yarin kan sonucunu bekliyoruz.
canım bellı olmaz adetten sonrada bazen yumurtlama meydana gelebılıyor adetten sonrakı gunlerıde degerlendırmek lazım sık ilişkı şart 1hafta olup bı hafta olmamasıda sıkıntıCuma reglim bitti, bugün açılışı yaptık ama bi işe yaramadı tabi ki, adetten hemen sonra ne yumurtlaması allasen 1i ve 6sı arası boş geçmemeliyiz kocamın keyfi gelirse
Haklısın canım sık ilişki şart ama hem eşim 3 vardiya hem Ramazan hem de görev gibi olunca pek istemiyor, olursa olur akışına bırak diyor, inşallah bu ay tuttururuz, yarın doktor kontrolüm var Martta rahim ağzı yaramı yaktırmıştım, ne diyecek bakalım, sanırım geçti çünkü kanama ve acı şikayetim yok artıkcanım bellı olmaz adetten sonrada bazen yumurtlama meydana gelebılıyor adetten sonrakı gunlerıde degerlendırmek lazım sık ilişkı şart 1hafta olup bı hafta olmamasıda sıkıntı
Benimde adetim bugun bitti. Seninle ayni gidiyoruz. Bende salladim bu ayi :). Simdiden basladi zaten iftar programlari gunasiri flan imkansiz. Had bakalim stressiz gecen bu ay neler olacak deneyelm görelim :)))Canim sen niye bu kadar üzüldün ya biliyorsun stres iyi değil. Bende diyorum nerde bu kız bende bu ayı salladim resmen birdahaki aya kaldı artık sadece bal corek otu tarcin yiyorum işte icraat yok o ayrı :)
İnsallah tuturuz bu ay rahatlarız artık canım hayırlısı olsun dıyelımHaklısın canım sık ilişki şart ama hem eşim 3 vardiya hem Ramazan hem de görev gibi olunca pek istemiyor, olursa olur akışına bırak diyor, inşallah bu ay tuttururuz, yarın doktor kontrolüm var Martta rahim ağzı yaramı yaktırmıştım, ne diyecek bakalım, sanırım geçti çünkü kanama ve acı şikayetim yok artık
Aynen bu ay çok zor canım ya biz bir araya gelemiyoruz yani :) ben bu ayi direk es geçiyorum üzülmemek için keşke tutsa ne kaa sevinirimmBenimde adetim bugun bitti. Seninle ayni gidiyoruz. Bende salladim bu ayi :). Simdiden basladi zaten iftar programlari gunasiri flan imkansiz. Had bakalim stressiz gecen bu ay neler olacak deneyelm görelim :)))