• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi şehirde tedavi oluyorsunuz ben Ankarada zekai tahir Burak hastanesinde aşılama oldum . İnşallah sizin için olumlu sonuç olur herşeyin hayırlısı Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin hayırlısından :) ilk aşılama değil mi birde
Antalya medicalpark hastanesinde. Evet ilk aşılama. Amin..

Aslında yumurta büyüklüğüne göre aşılama yapıyorlar adetinden kaç gün sonra olduğunun bi önemi yok diye düşünüyorum , klomen+iğne oldun mu ? aşılaman ne zaman olacak ?

Klomen bitti. İğne salı günü. Aşılama 36 saat sonra işte
Kızlar klomenle kaç yumurtanız oluştu?günde kaç tane kullandınız?aşılama yumurtanın büyüklüğüne göre yapılır.günün önemi yoktur,kişiye göre değişir.yumurta 17-21 ml e ulaşınca çatlatma iğnesi olur.36 saat sonra da ilişki ya da aşılama olmalıdır

Kızlar klomenle kaç yumurtanız oluştu?günde kaç tane kullandınız?aşılama yumurtanın büyüklüğüne göre yapılır.günün önemi yoktur,kişiye göre değişir.yumurta 17-21 ml e ulaşınca çatlatma iğnesi olur.36 saat sonra da ilişki ya da aşılama olmalıdır
5 gün , günde 1 tane kullandım 2 yumurta oluştu 18-18 cm di . Aynen günün önemi yok ne zaman yumurta büyüdüyse o zaman :)

Alm kızlar nasılsınız.. bugün adet günüm gelen giden yok göğüslerde ağrıda yok suan sadece belim ağrıyor yoksa adet belirtilerimmi değişti benim :KK71:

Klomeni günde 2 defa kullandım. 2 yumurtam oluştu. Fakat sadece sağ tarafta. Sol çalışmamış. Bakalım geç olduğu için endişeliyim aslında ama elden bişey gelmiyor

Ayni durumdayiz canim benimde 30 mayisti 2 gun erken geldi az once. Hemde adet oldugumu farketmeden halimden suphelenip ilk idrarla gebelik testi yapmistim. Butun moral sifir simdi :KK43:
ay canım bende bıktım hep sıl baştan. sözde bende şeker hapı kullanıyorum. çörek otu yağı çtm trod ıçın 2 gün acaba o mu erken getırdı dıye dusunuyorum.

T tugsem_10 ruyamda seni gordum. Ne alaka diceksin. Bi okul koridorunda geziom. Siniflarin kapisinda yazar ya 6/A, 7/C filan diye. Birinin kapisinda T tugsem_10 yaziyodu.
:D allah ıyılığını versın canım demekkı hamılelıkte okul gıbı ben lıse ıkı deyım 2 sene sonra mezun edecekler heralde benı.2 sene daha araştırırsam zaten dışardan tıp fakultesı bıtırmış kadar olacağım :D

Dr a gitsem kan ister zaten.salıya kadar regl olamazsam sorun var demektir.salı kan veririm.sonra da kadın doğum.illa bi göstermem lazım zaten:KK53::KK53:
Ben ne dedim, sen bi defa doktora gidicen sonra hamile kalıcan dedim demedim mi? Pek yakında!
Burada yazışmalardan yine huylandımmm! Benim Estradiol E2 hormonunun adetimin 2. gününde 12.6 çıkmasını doktor normal buldu ve hiç bir şey yapmaya gerek yok dedi. Acaba aslında bu bir sorun mu bilemedim.
Yumurtam yeterince büyümüyor mu diye de kafaya taktım. Napcam ben yaaa?

Hayıt tohumu yada hayıt hapı denemeyı dusunuyorum bende hamıle kalmayı kolaylastırdıgı soylenıyor yumurtlamayı ve adet dongusunu sıstemını duzenledıgını okudum
Evet canım arkadaşım da bana Hayır otu tohumu Civan percemi,arı şütü karışımı getirmiş adetimin ilk gününden beri içiyorum inşallah mucize olurbu ay üzüntüden agzimin her tarafı yara oldu foruma bile giremiyorum

Ben ne dedim, sen bi defa doktora gidicen sonra hamile kalıcan dedim demedim mi? Pek yakında!
Burada yazışmalardan yine huylandımmm! Benim Estradiol E2 hormonunun adetimin 2. gününde 12.6 çıkmasını doktor normal buldu ve hiç bir şey yapmaya gerek yok dedi. Acaba aslında bu bir sorun mu bilemedim.
Yumurtam yeterince büyümüyor mu diye de kafaya taktım. Napcam ben yaaa?
Onun icinniste cnm bal çörek otu tarçın icececksin

Karnim ac ama buna karsin bu caylar hic tatli gelmiyor.. ama evlat ugruna 8nsan ne yapmiyor ki, serbet deyip ociyoruz

Evet canım arkadaşım da bana Hayır otu tohumu Civan percemi,arı şütü karışımı getirmiş adetimin ilk gününden beri içiyorum inşallah mucize olurbu ay üzüntüden agzimin her tarafı yara oldu foruma bile giremiyorum
Canim sen niye bu kadar üzüldün ya biliyorsun stres iyi değil. Bende diyorum nerde bu kız bende bu ayı salladim resmen birdahaki aya kaldı artık sadece bal corek otu tarcin yiyorum işte icraat yok o ayrı :)

Canim sen niye bu kadar üzüldün ya biliyorsun stres iyi değil. Bende diyorum nerde bu kız bende bu ayı salladim resmen birdahaki aya kaldı artık sadece bal corek otu tarcin yiyorum işte icraat yok o ayrı :)
Başladın mi gülüm icraatlar? Valla canım çok üzüldüm zaten bir kere olmuştu ama yine de bir umut iste:(çörek otuna devam et cnm inan o benim arkadasa çok iyi geldi.ben de işte arı sütlü karışımı içiyorum yarın başlayacam inşallah calismalara:)sırtına da yaki at cnm

Başladın mi gülüm icraatlar? Valla canım çok üzüldüm zaten bir kere olmuştu ama yine de bir umut iste:KK43:çörek otuna devam et cnm inan o benim arkadasa çok iyi geldi.ben de işte arı sütlü karışımı içiyorum yarın başlayacam inşallah calismalara:)sırtına da yaki at cnm
Adetim bugün bitti benimde canım stres yok bu ay kafamada takmiyorum olmazsa olmasın modundayim 2 aydır çok yiprattim kendimi zaten herşey olacağına varıyor inan. Bu yaki eczanedenmi alınıyor?

Back