Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba artık diğer testlerle çekmedim bugün 5. Gün ve yine pozitif çıktı ovulasyon testi. 5 gündür yumurtluyor olamam acaba hamilemiyim
Benim lh testim dün tek çizgiydi ama bugün hamile olduğumu öğrendim yani yanıltıcı birşey hcg testi alıp dene bence

Ovulasyon testi ile gebelik öğrenilmezzz.çıkan varsa tesadüfidir,itibar etmeyiniz lütfen.mantığa aykırı lh ölçen bir alet hcg yi ölçmez.

Lh değeriniz mi yüksek acaba hiç hormonlarınıza baktırmış mıydınız?

Benim lh testim dün tek çizgiydi ama bugün hamile olduğumu öğrendim yani yanıltıcı birşey hcg testi alıp dene bence
Çoğu sitede gebelikleri o testle öğrendiklerini okudum o yüzden acaba diyorum
Gebelik istediğim için doktorum biçok tahlil istedi ve herşey normal sıkıntı yok dedi değerler için. Balık hapı folik asit ve demir ilacı verdi onları kullanıyorum okadar

Ya ben de tek çizgi görünce lh de bi an düşündüm hamile değil miyim diye ama ben hissettim bu ay hamile olduğumu dediğim gibi öncelik hcg pozitifi görünce de kan testi en garantisi tabi

Ya ben de tek çizgi görünce lh de bi an düşündüm hamile değil miyim diye ama ben hissettim bu ay hamile olduğumu dediğim gibi öncelik hcg pozitifi görünce de kan testi en garantisi tabi
Nasıl hissettin canım?ben hiçbişi hissetmiyorum,test de negatif zaten

Kızlar benim bata 6 gün var çok aşırı bir uyku hali var bende olduğum ye rde uyuyasım geliyor benki uyku ile arası cok olmayan biriyken şimdi neden böyle acaba hamile olabilir miyim? Amin inşallah öyle dir

Kızlar benim bata 6 gün var çok aşırı bir uyku hali var bende olduğum ye rde uyuyasım geliyor benki uyku ile arası cok olmayan biriyken şimdi neden böyle acaba hamile olabilir miyim? Amin inşallah öyle dir
İçimden bir his senin hamile olduğunu söylüyor!

Nasıl hissettin canım?ben hiçbişi hissetmiyorum,test de negatif zaten
Belirti yönünden bakarsak aşırı vücudum yanıyordu avuç içlerim özellikle bu bende olan birşey değildir daha önce, birde reglim 4-5 gün öncesinden kendini belli ederdi bende o da olmadı. Duygu yönünden of bu ay da olmayacak desem de içimden bi his olma ihtimali fazla diyordu bana :)

Bu grup çok bereketli oldu yaff! Grubu ben kurdum. Hamile olmalıyım anladınız mı? Duyuyo musunuz beni! Grubu kurdum, sonra hamişler patladı gitti. Bakalım bana nolacak?
Canım Rabbim sana sa nasip etsin insallah, bizlere de

Grubu ben kurtuysam bu _citygirl_ arkadaşımız sayesinde tablolarımızı yaptık, o en büyük destekçim oldu. O da hamile kalacak, hemi de en kısa zamanda! Anladınız mı beni.
Canım benim yaa bitanesin insallah bu ay bizde pozitif testler atarız buraya çok ozeniyorum valla sen ümidini kesme batin gelmedi daha :)

Kızlar sizin için dua edıyorum sizlerde hemencecik mutlu haberi alırsınız inşallah çokkk aminnnnn
E ebrydlts Bacım unuttum ben. Sen ne kadar süredir deniyorsun? Kontrole gittiniz mi eşinle? Bi sıkıntınız var mıydı ve aştınız mı? Gebe kalmak için bişeyler yaptın mı uygulama filan gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…