• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benımde adet bıtımınden 2 gun sonra iliskı oldu ovulasyon testı sart yumurtlama nezaman olr gecmı olur henuz bılemıyorum yani daha test alamazsam bu ay karambole gidecek belkıde olesı daha iyi plan prgramla bu işler dahada stresli oluyor aslında:KK53::KK8:
Canım bazı kadınlar adet sonrasındaki ilişkide hamile kalıyormuş bakalım belki bi şans olur :anneadayı:

Kizlar gunaydin, bu sabah test yaptım ışığa tuttuğumda çizgiyi fark ettim adetime 3 gun var, bir bakabilir misin gebelik var mı?
Screenshot_2017-05-27-08-13-14-769.jpeg

Çok net göremedim canım.var gibi sanki.yarın sabaha tekrarla testi bence

günaydın kızlar nasılsınız iyimisiniz adete son 1 gün kaldı bekliyorum bakalım nolcak

Kızlar günaydın!! Göğüslerimde dolgunluk var! Yumurtlamadan 8 gün geçti. Bat'a 9 gün kaldı. Ama ümitlenmicem. Çünkü içimden bi his '' Ezgish sen bi dur, senin daha zamanın var, normal şekilde gebe kalabileceksin, ama biraz uğraşacak, kafaya takacak, aylarca bekleyeceksin'' diyor. (kürem öyle söylüyor Khaleesi21 Khaleesi21 )

Kizlar bunlar benim ovulasyon testlerimdi cok koyu cikmadi yumurtlama gunler ve biz 16 sinda iliskiye girmistik 18 koyu cikti.19 yumurtlama tutmusmudur sizce

Eklentiler

• IMG-20170525-WA0005.jpeg
    IMG-20170525-WA0005.jpeg
    36,6 KB · Görüntüleme: 32
Yalnız bilmişsin resmen. Akrep burcu musun sen? 6. Hisleri kuvvetli olurmuş ya.
Akrep burcuyum tabi ki, bi de benim hislerim çok güçlüdür. Arkadaşlar da bana hep bişeyler danışırlar. 'Böyle bi talibim var olur mu? Yorumlar mısın?' ya da 'Gebeyim, cinsiyetini söylesene' (Şu ana kadar tutturamadığım olmadı) En kötüsü de, arkamdan iş çevrildiğini hissediyorum ve kafamda nasıl bir senaryo varsa aynen de öyle oluyor, şuana kadar hislerim beni hiç yanıltmadı!

Akrep burcuyum tabi ki, bi de benim hislerim çok güçlüdür. Arkadaşlar da bana hep bişeyler danışırlar. 'Böyle bi talibim var olur mu? Yorumlar mısın?' ya da 'Gebeyim, cinsiyetini söylesene' (Şu ana kadar tutturamadığım olmadı) En kötüsü de, arkamdan iş çevrildiğini hissediyorum ve kafamda nasıl bir senaryo varsa aynen de öyle oluyor, şuana kadar hislerim beni hiç yanıltmadı!

Woww!

Ben genelde yanılırım. Hep ikircikli duygular.

Keşke beni de hamile hissetseydin. Zorlasana biraz kaçtan aşağı olmaz?

Kızlar günaydın!! Göğüslerimde dolgunluk var! Yumurtlamadan 8 gün geçti. Bat'a 9 gün kaldı. Ama ümitlenmicem. Çünkü içimden bi his '' Ezgish sen bi dur, senin daha zamanın var, normal şekilde gebe kalabileceksin, ama biraz uğraşacak, kafaya takacak, aylarca bekleyeceksin'' diyor. (kürem öyle söylüyor Khaleesi21 Khaleesi21 )

Göğüs uçlarında daha hızlı yanıt veriyor gebelik durumu. Onlar ne alemde?

Bende de aşırı şişkinlik, gaz sancısı, eller ayaklarda buz, kasık batması, bacak ağrısı, göğüs ucunda yoğun olmayan hassasiyet... Ki normalde adet öncesi çok şiş olurlar. O şişlik oluşmadı bu defa. Hiç es geçmezdi... Bu ay yumurtlamadım mı acaba diye düşünmekteyim.

Sence biz iki gun oncesi iliskiye girmistik tutmusmudur cok koyuda degil ama
Benim de bu ay çok koyu olmadı. 16. gün en koyuydu yine de. 14,15,17,18 i değerlendirdik. Allah ol derse olur, spermlerin yaşama süresi var. Olabilir de. Umudunu yitirme.

Göğüs uçlarında daha hızlı yanıt veriyor gebelik durumu. Onlar ne alemde?

Bende de aşırı şişkinlik, gaz sancısı, eller ayaklarda buz, kasık batması, bacak ağrısı, göğüs ucunda yoğun olmayan hassasiyet... Ki normalde adet öncesi çok şiş olurlar. O şişlik oluşmadı bu defa. Hiç es geçmezdi... Bu ay yumurtlamadım mı acaba diye düşünmekteyim.
Yok bişey göğüs ucumda da, onlara noluyomuş ki, bazen ince ince kaşınıyo ama. Benim yumurtalıklarım ağrıyo zaten, kesin hasta olcam. Hatta belki bir iki gün önce gelir, çünkü yumurtlamam beklenenden 4 gün önce oldu.

Yok bişey göğüs ucumda da, onlara noluyomuş ki, bazen ince ince kaşınıyo ama. Benim yumurtalıklarım ağrıyo zaten, kesin hasta olcam. Hatta belki bir iki gün önce gelir, çünkü yumurtlamam beklenenden 4 gün önce oldu.
İlk gebeliğimde hatırladığım tek belirti. Koyu ve dik.. Ve hassas oldulardı.

Bu ayda yumurtlama takibi yapma planın var mı?

Back