Benim de 9 :)) inşallah hayirli haberler aliriz :))Bat 8 haziran :) dört gozle bekliyormm
İşte o bir muamma! Sahura kalktığımda yaparım belki. Sabah yapsan ilk idrar çünkü. Koyulaşmaya başladığı anlaşılır zaten. Benim yumurtlama ölçerim kendi bedenim olduğu için, ben ağrımın olduğu gün mikmik yaparım. Aslında ovulasyon testi kullanmama da gerek yok benim :) Çünkü ayda 8 gün adet görüyorum, geri kalan 22 günde gün aşırı mikmik yapıyoz. Doktorların söylediğine göre en doğrusu da bu ya, hevesleniyo insan yine de burada uygulananları okuyunca. Büyüklerimiz zamanında ovulasyon kiti mi vardı. Peh!
11 de yatıp, 3 saat sonra sahur hazırlamaya uyanacağım için 3 saat beklemiş idrar iyi bence. Bir çocuğun varmış, bir tane daha olur takma kafana. Ben bir hamile kalabilsem takmıcam kafaya da. Şimdi de ben de pcosluyum da doktor mu farketmedi acaba diye kendi kendimi yiyom.Gece kalkınca da ilk İdrar gibi olmasın. Kafa karıştı benim orada. Akşam üzeri yapsan İdrar olur mı vücutta. Error :)
Ben o ağrılardan çok çekiyorum. Acaba çok çok mu yumurtluyorum. Malum Pcos. Tipik değil ama ben de şuan. Kistler çepeçevre sarmıyor yumurtaları. Aman be ne bileyim. Evdeki çocuğu bıraktım yenisi doğacak diye elimde telefon
Olabılır canım adetlerim düzensiz olunca onuda anlamak zor yani hayıt tohumu dogurganlıga ve adet düzensizlıklerıne ıyı gelıyor aktardan alıp kullanıcam bakalım ben folıkasıtte kullamıyorum aynı zamamdaCanım bazı kadınlar adet sonrasındaki ilişkide hamile kalıyormuş bakalım belki bi şans olur
Usg de ben görsem bilirim Pcos u.11 de yatıp, 3 saat sonra sahur hazırlamaya uyanacağım için 3 saat beklemiş idrar iyi bence. Bir çocuğun varmış, bir tane daha olur takma kafana. Ben bir hamile kalabilsem takmıcam kafaya da. Şimdi de ben de pcosluyum da doktor mu farketmedi acaba diye kendi kendimi yiyom.
İnşallah bir an önce kavuşuruz ama süreç uzBen bide 8 ay doğum konttol hapı kullandım canım
Ya maşallah ne kadar hayat dolu bir bayansınız yorumlarınızı sesli gülerek okuyorumBacit, sen yine ovulasyon kitine bakıp, kocana kahveyi içirtip, kendi çapında bişeyler yapıp mikmik denicen, sonra olmucak, sonra kafanda soru işaretleri oluşçak, karnın gubur gubur etcek (bizim orda telaşlanmaya böyle derler) doktora gidicen bi defa, doktordan sonraki ay hesap kitap etmeden hamile kalıcan ve şaşırıcan. İlk gebeliğinde olduğu gibi. Ben senden sonraki ay hamile kalıcam. Önce sen, sonra ben.
Önce seni biraz tanımam, incelemem lazım, ayrıyetten içime de doğması lazım. Ama fekat lakin o nickinin yanındaki 94 eğer doğum tarihinse, az bekle. 10 yaş büyük applan var burda. Apppla de baaa!!!İnşallah bir an önce kavuşuruz ama süreç uz
Ya maşallah ne kadar hayat dolu bir bayansınız yorumlarınızı sesli gülerek okuyorumBenim içinde tahminde bulunmak ister misiniz ?:))
Canım sence ben ne durumdayim?bir tahmin de benim icin yapar mısın rica etsem?Ya millet yakı yapıyo, bel çektiriyo, buhara oturuyo filan. Yapmam ben öyle bilmediğim şeyler. Kürlerle olan düzenini bozan da var, onu da istemiyom. Sadece kozalağa keçiboynuzu yediresim vardı, beyefendi sevmezmiş, kaynatıp suyunu içireyim diyom, benim hapım var ben bi tek onu içicem diyo. Pekmezini alalım diom, ıyyy iğrenç diyo. Ama morfolojiyi düzeltmemiz, spoşları harekete geçirmemiz lazım diom. Amaaan geçmezse geçmesinler, tedavi oluruz, aşılama yaptırırız, şunlar gibi bunlar gibi tohumuna para verir, tüp bebek yaptırırız bana ne yaa. Amma da taktın diyo!!! Kozalak sinirli, kozalak hırçın!
