• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yardım :110: yukarda. Aşağıya doğru her akşam yapıldı ovulasyon. Fakat sondan 3. Yü sabah yapmıştım ilk idrarda böyle silik çıkmıştı. Geçti heralde yumurta çatladı dedim. Akşamına altındaki testi yaptım t çizgisi daha koyu çıktı. Son testide şimdi yaptım yine koyu çıkıyor. Neden sabahki silik olmuş sizce. 4 gün sürekli koyu çıktı hani bu ovulasyon 24 saatti anlayamadım başına gelen varmı
Benim hiç böyle olmadı canım yorum yapamıycam

Adet günüm bu cumartesi Kan testi yaptım şimdi sonuç 0.100 yani yine negatif. 2 seneyi geçti biz bu konuyla uğraşıp duruyoruz. Hiç umudum kalmadı. Yok olmuyor böyle. 24 Haziran'da adet olucam ve tüp bebek işlemine geçeceğim artık. Herşeyin hayırlısı :110:
Bir sorun var mıydı eşinizde ya da sizde?

Bir sorun var mıydı eşinizde ya da sizde?
Ya anlamıyorum bende. Bi sorun bulunmadı benim rahim arcuat uterus doktorlarda bunun gebeliğe sorun olmadıgını dediler. Eşiminde sperm değerleri iyiydi geçen gün yine test yaptı sonuçlar kötü çıktı bu defa. Şaşkınım yani

Ya anlamıyorum bende. Bi sorun bulunmadı benim rahim arcuat uterus doktorlarda bunun gebeliğe sorun olmadıgını dediler. Eşiminde sperm değerleri iyiydi geçen gün yine test yaptı sonuçlar kötü çıktı bu defa. Şaşkınım yani
Arcuat Uterus nedir?

Bu kadar erken olur mu ki
Valla bilemedim. Biri hatta hamileliğini öyle öğrenmişti günlerce hep pozitif çıkmış ovulasyon testi gebelik testi yapmış çıkmamış. Adeti gecikince hamile olduğunu öğrenmiş. Lh hormonuydu sanırım ovulasyonda çıkan. Gebelik oluşursa lh salınmaya devam ediyormuş ovulasyon pozitif çıkıyormuş

Kızlar şu test e bi yorum yapar mısınız :KK17:

Eklentiler

• IMG_1812.JPG
    IMG_1812.JPG
    14,7 KB · Görüntüleme: 301
Back