Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gece kalkınca da ilk İdrar gibi olmasın. Kafa karıştı benim orada. Akşam üzeri yapsan İdrar olur mı vücutta. Error :)

Ben o ağrılardan çok çekiyorum. Acaba çok çok mu yumurtluyorum. Malum Pcos. Tipik değil ama ben de şuan. Kistler çepeçevre sarmıyor yumurtaları. Aman be ne bileyim. Evdeki çocuğu bıraktım yenisi doğacak diye elimde telefon

11 de yatıp, 3 saat sonra sahur hazırlamaya uyanacağım için 3 saat beklemiş idrar iyi bence. Bir çocuğun varmış, bir tane daha olur takma kafana. Ben bir hamile kalabilsem takmıcam kafaya da. Şimdi de ben de pcosluyum da doktor mu farketmedi acaba diye kendi kendimi yiyom.

Canım bazı kadınlar adet sonrasındaki ilişkide hamile kalıyormuş bakalım belki bi şans olur
Olabılır canım adetlerim düzensiz olunca onuda anlamak zor yani hayıt tohumu dogurganlıga ve adet düzensizlıklerıne ıyı gelıyor aktardan alıp kullanıcam bakalım ben folıkasıtte kullamıyorum aynı zamamda

Usg de ben görsem bilirim Pcos u.

Olmaz kaygım hiç yok benim. Olmazsa da Allahtan. Beklemek ve uğraşmak çok yorucu geliyor. Zihnim boşalsın telaşı gibi bir şey.

İş yerinden bir arkadaşımın 1.5 sene olmadı. Aşılama, tüp bebek hepsi denendi. Hem de karı koca hiç problemleri yoktu. Sonra kendiliğinden oldu. Annesinij de aynı olmuş ilk çocuğu uzun bir aradan sonra olmuş. Sonra arka arkaya dört çocuk doğurmuş. Yaşını da söyleyeyim. Şuan 31 ya da 32 ve 25 haftalık hamile

Ben bide 8 ay doğum konttol hapı kullandım canım
İnşallah bir an önce kavuşuruz ama süreç uz
Ya maşallah ne kadar hayat dolu bir bayansınız yorumlarınızı sesli gülerek okuyorum Benim içinde tahminde bulunmak ister misiniz ?:))

İnşallah bir an önce kavuşuruz ama süreç uz

Ya maşallah ne kadar hayat dolu bir bayansınız yorumlarınızı sesli gülerek okuyorum Benim içinde tahminde bulunmak ister misiniz ?:))
Önce seni biraz tanımam, incelemem lazım, ayrıyetten içime de doğması lazım. Ama fekat lakin o nickinin yanındaki 94 eğer doğum tarihinse, az bekle. 10 yaş büyük applan var burda. Apppla de baaa!!!

Canım sence ben ne durumdayim?bir tahmin de benim icin yapar mısın rica etsem?

Benim içinde tahminde bulunmak ister misiniz ?:))

İyice Arap bacıya döndün sen topic amacını aştı.

Soruna gelince ilk oğluma klomenin 3.ayında kavuştum.klomen kullandım,çatlatma iğnesi olmadım,reglim düzenli kendiliğinden çatladı.

@herbisi canım ilk hamileliğimde denedim ovu testlerini.gene buralarda takılıyordum ve topicteki kızlar söylemişti.benimki ve diğer pcoluların testleri hiç pic yapmayınca.hiç olumlu sonuç alamadım.sen dene belki sen de tutar

Ben sana tahmin yapmadım mı yaa. Senin gebelik çok yakın! Belki yarın, belki yarından da yakın yani o derece!

ezgish seni kendime o kadar benzettim ki. Bi kere sen mukemmeliyetci bi insansin. Hayatta herseyi kendin yapabilecegine inaniyosun. Kendi isini asla kimseye yaptirmazsin.
Sunu dusunuyorum bunu düşünüyorum dediklerinin hepsini bende dusunuyorum. Mesela acaba pco var ve doktor mu gormedi :).
Benim evlendikten sonra biraz duzenim degisti kizlar daha agrili adet gormeye basladim. Yumurtlama gunlerimde 4 5 gun kasiklarimda batma yasamaya basladim. Ve adet oldugum ilk gun agrim olurdu sadece smdi 3. Gune kdr nerdeyse devam ediyo. Neden bilemiyorum. Boyle olan var mi

O zaman bana bişey deyin. Hadi şimdi de bana bişey deyin, hep ben mi dicem? 6 aydır folik asit kullanıyom, eşime doktor bir hap verdi onu kullanıo. Spermiogram sonuçları normal ama sınırda. Hafif varikosel varmış ama çok önemli değilmiş (Bu kanıya da sperm sayısı çok fazla olunca vardı doktor) Ben sadece ovulasyon kiti kullanıom bakıyom. Benim rezervlerim iyiymiş, sadece rahmim geriye dönük ama hamile kalmaya engel değilmiş, rahmin duvarı çatısı bacasında bi sıkıntı yok. Yaş 32,5 tan 33. Beklemedeyiz. Daha ne kaaa bekleyim yaaa!!!

Benim de 3. güne kadar devam edio. 29 günde 1 olurdum adet bekarken. Şimdi 32 günde 1 oluyom hiç şaşmaz.
Olmaz olmaz deme, olur olur. Yani bence zamanı var, kadere inanırım olacaaaak olacak! Ama ne zaman işte...

Önce seni biraz tanımam, incelemem lazım, ayrıyetten içime de doğması lazım. Ama fekat lakin o nickinin yanındaki 94 eğer doğum tarihinse, az bekle. 10 yaş büyük applan var burda. Apppla de baaa!!!
Ooo ezgish hanım birde bana bak bea beni az çok taniyorsun artık:)

1 senelik evliliğimde vajinismus bile atlattım ya ben. Ben var ya ben!!!

Hahah yaş doğru 23 ama eşimle aramda 7 yaş var o yaşı itibariyle çok istiyor tabi benimde bu yaşımda çocuk için doktor doktor dolanmanın da istemiyor değişik yani tabi 3 sene flört sonucu evlendik bende ilişkinin o çocuklu evresine atlamak istiyprum bendeki amaç o yoksa hiç hazır değilim 9 aylık evliyim ve 8 aydır çocuk istiyoruz ...inşallah içine doğar

Ben 3 senelik evliyim ilk senemde Doğum kontrol hapı kullandım, sonra ilk defa adet düzensizliği geldi başıma doktora gittim 2 cm çikolata kisti. 7 ay onu baskılmak için visanne kullandım, o bitti ekimde, Aralık'ta çocuk sahibi olmaya karar verdik Mart'a kadar denedik fakat düzenli ilişki olmadı eşim 3 vardiya olunca, telefondan yumurtlama takibi yaptım, 13 martta rahim ağzımda yara olduğunu öğrenip yaktırdım çünkü ilişkide acı ve kanamam had safhadaydı.. Çok şükür kurtuldum ama Nisan ve Mart ayı boş geçti mecburen, Mayıs'ta olmadı, kısmet Haziran'a diyorum, çikolata kistim yapışıklık olmadığından gebeliğe engel değilmiş.. Sabırla bekliyorum ama çok üzülüyorum. Yaşım da 32. Rabbim herkese en kısa zamanda versin, benim kafamı boşaltmam gerek çok yıpranıyorum şimdiden.

Yaş hariç aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Allah ol diyene kadar bekleyecez napalım imtihanımız böyleymiş bizim de. Allah en kısa zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…