Bir sürü ovulasyon kiti almıştım, yaparım heralde yine ama ben yapmasam da hissediyom kasıklarımdaki ağrıyla zaten. O yüzden yumurtlama günümdeki mikmik de ağrılı geçiyor. Ateş ölçme filan varmış ama ramazanda oruçluyken ben hep ateşli oluom zaten, o tutmaz, sadece sağlıklı beslenmeme dikkat edebilirim, yeşillik ye demişti doktor, onu yaparım. Eşime kahve içirme planım var, spoşlar hareketlensin diye, o kadar. Yapmıcam ben kür mür.İlk gebeliğimde hatırladığım tek belirti. Koyu ve dik.. Ve hassas oldulardı.
Bu ayda yumurtlama takibi yapma planın var mı?
Günaydın herkeseGünaydın kızlarrr
Ya dün de sordum bana ne gözüküyor diye.cevap vermedin.bana kabaran bişey mi var yoksaAkrep burcuyum tabi ki, bi de benim hislerim çok güçlüdür. Arkadaşlar da bana hep bişeyler danışırlar. 'Böyle bi talibim var olur mu? Yorumlar mısın?' ya da 'Gebeyim, cinsiyetini söylesene' (Şu ana kadar tutturamadığım olmadı) En kötüsü de, arkamdan iş çevrildiğini hissediyorum ve kafamda nasıl bir senaryo varsa aynen de öyle oluyor, şuana kadar hislerim beni hiç yanıltmadı!
Bi de silkeleme yap bariBir sürü ovulasyon kiti almıştım, yaparım heralde yine ama ben yapmasam da hissediyom kasıklarımdaki ağrıyla zaten. O yüzden yumurtlama günümdeki mikmik de ağrılı geçiyor. Ateş ölçme filan varmış ama ramazanda oruçluyken ben hep ateşli oluom zaten, o tutmaz, sadece sağlıklı beslenmeme dikkat edebilirim, yeşillik ye demişti doktor, onu yaparım. Eşime kahve içirme planım var, spoşlar hareketlensin diye, o kadar. Yapmıcam ben kür mür.
Bacit, sen yine ovulasyon kitine bakıp, kocana kahveyi içirtip, kendi çapında bişeyler yapıp mikmik denicen, sonra olmucak, sonra kafanda soru işaretleri oluşçak, karnın gubur gubur etcek (bizim orda telaşlanmaya böyle derler) doktora gidicen bi defa, doktordan sonraki ay hesap kitap etmeden hamile kalıcan ve şaşırıcan. İlk gebeliğinde olduğu gibi. Ben senden sonraki ay hamile kalıcam. Önce sen, sonra ben.Ya dün de sordum bana ne gözüküyor diye.cevap vermedin.bana kabaran bişey mi var yoksa
Var ama çok yakın duruyor birbirine normal mi acaba hizalariKizlar gunaydin, bu sabah test yaptım ışığa tuttuğumda çizgiyi fark ettim adetime 3 gun var, bir bakabilir misin gebelik var mı?Eki Görüntüle 2000794
Sadece 16 sinde ilişki olduysa biraz zor olabilir ama tabi olacağı varsa da oluyor bilemedimKizlar bunlar benim ovulasyon testlerimdi cok koyu cikmadi yumurtlama gunler ve biz 16 sinda iliskiye girmistik 18 koyu cikti.19 yumurtlama tutmusmudur sizce
Ya millet yakı yapıyo, bel çektiriyo, buhara oturuyo filan. Yapmam ben öyle bilmediğim şeyler. Kürlerle olan düzenini bozan da var, onu da istemiyom. Sadece kozalağa keçiboynuzu yediresim vardı, beyefendi sevmezmiş, kaynatıp suyunu içireyim diyom, benim hapım var ben bi tek onu içicem diyo. Pekmezini alalım diom, ıyyy iğrenç diyo. Ama morfolojiyi düzeltmemiz, spoşları harekete geçirmemiz lazım diom. Amaaan geçmezse geçmesinler, tedavi oluruz, aşılama yaptırırız, şunlar gibi bunlar gibi tohumuna para verir, tüp bebek yaptırırız bana ne yaa. Amma da taktın diyo!!! Kozalak sinirli, kozalak hırçın!Bi de silkeleme yap bari
Bacit, sen yine ovulasyon kitine bakıp, kocana kahveyi içirtip, kendi çapında bişeyler yapıp mikmik denicen, sonra olmucak, sonra kafanda soru işaretleri oluşçak, karnın gubur gubur etcek (bizim orda telaşlanmaya böyle derler) doktora gidicen bi defa, doktordan sonraki ay hesap kitap etmeden hamile kalıcan ve şaşırıcan. İlk gebeliğinde olduğu gibi. Ben senden sonraki ay hamile kalıcam. Önce sen, sonra ben.
