4. denememizdi, bat 5 haziran. Ben ya olmazsa, yine kırmızıları görürsem filan diye endişe etmiyorum zaten. Eşim de ben de kontrollerimizi yaptırdık bir sorun çıkmadı. Benim takıntım 2 türlü. Birincisi ''Aslında sorunumuz var da doktorlar mı göremedi?'' Diğeri de sürekli buralarda takılıp, gün içerisinde bu meseleyi hiç aklımdan çıkaramama durumum. Aslına bakarsanız psikolojik olarak kendimi bir evlat sahibi olmaya hazır hissetmiyorum. Herkesin var, arkadaşlarımın çocukları okula başladı. Herkes jübilesini bile yaptı, ben zaten geç evlendim. Olması lazım modundayım.Insa
Ne kadar zamandir yapiyorsun ki canim? Biraz da stres etkiliyor sanirim mesela ben daha zamani gelmeden heyecandan tum hamilelik belirtilerini yasiyorum kendimde. Adetimi 10 gun geciktirmisti bile bu durum. Once sanirim kafamizin icini bosaltmamiz lazim
Heuz erkenmis zaten, sorun yoktur inşallah ama sorun var mi evhami da simdilik gereksiz sanirim. Ciftlere 1 yil sonunda sorun olup olmadigi yonunde endiseler geliyor. Hazor hissetmek de konusuna gelince insan evladini kucagina alana dek hic hazir hissetmez herhalde. Esim ilk hamileligimi ogrendiginde cok erken demişti, simdi 21 aylik oglum var ve can senligimiz. Onun icin gorevimden istifa etmeyi bile düşünüyorum su an mesela, bakiciya vermemek adina ama daima "iyi ki dogmus" diyorum. Inşallah Rabbim tam zamanında ve hayirli sekilde nasip eder ve tum soru isaretleri biter.4. denememizdi, bat 5 haziran. Ben ya olmazsa, yine kırmızıları görürsem filan diye endişe etmiyorum zaten. Eşim de ben de kontrollerimizi yaptırdık bir sorun çıkmadı. Benim takıntım 2 türlü. Birincisi ''Aslında sorunumuz var da doktorlar mı göremedi?'' Diğeri de sürekli buralarda takılıp, gün içerisinde bu meseleyi hiç aklımdan çıkaramama durumum. Aslına bakarsanız psikolojik olarak kendimi bir evlat sahibi olmaya hazır hissetmiyorum. Herkesin var, arkadaşlarımın çocukları okula başladı. Herkes jübilesini bile yaptı, ben zaten geç evlendim. Olması lazım modundayım.
Ben oğlumda 9 ay ayağımı diktim,çişimi tuttum nerdeyse nefes bile almadan uyudum.10.ay eşinle kavgalıydık,yumurtlama günümde geçmişti diye biliyordum.tek ilişki oldu,nasılsa tutmaz diye hemen wc ye gittim,duşumu aldım.ohhh misss uyudum.o ay geldi oğluşum.Bebiş ne kadar zamanda tutunuyor? Tutunurken vücudumuz bize belirti veriyor mu acaba?
Yerleşme kanaması dedikleri lekelenme olur ama herkes de olacak diye bir şart yok.ateş ölçme metodunda da yumurtlamadan bikaç gün sonra ani bir Ateş düşüşü oluyor yerleşme düşüşü deniyor ona da.
15 dk mı? Ben ayaklarımı dikip 1 saat bekliyorum. Hatta yataktan hiç kalkmadan uyuyorum. Banyoya da sabah giriyorum. Ama olmuyoreeeee!!!
Ah kih koh koh. Kavgalı kavgalı mikmik mi yaptınız? Oğluş dur ben geleyim de, annemle babamın arasını düzeltiyim demiştirBen oğlumda 9 ay ayağımı diktim,çişimi tuttum nerdeyse nefes bile almadan uyudum.10.ay eşinle kavgalıydık,yumurtlama günümde geçmişti diye biliyordum.tek ilişki oldu,nasılsa tutmaz diye hemen wc ye gittim,duşumu aldım.ohhh misss uyudum.o ay geldi oğluşum.
Leeen şimdi düşündüm de cünüp cünüp uyuyoruz ondan mı olmiiii
Ilk tebrik eden ben olayim, masallah canim cok guzel. Ben oglumda 50 iken ogrenmistim adet gunumde.Kan sonucu 243 çıktı kızlar nasıl
Teşekkür ederim :)) benim bat aslında yarın bende sasırdım 243 olunca :)Ilk tebrik eden ben olayim, masallah canim cok guzel. Ben oglumda 50 iken ogrenmistim adet gunumde.
O zaman masallah cok cok iyi :)) kimbilir belki de ikizdir, bazilari oyle söylemişti ama, hayirlisiyla olaun da inşallah :))Teşekkür ederim :)) benim bat aslında yarın bende sasırdım 243 olunca :)
Ağustos 2011aaa ne güzel :) oğlum mart 2011 doğumlu oğlun ne zaman?
Dün gece tuttuğum idrarlacanım ne zaman yaptın
sanırım bir kaç gün daha bekleyelim negatif çıkar diye korkuyorum
bende aynı şeyi düşünmedim değil hani :) ya da erken döllenmeden bu kadar yükseltmiş olabilir miO zaman masallah cok cok iyi :)) kimbilir belki de ikizdir, bazilari oyle söylemişti ama, hayirlisiyla olaun da inşallah :))
Tebrikler canımmmmKan sonucu 243 çıktı kızlar nasıl
Tebrikler tatlımKan sonucu 243 çıktı kızlar nasıl
Vayyy maşaallah denir ancak. Hayırlı olsunKan sonucu 243 çıktı kızlar nasıl
Ovulasyon testi ile gebelik öğrenilmezzz.çıkan varsa tesadüfidir,itibar etmeyiniz lütfen.mantığa aykırı lh ölçen bir alet hcg yi ölçmez.Kızlar merhaba artık diğer testlerle çekmedim bugün 5. Gün ve yine pozitif çıktı ovulasyon testi. 5 gündür yumurtluyor olamam acaba hamilemiyim
Kızlar merhaba artık diğer testlerle çekmedim bugün 5. Gün ve yine pozitif çıktı ovulasyon testi. 5 gündür yumurtluyor olamam acaba hamilemiyim
Teşekkür ederim :)Tebrikler canımmmm
Teşekkürler :))))Tebrikler tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?