• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar baya kokulu akıntım vardı sarı düne kadar.ağdadan sonra banyo yaptım şimdi gelen giden bir şey yokta belimde hafif ağrımsı bir his var sanki çok ayakta kalmışım da oturmuşum gibi göüslarım sert değil ama sanki dolu gibi hissediyorum hafif
Sirt ve bel agrisi bende de var canım akintinin disinda, kasiklarda da var agrim, gelen giden yok, goguslerim seninle ayni, inşallah bebistir

Evet aslinda 29 mayista kesin sonuc verir
o zaman 29 mayıs yapalım hayırlı sonucu alırız

günler çabukgeçiyor 3-4 gün kala inan.
inşallah canım kafamı takmamayı çalışırım başka bişeyler yapmaya şuan belim ara sıra adet gibi ağrı var kesin bu sefer hamiş geçen sene kalp atış olmadığın için kürtaj oldum hiç kolay değil ilk oğlumda korumasız ilişki olduktan sonra hemen hamile kaldım ikinici ve üçüncü daha zorlanıyor öyle duydum

o zaman 29 mayıs yapalım hayırlı sonucu alırız

inşallah canım kafamı takmamayı çalışırım başka bişeyler yapmaya şuan belim ara sıra adet gibi ağrı var kesin bu sefer hamiş geçen sene kalp atış olmadığın için kürtaj oldum hiç kolay değil ilk oğlumda korumasız ilişki olduktan sonra hemen hamile kaldım ikinici ve üçüncü daha zorlanıyor öyle duydum
bende düşünüyorum 2. yapmak için 1. den sonra hiç korunmasam mı seneler sonra çocuğu olan akrabamız nasıl olsa zor çocuğum oluyor diye pek korunmamış birinci 2 yaşında iken hamile kalmış.o kadarda erken yaş aralığı istemem ama bi olaydı.

bende düşünüyorum 2. yapmak için 1. den sonra hiç korunmasam mı seneler sonra çocuğu olan akrabamız nasıl olsa zor çocuğum oluyor diye pek korunmamış birinci 2 yaşında iken hamile kalmış.o kadarda erken yaş aralığı istemem ama bi olaydı.
aynı düşüncedeyim oğlum şuan 6 yaşında geçen sene hiç gebe planımız yoktu biraz zamanı lazım diye düşündüm ve kazayla hamile kaldım kürtajdan sonra istemeye başladım nasıl oluyor bilmiyorum hazır hissettik eşimizle karar verdik sonunda Rabbim ol deyince oluverir hayırlısı neyse o olsun :)

aynı düşüncedeyim oğlum şuan 6 yaşında geçen sene hiç gebe planımız yoktu biraz zamanı lazım diye düşündüm ve kazayla hamile kaldım kürtajdan sonra istemeye başladım nasıl oluyor bilmiyorum hazır hissettik eşimizle karar verdik sonunda Rabbim ol deyince oluverir hayırlısı neyse o olsun :)
inşallah olur Allahım nasip eder.

Bat tarihlerimiz ve oğullarımızın yaşı aynı.

Kizlar ben az once bir sey okudum da orada hamile kalmak icin 15 dk yatin iliskiden sonra falan deniyor. Ben bunu hic uygulamadim, canim sıkıldı, olacagi varsa elbet oyle olmadan sa olur ama resmen hayal kırıklığına ugradim su an :(

Kizlar ben az once bir sey okudum da orada hamile kalmak icin 15 dk yatin iliskiden sonra falan deniyor. Ben bunu hic uygulamadim, canim sıkıldı, olacagi varsa elbet oyle olmadan sa olur ama resmen hayal kırıklığına ugradim su an :KK43:
Bn de onu 17 aydır yapiyorum tutacağı varsa zaten tutarda bz tedbir alıyoruz sadece bn üzülmene gerek yok canim

bakımı ile ilgili internette yazıyor sanırım maması hep ılık olacak.işte 6 defamıydı beslemesi özel bebek kediler için mama vardı sanırım poposu belli aralıklarla silinecek dışkılaması uyarılsın diye(internetten okuduklarımı yazıyorum) inşallah hayatta kalır ben ufak karga buldum anasının doyurmadığı muhabbet kuşu da bakmaya çalıştım.mamalarının ılık verildiğini bilmiyordum yaşamadılar.işte bide öyle deneyimli evcil hayvan üreticisi olmadnda bebek maması gibi hazırlayıp vermek bazen işe yaramıyor.o yüzden onlara özel ürün verin derim.
Canım özel besliyorum dediğin gibi kedi sütü toz halinde. Onu suyla karıştırıp veriyorum. Ilık su demiyor ama bir bakayım eğer öyleyse ılık suya karıştırırım. Tuvaletini de aynen dediğin gibi yaptırıyorum dün geceden beri her şey yolunda görünüyor. İnşaallah yaşar... Bizim evden çok kedi gelip geçti. İkisi kalıcı, bir kısmı misafir oluyor... Hasta veya küçükse biraz toparlanana kadar bakıyorum. Keşke imkan olsa daha fazla bakabilsem. Çok seviyorum kedileri... Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. İlk defa bu kadar küçük kedi bulduk. Ilık su olayına bir bakayım inşaallah.

Canım özel besliyorum dediğin gibi kedi sütü toz halinde. Onu suyla karıştırıp veriyorum. Ilık su demiyor ama bir bakayım eğer öyleyse ılık suya karıştırırım. Tuvaletini de aynen dediğin gibi yaptırıyorum dün geceden beri her şey yolunda görünüyor. İnşaallah yaşar... Bizim evden çok kedi gelip geçti. İkisi kalıcı, bir kısmı misafir oluyor... Hasta veya küçükse biraz toparlanana kadar bakıyorum. Keşke imkan olsa daha fazla bakabilsem. Çok seviyorum kedileri... Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. İlk defa bu kadar küçük kedi bulduk. Ilık su olayına bir bakayım inşaallah.
inşallah yaşar bende gerçekten ılık verilmesi lazımmış olmadı biberonu sıcak su kabında bekletin ben soğuk vermiştim hayvanların artık bağırsakları mı bozuluyor bişey oluyor :(

Çok erkennn daha bebiş bile tutunmamistir :sinirli:
Bebiş ne kadar zamanda tutunuyor? Tutunurken vücudumuz bize belirti veriyor mu acaba?
Kizlar ben az once bir sey okudum da orada hamile kalmak icin 15 dk yatin iliskiden sonra falan deniyor. Ben bunu hic uygulamadim, canim sıkıldı, olacagi varsa elbet oyle olmadan sa olur ama resmen hayal kırıklığına ugradim su an :KK43:
15 dk mı? Ben ayaklarımı dikip 1 saat bekliyorum. Hatta yataktan hiç kalkmadan uyuyorum. Banyoya da sabah giriyorum. Ama olmuyoreeeee!!!

Bebiş ne kadar zamanda tutunuyor? Tutunurken vücudumuz bize belirti veriyor mu acaba?

15 dk mı? Ben ayaklarımı dikip 1 saat bekliyorum. Hatta yataktan hiç kalkmadan uyuyorum. Banyoya da sabah giriyorum. Ama olmuyoreeeee!!!
Insa

Ne kadar zamandir yapiyorsun ki canim? Biraz da stres etkiliyor sanirim mesela ben daha zamani gelmeden heyecandan tum hamilelik belirtilerini yasiyorum kendimde. Adetimi 10 gun geciktirmisti bile bu durum. Once sanirim kafamizin icini bosaltmamiz lazim

Back