• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirti var mı pekii? Benim birden içime doğdu. Düşünmeden elim gitti açtım testi. Rabbim hayırla sonuçlandırır inşAllah
Ne güzel içine doğmuş demek ki . Benim olumsuz hissim var agrım da arttı regl olacağım gibi :( diğer aylardan tek fark bu ay avuç içlerim yanıyor vücudum birde

Evet baktırıcam ama biraz daha bekleyeyim diyorum en azından bat a kadar çünkü negatif çıkabilir sonucuna da biraz olsun hazırlayayım kendimi diyorum heveslendim çok fazla az soğumam lazım :eek:
Evet inşallah yanıltmaz test en iyisi bata yakın gitmek ben belki o zamana kadar bekleyemezsin diye dedim :)

Evet inşallah yanıltmaz test en iyisi bata yakın gitmek ben belki o zamana kadar bekleyemezsin diye dedim :)
Aslında beklemek o kadar zor ki ama sonrasında hayal kırıklığı yaşamaktansa az daha sabırlı olayım diyorum çok erken baktım çünkü bu arada şu çamaşır suyu testini yaptım önce faşur foşur köpürdü ama eşime de yaptım ya o da hamile yada o test zırvalık:-)

Aslında beklemek o kadar zor ki ama sonrasında hayal kırıklığı yaşamaktansa az daha sabırlı olayım diyorum çok erken baktım çünkü bu arada şu çamaşır suyu testini yaptım önce faşur foşur köpürdü ama eşime de yaptım ya o da hamile yada o test zırvalık:-)
Doğruluk payı Yok tabiki onların :rolleyes: evet en iyisi sabretmek. Benim de bata 1-2gün kaldı Hale'n cesaret edemedim teste

Kızlar çok silik 2. Çizgi çıksa da pozitif kabul edilir mi :KK23: erken olan testi yaptım daha bat a 7 gün var
Canım silik çizgi elbette kabul edilir ama sen ovitrelle kullanmışsın.iğne kana hcg hormonu veriyor.iğnenin etkisiyle yalancı pozitif çıkmış gibi geldi bana,7gün çok erken çünkü.iğnenin üstünden en az 12 gün geçmeli.üzgünüm ama sevinmek için erken.
Kızlar Bat 27 mayıs. Bugün şüphelenip test yaptım silik çizgi gördüm. Kan testi yaptırdım. 22 küsür çıktı. Sizce normal mi
Tebrikler canım,normal hamilesin işte :halay::halay:

Kizlarrr size bir sorum var.. yumurtlama donemim yeni bitti ve degerlendirdik. Bugun alt karnimda surekli segirmeler oldu hic olmamisti Boyle birsey daha once.. erken hamilelik belirtisi olabilirmi? Basina boyle bisey gelen var mi? Bide bu ay bal tarcin corekotu kurunu yapmistim ondan olur muki???

Hııı şimdi anladım tedavinin ilk ayı tutmamış 2. Ayı tütmüş.omega 3 eksikliğim var da kusura bakma.anca çözdüm olayı.Allah yokluklarını göstermesin.göbüşüne de Yen'i bir bebiş versin emi?
Amin amin inşallah canm olmayan herkese versin rabbim sevindirsin herkesi

KıZlar ya bizde 26 Ay oldu bebek isteyeli. Bi sürü test yaptık rahim filmi , hormon testi , e2 testi , sperm testi. Benim herşey normal. Eşiminde sperm testi normal çıkmıştı ama 3 gün önce araştırma hastanesinin tüp bebek bölümünde sperm testi yaptırmak istedi ve yaptı da. Diger iki sperm testi sonuçları normaldi ama bu gün ki test sonuçları kötü çıktı. Doktor perşembe yine çağırdı. Bakalım ne diyecek ? Testten anlayan var mı ?
Merhaba sperm testi için hangi bölüme gidiliyor?

Back