:))) teşekkür ederimVayyy maşaallah denir ancak. Hayırlı olsun
Benim lh testim dün tek çizgiydi ama bugün hamile olduğumu öğrendim yani yanıltıcı birşey hcg testi alıp dene benceKızlar merhaba artık diğer testlerle çekmedim bugün 5. Gün ve yine pozitif çıktı ovulasyon testi. 5 gündür yumurtluyor olamam acaba hamilemiyim
Ovulasyon testi ile gebelik öğrenilmezzz.çıkan varsa tesadüfidir,itibar etmeyiniz lütfen.mantığa aykırı lh ölçen bir alet hcg yi ölçmez.
Lh değeriniz mi yüksek acaba hiç hormonlarınıza baktırmış mıydınız?
Çoğu sitede gebelikleri o testle öğrendiklerini okudum o yüzden acaba diyorumBenim lh testim dün tek çizgiydi ama bugün hamile olduğumu öğrendim yani yanıltıcı birşey hcg testi alıp dene bence
Bence onların çişleri bozukÇoğu sitede gebelikleri o testle öğrendiklerini okudum o yüzden acaba diyorum
Ya ben de tek çizgi görünce lh de bi an düşündüm hamile değil miyim diye ama ben hissettim bu ay hamile olduğumu dediğim gibi öncelik hcg pozitifi görünce de kan testi en garantisi tabiÇoğu sitede gebelikleri o testle öğrendiklerini okudum o yüzden acaba diyorum
Gebelik istediğim için doktorum biçok tahlil istedi ve herşey normal sıkıntı yok dedi değerler için. Balık hapı folik asit ve demir ilacı verdi onları kullanıyorum okadar
Nasıl hissettin canım?ben hiçbişi hissetmiyorum,test de negatif zatenYa ben de tek çizgi görünce lh de bi an düşündüm hamile değil miyim diye ama ben hissettim bu ay hamile olduğumu dediğim gibi öncelik hcg pozitifi görünce de kan testi en garantisi tabi
Çiş, çişliğini bilsin. Gebelik testinde çift çizgi versin, adamı hasta etmesin!Bence onların çişleri bozuklh yerine hcg çıkmış nede olsa.
Çiş, çişliğini bilsin. Gebelik testinde çift çizgi versin, adamı hasta etmesin!
İçimden bir his senin hamile olduğunu söylüyor!Kızlar benim bata 6 gün var çok aşırı bir uyku hali var bende olduğum ye rde uyuyasım geliyor benki uyku ile arası cok olmayan biriyken şimdi neden böyle acaba hamile olabilir miyim? Amin inşallah öyle dir
Belirti yönünden bakarsak aşırı vücudum yanıyordu avuç içlerim özellikle bu bende olan birşey değildir daha önce, birde reglim 4-5 gün öncesinden kendini belli ederdi bende o da olmadı. Duygu yönünden of bu ay da olmayacak desem de içimden bi his olma ihtimali fazla diyordu bana :)Nasıl hissettin canım?ben hiçbişi hissetmiyorum,test de negatif zaten
Ah agzından bal damlıyor canm keskeİçimden bir his senin hamile olduğunu söylüyor!
Canım Rabbim sana sa nasip etsin insallah, bizlere deBu grup çok bereketli oldu yaff! Grubu ben kurdum. Hamile olmalıyım anladınız mı? Duyuyo musunuz beni! Grubu kurdum, sonra hamişler patladı gitti. Bakalım bana nolacak?
İçimden bi his senin için de gebeliğin çok yakın olduğunu söylüyor! Bu arada 33 mersin mi?Canım Rabbim sana sa nasip etsin insallah, bizlere de
Ben seni anlıyorum canim :))Bu grup çok bereketli oldu yaff! Grubu ben kurdum. Hamile olmalıyım anladınız mı? Duyuyo musunuz beni! Grubu kurdum, sonra hamişler patladı gitti. Bakalım bana nolacak?
Grubu ben kurtuysam buBen seni anlıyorum canim :))
Canım benim yaa bitanesin insallah bu ay bizde pozitif testler atarız buraya çok ozeniyorum valla sen ümidini kesme batin gelmedi daha :)Grubu ben kurtuysam bu_citygirl_ arkadaşımız sayesinde tablolarımızı yaptık, o en büyük destekçim oldu. O da hamile kalacak, hemi de en kısa zamanda! Anladınız mı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?