Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bu yumurtlamadığınız anlamına mı geliyor?

Ben kararsızım aslında pik oldu mu olmadı mı telaşına düşmek istemiyorum bu sefer de.

Sana bişi diyeyim mi?

Uzun zaman korundu isen bir nevi sınava tabii oluyorsun.

Benim rahmimde ters.

Kafandan atmanı bekliyor da olabilirsin. Kk yı silsek mi?

Bu yumurtlamadığınız anlamına mı geliyor?

Ben kararsızım aslında pik oldu mu olmadı mı telaşına düşmek istemiyorum bu sefer de.
Ben de emin değişim canım.ama yumurtlamasaydım her ay regl olamazdım.yumurtlamadığımızda regl olamayız çünkü.sanırım çok sayıda ama küçük boyutta yumurtladığımı gösteriyordu.

Sana bişi diyeyim mi?

Uzun zaman korundu isen bir nevi sınava tabii oluyorsun.

Benim rahmimde ters.

Kafandan atmanı bekliyor da olabilirsin. Kk yı silsek mi?
Biz 1 senelik evliyiz hic korunmadik bir sure ilkel yontemlerle sadece. 4 aydir calismalar yapiyoruz.

Eylülde hamile kalıcaksın sen canım

Ben de emin değişim canım.ama yumurtlamasaydım her ay regl olamazdım.yumurtlamadığımızda regl olamayız çünkü.sanırım çok sayıda ama küçük boyutta yumurtladığımı gösteriyordu.

O zaman vücutta lh artmıyor demekki. Şuan yine kafam karıştı. Zaten karışmaya bahane arıyor.
Biz 1 senelik evliyiz hic korunmadik bir sure ilkel yontemlerle sadece. 4 aydir calismalar yapiyoruz.

Anladım. İnşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bebeğin olsun. Benim var bir tane. Benden önce olsun senin. Amin.

Gercekten inandim biliyo musun?

Anladım. İnşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bebeğin olsun. Benim var bir tane. Benden önce olsun senin. Amin.
Aminnn!!!![/QUOTE]

Yüreği güzel insan dilerim ki eylüle kadar bile bekletmesin rabbim seni. Herşey gönlünce olsun

Hem hamile kalmak istiyorum hemde hamile kaldiktan sonra bir sey olacak diyo korkuyorum. Offffff
Kafamin içi birbirine girdi resmen.

Kizlar adetime 2 gün kaldi adet olacakmış gibi geliyor.kan yada koyu akinti noktacikli akinti var hafif bir mucize olur mu dersiniz

Kizlar adetime 2 gün kaldi adet olacakmış gibi geliyor.kan yada koyu akinti noktacikli akinti var hafif bir mucize olur mu dersiniz
yerlesme kanaması lekelenme seklınde bazı bayanlarda adetten once gelıyormus ama yogun deıl leke leke bır ıkı kez kahve rengı akıntılı renkgıbı eger bole bır durum varsa umutlanabılrsın canım
benm adetım gecıktıgınde ben bole bı yazı okudum adet olcak gıbıydım acaba yerlesme olurmu yada ustune adetmı gorcem derken bı baktım once kahve rengıydı olabılır bu dedım gecesıne sokulmeye baslayınca adete cevırdı pıhtılıydı tutmadıgını anladım tutunca adet goremıyorsun yerlesme oluyor anca şimdi yumrtlamayı beklıyorum

insallah yanma hissi de var.belki binlerce kez adet oluyoruz ama yine emin olamiyoruz işte

bu arada normal sartlarda adetle yumutlama dısarıya atılıyor eger tutuysa adet gorulmuyor dollenıp gelısıyor kucuk kanama seklınde gunluk lekenme olabılıyormus ıns sende durum boledır benım cok gec oluyor adetten supelenmem yersız yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…