Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde agir vajinada zonklama ve baski hissi var neden ki
Bence ondan olamaz canm cunku ben kontrole gittim temiz. Ben bi kez dusuk yaptim o gebeligimdede zonklama olmustu sanki baskı gibi biseyO bende de var fakat yeni enfeksiyon geçirdim. Epey de uzun sürdü ondandır diye düşünüyorum
Senin bat ne zamanO bende de var fakat yeni enfeksiyon geçirdim. Epey de uzun sürdü ondandır diye düşünüyorum
Ayni his bende de var, ilk hamileligimde de boyle olmustu ama aimdi yine oyle midir bilmiyorumBirde agir vajinada zonklama ve baski hissi var neden ki
Senin bat ne zaman
Ben 5 gundur yapiyrum her gun bi tane negatif1-2-3 :) kesin tarih veremiyorum ama 3 üne kadar olmazsam test yapıcam
Ben int siparis verdim 55 ovulasyon 15 gebelik 1 tane ultra gebelik testi 55 tleczaneler kapalı olmasa en yakın eczaneden ovulasyon alacaktım yarına kaldı
Insallah senden de guzel haberler aliriz canim1-2-3 :) kesin tarih veremiyorum ama 3 üne kadar olmazsam test yapıcam
fıyatı ıyımıs aslında bende 3er beser alırım dıyodum bıde elektronık olanları var belkı gerek kalmaz okadar kullanmaya İNŞALLAHBen int siparis verdim 55 ovulasyon 15 gebelik 1 tane ultra gebelik testi 55 tl
Ins yaaa bat ne zamanfıyatı ıyımıs aslında bende 3er beser alırım dıyodum bıde elektronık olanları var belkı gerek kalmaz okadar kullanmaya İNŞALLAH
canım benım pzt gunu reglım bıttı ovulasyonu ise bılemıyorum cok gec adet oluyorum zaten muhtemelen yumurtlamamda gec olur ama ben adetten sonra 2 3 gun arayla degerlendırıyorum adetten sonrada yumurtlama olusmusmudur dıyede dusunmuyor degılımIns yaaa bat ne zaman
stresmı yaptın normaldede gecmı olur ? test negatıf mı demıstınYaaa ben niye regl olamıyorum valla deliricem
Canm in tutar benmde 3 4 gune belli olurcanım benım pzt gunu reglım bıttı ovulasyonu ise bılemıyorum cok gec adet oluyorum zaten muhtemelen yumurtlamamda gec olur ama ben adetten sonra 2 3 gun arayla degerlendırıyorum adetten sonrada yumurtlama olusmusmudur dıyede dusunmuyor degılım
Ayy inşallah cnm ya hala olmadım adet belim bugün fena ağrıyordu birazda evde temizlik yaptım iftara da misafirlerim vardı mutfaktan çıkamadım yoruldum bayaA.slm cnm, insallah hamileler kervanina katilirsin :))
Insallah bebis sıkı sıkı tutunuyordur da onun bel agrisidir :))Ayy inşallah cnm ya hala olmadım adet belim bugün fena ağrıyordu birazda evde temizlik yaptım iftara da misafirlerim vardı mutfaktan çıkamadım yoruldum baya