Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Idrar testi yapmadinmi hiç kız insallah olmazsin :)bende iyiym cnm hala adet olmadım ama olacakmışım gibi bi his var içimde normalde dün olmam gerekiyordu olmadı eğer bugünde olmazsa ayın 1 de test yapıcam
Bat ne zaman test yaptin mi1. Göğüs ucu kararması ve hassasiyet
2.Üşüme
3. kasık batması
4. ağızda metalik tat
5. şişkinlik ve gaz
bu kadar belirtiyi sağlayan psikolojim ise buradan ona saygılar!!1
Canım normalde döngün uzun mu klomen sebebiyle mi uzadı yoksa?arkadaşlar bende pko var ve yumurtlama sorunu da var bu 3.ayım klomen kullanıyorum 2 aydır çatlatma iğnesi olamadım bazı sebeplerden dolayı ve tam 32.günümde adet oldum 2 aydır bu ay bugün 15.günüm ve akşama inş iğnemi olacağım ilişki yi yarın akşam ve ertesi akşam planlıyorum ama gün aşırı mi olmalı doktor 36 saat sonra ilişki sonra gün aşırı dedi ama benim eşimin iş durumları biraz karışık catlatdigi anı kaçırmayayım diye üst üste düşünüyorum ama eminde değilim ne yapmalıyım çatlatma iğnesi olup hamile kalanlar nasıl denedi acaba?
Daha regl olmadan bat ı nasıl bildiğini merak ettim doğrusuBen bu ayı es geçtim kızlar malesef hcg 4,8 yani negatif kös kös regli bekliyorum bat tarihim de değişti tabi 28 haziran
yok cnm yapmadım hatta geçen hepsiburada.com dan gebelik testi aldım 2 gün daha beklicem eğer olmazsa test yapıcam haziran 1 de, ama korkuyorum tek çizgi görmekten yaIdrar testi yapmadinmi hiç kız insallah olmazsin :)
Cnm pozitif olabilir. 5 ve üstü pozitif sende biliyorsundur. Yat dinlen çok yorma kendini umutsuz olma bence! Sanki katlanacak degerinBen bu ayı es geçtim kızlar malesef hcg 4,8 yani negatif kös kös regli bekliyorum bat tarihim de değişti tabi 28 haziran
1,2, 3 haziran... Geçen hafta çarşamba günü yaptım. Erken gebelik falan değildi ama milletinki erken çıkıyor diye yaptım.Bat ne zaman test yaptin mi
Umarım hamişsindir canım.ya geçen ay reglim geç oldu demiştin yanılmıyorsam.dr a falan gittin mi yoksa kendiliğinden geldi mi?ne yapacağımı bilemedim1. Göğüs ucu kararması ve hassasiyet
2.Üşüme
3. kasık batması
4. ağızda metalik tat
5. şişkinlik ve gaz
Yok canım bazen böyle 32 günde oluyordum ama bazende 50 günde felan olmuyorum karışık yaniCanım normalde döngün uzun mu klomen sebebiyle mi uzadı yoksa?
bende bu ay denerim diyorumda çok ilacım var şeker troid bi yandanda çörek otu yağı içmeye uğraşıyorum.öff bıktım ilaç içmekten.Çok şükür benim yumurtalarim tek dozda büyüyorlar 21mm 19mm ye ulaşıyorlar 3 aydır ama çatlatma iğnesiz fazla büyüyüp kalitesiz oluyor du yada başka bi etken bilmiyorum ve bugün doktorum klomen kuklanmamiza rağmen rahim duvarı kalınlığın çok iyi dedi kislerinde problem yaratacak kadar değil dedi bakalım bu ay iğneyi ilk defa kullanacağım merak ediyorum sonucu nasıl olacak
adette de kasık batması hariç yaşıyorum bunları1. Göğüs ucu kararması ve hassasiyet
2.Üşüme
3. kasık batması
4. ağızda metalik tat
5. şişkinlik ve gaz
Bende bazen herşeyi bırakacağım diyorum sonra bi ümit devam ediyorumbende bu ay denerim diyorumda çok ilacım var şeker troid bi yandanda çörek otu yağı içmeye uğraşıyorum.öff bıktım ilaç içmekten.
adette de kasık batması hariç yaşıyorum bunları
Yani tahmini öyle eğer regl olmazsam olmak için ilaç kullanıcam 5 gün sonrası da olurum öyle hesaplamalar yaniDaha regl olmadan bat ı nasıl bildiğini merak ettim doğrusu
Bekliyorum bakalım gecikince tabi yine veririm ama hiç umudum yok malesefCn
Cnm pozitif olabilir. 5 ve üstü pozitif sende biliyorsundur. Yat dinlen çok yorma kendini umutsuz olma bence! Sanki katlanacak degerin
siteden anladığım kadarıylaBende bazen herşeyi bırakacağım diyorum sonra bi ümit devam ediyorum
Umarım hamişsindir canım.ya geçen ay reglim geç oldu demiştin yanılmıyorsam.dr a falan gittin mi yoksa kendiliğinden geldi mi?ne yapacağımı bilemedim
bende bu ay denerim diyorumda çok ilacım var şeker troid bi yandanda çörek otu yağı içmeye uğraşıyorum.öff bıktım ilaç içmekten.
adette de kasık batması hariç yaşıyorum bunları
geç döllenmedir canım ya bebek zaten adet dönemine yakın tutmuş bölünmüş oluyor.Kızlar hcg değerim cikti dusuk dendi 23.50