Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4. denememizdi, bat 5 haziran. Ben ya olmazsa, yine kırmızıları görürsem filan diye endişe etmiyorum zaten. Eşim de ben de kontrollerimizi yaptırdık bir sorun çıkmadı. Benim takıntım 2 türlü. Birincisi ''Aslında sorunumuz var da doktorlar mı göremedi?'' Diğeri de sürekli buralarda takılıp, gün içerisinde bu meseleyi hiç aklımdan çıkaramama durumum. Aslına bakarsanız psikolojik olarak kendimi bir evlat sahibi olmaya hazır hissetmiyorum. Herkesin var, arkadaşlarımın çocukları okula başladı. Herkes jübilesini bile yaptı, ben zaten geç evlendim. Olması lazım modundayım.

Heuz erkenmis zaten, sorun yoktur inşallah ama sorun var mi evhami da simdilik gereksiz sanirim. Ciftlere 1 yil sonunda sorun olup olmadigi yonunde endiseler geliyor. Hazor hissetmek de konusuna gelince insan evladini kucagina alana dek hic hazir hissetmez herhalde. Esim ilk hamileligimi ogrendiginde cok erken demişti, simdi 21 aylik oglum var ve can senligimiz. Onun icin gorevimden istifa etmeyi bile düşünüyorum su an mesela, bakiciya vermemek adina ama daima "iyi ki dogmus" diyorum. Inşallah Rabbim tam zamanında ve hayirli sekilde nasip eder ve tum soru isaretleri biter.

Ben oğlumda 9 ay ayağımı diktim,çişimi tuttum nerdeyse nefes bile almadan uyudum.10.ay eşinle kavgalıydık,yumurtlama günümde geçmişti diye biliyordum.tek ilişki oldu,nasılsa tutmaz diye hemen wc ye gittim,duşumu aldım.ohhh misss uyudum.o ay geldi oğluşum.
Leeen şimdi düşündüm de cünüp cünüp uyuyoruz ondan mı olmiiii

Ah kih koh koh. Kavgalı kavgalı mikmik mi yaptınız? Oğluş dur ben geleyim de, annemle babamın arasını düzeltiyim demiştir Çok iyiymiş ya! Kürler, ayak dikmeler, ilaçlar takviyeler, her şey bir kenara, nasipten öteye geçilmiyor galiba!

Kızlar merhaba artık diğer testlerle çekmedim bugün 5. Gün ve yine pozitif çıktı ovulasyon testi. 5 gündür yumurtluyor olamam acaba hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_5271.JPG
    60,7 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar merhaba artık diğer testlerle çekmedim bugün 5. Gün ve yine pozitif çıktı ovulasyon testi. 5 gündür yumurtluyor olamam acaba hamilemiyim
Ovulasyon testi ile gebelik öğrenilmezzz.çıkan varsa tesadüfidir,itibar etmeyiniz lütfen.mantığa aykırı lh ölçen bir alet hcg yi ölçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…