Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M
Bende iyiyim cnm çalışıyorum, adet günüme 2 gün var bekliyorum ama hiç adet belirtimde yok anlamadım bişey
Aynen benim bat yarın ya da bugün ama hiçbir belirti yok dün test yaptım çıkmadı ama bende mutlaka sancı olurdu ama yok

ben bu ay hiç çocuğu düşünmedim aklıma getirmedim stres yapmadım kendimi işime verdim zaman geçti gitti bakalım 2 gün sonra ne olacak hayırlısı olsun inşallah bu mübarek aylarda Rabbim dualrımızı kabul etsin.

M

Aynen benim bat yarın ya da bugün ama hiçbir belirti yok dün test yaptım çıkmadı ama bende mutlaka sancı olurdu ama yok
hayırlısı olsun cnm hepimiz için, benimde şuan için belirtim yok normlde 4 yada 5 gün önceden göğüslerim ağrırdı bu ay yok öle bişey inşallah olmazda ya çok istiyorum bebeğim olmasını, yaşayamadığım annelik sevgisini kendi çocuğuma yaşatmak istiyorum böyle duygular içindeyim işte

Canım benim ya inşAallah güzel haberleri veriirz birbirimize aynen benimde dört beş gün önceden mutlaka belirti olurdu adet geliyor derdim ama şimdi hiç yok bu uç gün önemli gelmezse kan testi yaptırırım

Canım benim ya inşAallah güzel haberleri veriirz birbirimize aynen benimde dört beş gün önceden mutlaka belirti olurdu adet geliyor derdim ama şimdi hiç yok bu uç gün önemli gelmezse kan testi yaptırırım
aynen cnm bende eğer adet olmazsam hafta içi fln test yaptırcam geçen haftalarda hep doktora gittik tedbir amaçlı Allaha şükür eşimdede bendede sıkıntı çıkmadı son olarak bana rahim ağzı filmi çekilicek adet bittikten sonra hayırlı bakalım

rahim ağzı filmi ilk defa duyuyorum normal hsg den farklı mi? hangi tesbit için istiyorlarmış.

ızlar merhaba, benim bat 1 Haziran bu ay da bekliyorum her ay olduğu gibi.yarın gebelik testi yapsam çıkarmı idrarda?

rahim ağzı filmi ilk defa duyuyorum normal hsg den farklı mi? hangi tesbit için istiyorlarmış.
rahim ağzı hsg cnm doktorum tedbir amaçlı onuda yapmamı istedi yani rahim filmi tüplerde sıkıntı varmı yokmu onlara bakıcak herhalde umarım hamile kalırımda bu ay gerek kalmaz filme

ızlar merhaba, benim bat 1 Haziran bu ay da bekliyorum her ay olduğu gibi.yarın gebelik testi yapsam çıkarmı idrarda?
Sansini dene oatersen canim ama cikmazsa uzulmeyip bekle. Ben ilk gebeligimde adetten 5 gun once yaptim silik cikti. Saglik ocaginda idrar testi yaptilar cikmadi. Adet gunu kan verdim o zaman cikti.

rahim ağzı hsg cnm doktorum tedbir amaçlı onuda yapmamı istedi yani rahim filmi tüplerde sıkıntı varmı yokmu onlara bakıcak herhalde umarım hamile kalırımda bu ay gerek kalmaz filme
inşallah onlara da bakmasını isterdim yaa.bana normal hsg yapıldı sadece

Bende iyiyim cnm çalışıyorum, adet günüme 2 gün var bekliyorum ama hiç adet belirtimde yok anlamadım bişey
İyi olmana sevindim canım, ben de okuldan yeni geldim, okulun son gunleri ogrencilerden gecilmiyor, adet belirtilerim var ama bu ay tek fark seffaf akintim var, bugun fark ettim, son 4 gun bata, hamilelik belirtisi olabilir mi acaba? Kasiklarimda da agri var adet oldum sandim gittim baktim akintiymis

kızlar baya kokulu akıntım vardı sarı düne kadar.ağdadan sonra banyo yaptım şimdi gelen giden bir şey yokta belimde hafif ağrımsı bir his var sanki çok ayakta kalmışım da oturmuşum gibi göüslarım sert değil ama sanki dolu gibi hissediyorum hafif

aynı yaşıyorum valla merak ediyorum acaba hamile miyim diye düşünmeden edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…