• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar bende pko var ve yumurtlama sorunu da var bu 3.ayım klomen kullanıyorum 2 aydır çatlatma iğnesi olamadım bazı sebeplerden dolayı ve tam 32.günümde adet oldum 2 aydır bu ay bugün 15.günüm ve akşama inş iğnemi olacağım ilişki yi yarın akşam ve ertesi akşam planlıyorum ama gün aşırı mi olmalı doktor 36 saat sonra ilişki sonra gün aşırı dedi ama benim eşimin iş durumları biraz karışık catlatdigi anı kaçırmayayım diye üst üste düşünüyorum ama eminde değilim ne yapmalıyım çatlatma iğnesi olup hamile kalanlar nasıl denedi acaba?
Canım normalde döngün uzun mu klomen sebebiyle mi uzadı yoksa?

1. Göğüs ucu kararması ve hassasiyet
2.Üşüme
3. kasık batması
4. ağızda metalik tat
5. şişkinlik ve gaz

bu kadar belirtiyi sağlayan psikolojim ise buradan ona saygılar!!1
Umarım hamişsindir canım.ya geçen ay reglim geç oldu demiştin yanılmıyorsam.dr a falan gittin mi yoksa kendiliğinden geldi mi?ne yapacağımı bilemedim

Çok şükür benim yumurtalarim tek dozda büyüyorlar 21mm 19mm ye ulaşıyorlar 3 aydır ama çatlatma iğnesiz fazla büyüyüp kalitesiz oluyor du yada başka bi etken bilmiyorum ve bugün doktorum klomen kuklanmamiza rağmen rahim duvarı kalınlığın çok iyi dedi kislerinde problem yaratacak kadar değil dedi bakalım bu ay iğneyi ilk defa kullanacağım merak ediyorum sonucu nasıl olacak
bende bu ay denerim diyorumda çok ilacım var şeker troid bi yandanda çörek otu yağı içmeye uğraşıyorum.öff bıktım ilaç içmekten.

1. Göğüs ucu kararması ve hassasiyet
2.Üşüme
3. kasık batması
4. ağızda metalik tat
5. şişkinlik ve gaz

bu kadar belirtiyi sağlayan psikolojim ise buradan ona saygılar!!1
adette de kasık batması hariç yaşıyorum bunları

bende bu ay denerim diyorumda çok ilacım var şeker troid bi yandanda çörek otu yağı içmeye uğraşıyorum.öff bıktım ilaç içmekten.

Bende bazen herşeyi bırakacağım diyorum sonra bi ümit devam ediyorum

Bende bazen herşeyi bırakacağım diyorum sonra bi ümit devam ediyorum
siteden anladığım kadarıyla
-pko olan insanların yarısı bir şekilde adet oluyor.ama yumurtalar tam gelişmemiş.
-klomen kimisine kist yapıyor kimisine bişey yapmıyor.
-klomenle yumurtaları sağlıksız şişme riski de var.
-çocuğu olmayan bayanlar hormonlu ilaç ve iğnelerden bıkkın.
-ev hanımları işe daha titiz eğiliyorlar doğal kürleri daha düzenli uyguluyorlar yada eşlerine uygulatıyorlar.
-çalışanların işleri yoğunsa çocuk işi zor. ya isyan edip işi bırakıp tedavi görmek zorundalar. yada en kaliteli doktorlardan bi şekilde tedavi olmaları lazım.
-tabi ev hanımı-çalışan olsun doktorunu bulmakta mesele.
-birde o doktoru bulup tedavi olup her dediğini yapıp stresten olmayanlar var.
-bütün bunları atlatırsa sorunu tedavi edilebilen kadın hamile kalıyor.
-tabi spermleri çok sorunlu olmasa da sağlığı için emek harcamayı gururuna yediremeyen ilk insanın genetik kodlarını taşıdığını düşünen kocaların da kısırlığa katkısı yadsınamaz.

Umarım hamişsindir canım.ya geçen ay reglim geç oldu demiştin yanılmıyorsam.dr a falan gittin mi yoksa kendiliğinden geldi mi?ne yapacağımı bilemedim

7 gün gecikmişti evet.

doktora gittim ama müdahale etmedi. söktürücü falan da vermedi. tamamen stresten dedi.

eyvallah dedim.

doktordan 2 gün sonra oldum.

göğüs ucu kararması yaşamam ben.

kasık ağrım da genel olur bu batma şeklinde.

üşüme yaşamam.

gaz ve şişkinlik ben de hiç olmaz. bağırsaklarım iyi çalışır çünkü.

ama tabii dediğim gibi adet öncesi belirtilerine çok benzeyen bu belirtiler sayesinde ilk gebeliğimde adetim 7-8 gün gecikene kadar test yapma ihtyiacı bile hissetmemiştim.

Back