Benim içinde tahminde bulunmak ister misiniz ?:))
İyice Arap bacıya döndün senCanım sence ben ne durumdayim?bir tahmin de benim icin yapar mısın rica etsem?
Ben sana tahmin yapmadım mı yaa. Senin gebelik çok yakın! Belki yarın, belki yarından da yakın yani o derece!Canım sence ben ne durumdayim?bir tahmin de benim icin yapar mısın rica etsem?
Benim de 3. güne kadar devam edio. 29 günde 1 olurdum adet bekarken. Şimdi 32 günde 1 oluyom hiç şaşmaz.ezgish seni kendime o kadar benzettim ki. Bi kere sen mukemmeliyetci bi insansin. Hayatta herseyi kendin yapabilecegine inaniyosun. Kendi isini asla kimseye yaptirmazsin.
Sunu dusunuyorum bunu düşünüyorum dediklerinin hepsini bende dusunuyorum. Mesela acaba pco var ve doktor mu gormedi :).
Benim evlendikten sonra biraz duzenim degisti kizlar daha agrili adet gormeye basladim. Yumurtlama gunlerimde 4 5 gun kasiklarimda batma yasamaya basladim. Ve adet oldugum ilk gun agrim olurdu sadece smdi 3. Gune kdr nerdeyse devam ediyo. Neden bilemiyorum. Boyle olan var mi
OooÖnce seni biraz tanımam, incelemem lazım, ayrıyetten içime de doğması lazım. Ama fekat lakin o nickinin yanındaki 94 eğer doğum tarihinse, az bekle. 10 yaş büyük applan var burda. Apppla de baaa!!!
Hahah yaş doğru 23 ama eşimle aramda 7 yaş var o yaşı itibariyle çok istiyor tabi benimde bu yaşımda çocuk için doktor doktor dolanmanın da istemiyor değişik yaniÖnce seni biraz tanımam, incelemem lazım, ayrıyetten içime de doğması lazım. Ama fekat lakin o nickinin yanındaki 94 eğer doğum tarihinse, az bekle. 10 yaş büyük applan var burda. Apppla de baaa!!!
Vajinismusta mukemmeliyetci insanlarda olan birsey.1 senelik evliliğimde vajinismus bile atlattım ya ben. Ben var ya ben!!!
Yapmamistin kuzumBen sana tahmin yapmadım mı yaa. Senin gebelik çok yakın! Belki yarın, belki yarından da yakın yani o derece!
Yaş hariç aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Allah ol diyene kadar bekleyecez napalım imtihanımız böyleymiş bizim de. Allah en kısa zamanda nasip etsinO zaman bana bişey deyin. Hadi şimdi de bana bişey deyin, hep ben mi dicem? 6 aydır folik asit kullanıyom, eşime doktor bir hap verdi onu kullanıo. Spermiogram sonuçları normal ama sınırda. Hafif varikosel varmış ama çok önemli değilmiş (Bu kanıya da sperm sayısı çok fazla olunca vardı doktor) Ben sadece ovulasyon kiti kullanıom bakıyom. Benim rezervlerim iyiymiş, sadece rahmim geriye dönük ama hamile kalmaya engel değilmiş, rahmin duvarı çatısı bacasında bi sıkıntı yok. Yaş 32,5 tan 33. Beklemedeyiz. Daha ne kaaa bekleyim yaaa!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?