• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
siteden anladığım kadarıyla
-pko olan insanların yarısı bir şekilde adet oluyor.ama yumurtalar tam gelişmemiş.
-klomen kimisine kist yapıyor kimisine bişey yapmıyor.
-klomenle yumurtaları sağlıksız şişme riski de var.
-çocuğu olmayan bayanlar hormonlu ilaç ve iğnelerden bıkkın.
-ev hanımları işe daha titiz eğiliyorlar doğal kürleri daha düzenli uyguluyorlar yada eşlerine uygulatıyorlar.
-çalışanların işleri yoğunsa çocuk işi zor. ya isyan edip işi bırakıp tedavi görmek zorundalar. yada en kaliteli doktorlardan bi şekilde tedavi olmaları lazım.
-tabi ev hanımı-çalışan olsun doktorunu bulmakta mesele.
-birde o doktoru bulup tedavi olup her dediğini yapıp stresten olmayanlar var.
-bütün bunları atlatırsa sorunu tedavi edilebilen kadın hamile kalıyor.
-tabi spermleri çok sorunlu olmasa da sağlığı için emek harcamayı gururuna yediremeyen ilk insanın genetik kodlarını taşıdığını düşünen kocaların da kısırlığa katkısı yadsınamaz.
Ne güzel ve doğru tespitler bunlar canım.

İnsallah tuturuz bu ay rahatlarız artık canım hayırlısı olsun dıyelım
benım arkadasında rahımde yara dogumdan sonra olusmus yarın doktora gidecektı yakılıyor mu ılac tedavısı oluyor mu?

Benim önce iltihap için fitil verdi, kullanıp gittim yakılması gerekiyordu hem şikayetlerimden dolayı, hem gebelikte akıntı probleminle başa çıkamazsın dedi. Çok şükür problem kalmadı ama hala gebe kalamadım. Bugün yaranın yakıldıktan sonraki kontrollü var şimdi çıkıyorum evden

Geç olmaz zamanında olur.hayır regl olsam Yen'i aya planlarla girecektim.gelsin kürler gitsin silkelemeler falan:KK53::KK53: kistle uğraşmak bana en az 1 aya patlar.diye diye kist yapıcam.
Kozalak da tutturmuş 1 tl lik test mi olur,yarın gidip iyi bi tane alıcam diyor.5tl lik al bare dedim:KK53:anca çöpe gidiyor testler.kan vermek farz oldu bana
Bende sag yunurtalıkta 5cm kist valla sansımı denıyorım cok gec geldı adetım ama en azından bu ay sonu ve hazıranın basını tutturma sansım var ovulasyon alıcam bugun ins cok gec yumurtlamam kecıboynuzuda aldık hadi bakalım yenı gün yeni umutlar ovulasyonu bılmeden karambole gidiyor test sart bıkac tanede gebelık alcam

:anneadayı:
Sagol canım sende bu ay sıkı calıs :KK53:
maalesef canım biz bu ay da çalışamadık eşim sehir dısındaydı yumurtlamaya 5 gün varken sadece 1 kez ilişki oldu ondanda sanmıyorum zaten belirti yok 8 haziran bat , hayırlısı olsun hakkımızda en kötü kızıma eylülde hamile kalmıştım o zamana doğru yoğunlaşırım bakalım kısmet sana haıyrlı doğumlar diliyorum canım allah sağlıkla kavuştursun öpüyorum

:anneadayı:
maalesef canım biz bu ay da çalışamadık eşim sehir dısındaydı yumurtlamaya 5 gün varken sadece 1 kez ilişki oldu ondanda sanmıyorum zaten belirti yok 8 haziran bat , hayırlısı olsun hakkımızda en kötü kızıma eylülde hamile kalmıştım o zamana doğru yoğunlaşırım bakalım kısmet sana haıyrlı doğumlar diliyorum canım allah sağlıkla kavuştursun öpüyorum
Anladım canım kısmet hayırlı zamanda hayırlısı olur insallah tesekkur ederim

yok cnm yapmadım hatta geçen hepsiburada.com dan gebelik testi aldım 2 gün daha beklicem eğer olmazsa test yapıcam haziran 1 de, ama korkuyorum tek çizgi görmekten ya :KK12:
Ayy iyi sabrettin hee ben çoktan yapmıştım hadi bakalim hayırlısı
Kızlar hcg değerim cikti dusuk dendi 23.50
Olsun canim geç döllenme olabilir çok sevindim adına
Fake arkadaşlar türemeye başladı şaka gibi, ben de bu tpiği terk edebilirim arkadaşlar. Böyle ciddi ortama saçmalıklar hiç yakışmıyor.
Nere gidiyonuz yaa beni birakmayin burdaaa bazi şeyleri görmezden gelelimm

Benim önce iltihap için fitil verdi, kullanıp gittim yakılması gerekiyordu hem şikayetlerimden dolayı, hem gebelikte akıntı probleminle başa çıkamazsın dedi. Çok şükür problem kalmadı ama hala gebe kalamadım. Bugün yaranın yakıldıktan sonraki kontrollü var şimdi çıkıyorum evden
Gecmıs olsun canım yarayı atlatmıssın ya oda olur ınsallah guzel haberler verırsın umarım

malum konu ile alakalı topik açmış bir hatun vardı. o yüzden fake olduğunu düşünmedim ben. mesajı da es geçtim. çok şapmayın hanımlar bereketli grup burası terk etmeyelim hem güzel bir kontakt kurduk bence.

Çok samimi bir ortam var gerçekten... Ben de hep okuyorum daha yazmak istiyorum da ne yazsam bilemedim :)

Bir soru sorayım bari.. Merak ediyordum zaten kaçırmış olabilirim. Topikte hiç aşılama ya da tüp denemiş var mı T tugsem_10 dışında?

Back