Benim kaç gün geçmedi yumurtlama agrılarım.. hadi bakalım inşallah olur bu seferYok bişey göğüs ucumda da, onlara noluyomuş ki, bazen ince ince kaşınıyo ama. Benim yumurtalıklarım ağrıyo zaten, kesin hasta olcam. Hatta belki bir iki gün önce gelir, çünkü yumurtlamam beklenenden 4 gün önce oldu.
Ben pco şuyum canım.ovu testleri ben de işe yaramaz her gün silik çıkar pik yapmaz.ateş ölçeceksin desen tutabilirdi.sen silkelettt kozalağa kendini.Bacit, sen yine ovulasyon kitine bakıp, kocana kahveyi içirtip, kendi çapında bişeyler yapıp mikmik denicen, sonra olmucak, sonra kafanda soru işaretleri oluşçak, karnın gubur gubur etcek (bizim orda telaşlanmaya böyle derler) doktora gidicen bi defa, doktordan sonraki ay hesap kitap etmeden hamile kalıcan ve şaşırıcan. İlk gebeliğinde olduğu gibi. Ben senden sonraki ay hamile kalıcam. Önce sen, sonra ben.
Bir sürü ovulasyon kiti almıştım, yaparım heralde yine ama ben yapmasam da hissediyom kasıklarımdaki ağrıyla zaten. O yüzden yumurtlama günümdeki mikmik de ağrılı geçiyor. Ateş ölçme filan varmış ama ramazanda oruçluyken ben hep ateşli oluom zaten, o tutmaz, sadece sağlıklı beslenmeme dikkat edebilirim, yeşillik ye demişti doktor, onu yaparım. Eşime kahve içirme planım var, spoşlar hareketlensin diye, o kadar. Yapmıcam ben kür mür.
Ben pco şuyum canım.ovu testleri ben de işe yaramaz her gün silik çıkar pik yapmaz.ateş ölçeceksin desen tutabilirdi.sen silkelettt kozalağa kendini.
''Yani kendi çapında bişeyler yapıcaksın.'' derken onu dedim. Bu arada pko 'ya iyi bişey diyolar yaa. Tedavi sürecine girenler için iyi bir durummuş. Arkadaşım öyle dedi.Ben pco şuyum canım.ovu testleri ben de işe yaramaz her gün silik çıkar pik yapmaz.ateş ölçeceksin desen tutabilirdi.sen silkelettt kozalağa kendini.
İşte o bir muamma! Sahura kalktığımda yaparım belki. Sabah yapsan ilk idrar çünkü. Koyulaşmaya başladığı anlaşılır zaten. Benim yumurtlama ölçerim kendi bedenim olduğu için, ben ağrımın olduğu gün mikmik yaparım. Aslında ovulasyon testi kullanmama da gerek yok benim :) Çünkü ayda 8 gün adet görüyorum, geri kalan 22 günde gün aşırı mikmik yapıyoz. Doktorların söylediğine göre en doğrusu da bu ya, hevesleniyo insan yine de burada uygulananları okuyunca. Büyüklerimiz zamanında ovulasyon kiti mi vardı. Peh!Peki oruçluyken saat kaçta yapacaksın testi?
E peki sen pko luydun da, ilk çocuğunda nası bi tedavi gördün?Ben pco şuyum canım.ovu testleri ben de işe yaramaz her gün silik çıkar pik yapmaz.ateş ölçeceksin desen tutabilirdi.sen silkelettt kozalağa kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?