• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E ebrydlts Bacım unuttum ben. Sen ne kadar süredir deniyorsun? Kontrole gittiniz mi eşinle? Bi sıkıntınız var mıydı ve aştınız mı? Gebe kalmak için bişeyler yaptın mı uygulama filan gibi?
Ben bu detayları yazacaktım size bi fikir olur diye de telefon trafiğinden daha yeni kurtuldum :))
Biz yaklaşık 5-6 aydır korunmuyorduk ama günlere de pek dikkat etmedim hiç.. sonra doktora gittim hamile kalmak istıyorum herhangi bi sorun var mı diye kontrol için birşey çıkmadı sonra aradan 1-2 ay geçti yine kalamayınca başka doktora gittim tabi bı arada folık aside başlamıştım.. en son ki doktor da herhangi bi sorun yok deyince ben neden hamile kalamıyorum peki dedim o da stres olabilir yumurtlama günü tutmuyor olabilir vs ve bana teste başla dedi ve bana ınofolıc eşime başka bişi önerdi kullanmaya başladık kullandığım ilk ay gebeyim zaten tabi birde yumurtlama testim pik yaptıktan sonra 1.5 gün arayla ilişki oldu ve ben ayaklarımı 1 saat hep diktim hatta öyle uyudum direkt bu sayede sıvı akmamış oldu bu kadar yani hikayem :)

Ben bu detayları yazacaktım size bi fikir olur diye de telefon trafiğinden daha yeni kurtuldum :))
Biz yaklaşık 5-6 aydır korunmuyorduk ama günlere de pek dikkat etmedim hiç.. sonra doktora gittim hamile kalmak istıyorum herhangi bi sorun var mı diye kontrol için birşey çıkmadı sonra aradan 1-2 ay geçti yine kalamayınca başka doktora gittim tabi bı arada folık aside başlamıştım.. en son ki doktor da herhangi bi sorun yok deyince ben neden hamile kalamıyorum peki dedim o da stres olabilir yumurtlama günü tutmuyor olabilir vs ve bana teste başla dedi ve bana ınofolıc eşime başka bişi önerdi kullanmaya başladık kullandığım ilk ay gebeyim zaten tabi birde yumurtlama testim pik yaptıktan sonra 1.5 gün arayla ilişki oldu ve ben ayaklarımı 1 saat hep diktim hatta öyle uyudum direkt bu sayede sıvı akmamış oldu bu kadar yani hikayem :)
Haa benimkinin aynısının tıpkısının bi benzeri. Ben çocuk düşünüyoz die kontrole gittim, bişey çıkmadı. Folik asite başladım kasım ayında. Şubatta Martta Nisanda denedik olmadı, gününü de ayarlayarak, ayakları da dikerek filan. Sonra mayısta başka doktora gittim, yine bişey yok, foliğe devam, eşim de ürolojiye gitti, onda da bişey yok. Ona takviye bi hap verdi doktoru. Bu ay ovulasyon kitli, ayak dikmeli, gün tutturmalı mikmik yaptık ama olcak mı bilmem.

Haa benimkinin aynısının tıpkısının bi benzeri. Ben çocuk düşünüyoz die kontrole gittim, bişey çıkmadı. Folik asite başladım kasım ayında. Şubatta Martta Nisanda denedik olmadı, gününü de ayarlayarak, ayakları da dikerek filan. Sonra mayısta başka doktora gittim, yine bişey yok, foliğe devam, eşim de ürolojiye gitti, onda da bişey yok. Ona takviye bi hap verdi doktoru. Bu ay ovulasyon kitli, ayak dikmeli, gün tutturmalı mikmik yaptık ama olcak mı bilmem.
Benim eşim eğer bu ay da tutmasaydı kontrole gidecekti.inşallah eli kulagındadır senin güzel haberinde :) birde biz reglden sonra 6. Gün 8. Gün de değerlendirmiştik ama ben fazla dikmedim ayaklarımı o zaman daha zamanı değildir diyerekten 11.gün pik yaptı test o gün ve sonrasında 1.5 gün arayla değerlendirdik 16sina kadar. Ama şimdi düşünüyorum da hcg değerim başka arkadaşlara göre daha yüksek acaba reglden sonraki günler tutunmuş olma ihtimali varmidir acaba

Bende şimdi adet oldum oturdum ağlıyorum ... İlk defa bu kadar kötü oldum ...
Üzülecek birşey Yok mutlaka bi ay tutunacak o bebiş Canını sıkma şakın hormonların da etkilenmesin.. bana da deseler bu ay hamile kalacaksın İnan umudum yoktu geçen aya kadar akışına bırakmıştım

İçimden bi his senin için de gebeliğin çok yakın olduğunu söylüyor! Bu arada 33 mersin mi?
Kürenize bakar mısınız bana ne gözüküyor?ama ben de şans yok şimdi kürenle bağlantın kopar senin.
Bende şimdi adet oldum oturdum ağlıyorum ... İlk defa bu kadar kötü oldum ...
Ağlama lütfen,negatifi görünce çok bozuluyor insan biliyorum.olacağına inanıp bu günleri heyecanla geçirmek en mantıklısı.

Kürenize bakar mısınız bana ne gözüküyor?ama ben de şans yok şimdi kürenle bağlantın kopar senin.

Ağlama lütfen,negatifi görünce çok bozuluyor insan biliyorum.olacağına inanıp bu günleri heyecanla geçirmek en mantıklısı.
Valla koptu bağlantım küremle off. Lanetli misin !!

Bu ay hiiicccccc umursamicammmm 8 aydır usandim artık zaten oruç var zor oluyor olursa olur olmazsa temmuzda zaten. Dr çağırdı of yeter

Benımde adet bıtımınden 2 gun sonra iliskı oldu ovulasyon testı sart yumurtlama nezaman olr gecmı olur henuz bılemıyorum yani daha test alamazsam bu ay karambole gidecek belkıde olesı daha iyi plan prgramla bu işler dahada stresli oluyor aslında:KK53::KK8:

Back