Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hiç böyle olmadı canım yorum yapamıycamKızlar yardım yukarda. Aşağıya doğru her akşam yapıldı ovulasyon. Fakat sondan 3. Yü sabah yapmıştım ilk idrarda böyle silik çıkmıştı. Geçti heralde yumurta çatladı dedim. Akşamına altındaki testi yaptım t çizgisi daha koyu çıktı. Son testide şimdi yaptım yine koyu çıkıyor. Neden sabahki silik olmuş sizce. 4 gün sürekli koyu çıktı hani bu ovulasyon 24 saatti anlayamadım başına gelen varmı
Ya gebeliğin en erken ovulasyonda çıktığınıda okumuştum acaba tuttumu ki hala pozitif çıkıyor oda geliyor aklıma ama umutlanmak istemiyorum. Yumurta mı çatlamıyor onuda anlamadımBenim hiç böyle olmadı canım yorum yapamıycam
Bu kadar erken olur mu kiYa gebeliğin en erken ovulasyonda çıktığınıda okumuştum acaba tuttumu ki hala pozitif çıkıyor oda geliyor aklıma ama umutlanmak istemiyorum. Yumurta mı çatlamıyor onuda anlamadım
Bir sorun var mıydı eşinizde ya da sizde?Adet günüm bu cumartesi Kan testi yaptım şimdi sonuç 0.100 yani yine negatif. 2 seneyi geçti biz bu konuyla uğraşıp duruyoruz. Hiç umudum kalmadı. Yok olmuyor böyle. 24 Haziran'da adet olucam ve tüp bebek işlemine geçeceğim artık. Herşeyin hayırlısı
Ya anlamıyorum bende. Bi sorun bulunmadı benim rahim arcuat uterus doktorlarda bunun gebeliğe sorun olmadıgını dediler. Eşiminde sperm değerleri iyiydi geçen gün yine test yaptı sonuçlar kötü çıktı bu defa. Şaşkınım yaniBir sorun var mıydı eşinizde ya da sizde?
Arcuat Uterus nedir?Ya anlamıyorum bende. Bi sorun bulunmadı benim rahim arcuat uterus doktorlarda bunun gebeliğe sorun olmadıgını dediler. Eşiminde sperm değerleri iyiydi geçen gün yine test yaptı sonuçlar kötü çıktı bu defa. Şaşkınım yani
Valla bilemedim. Biri hatta hamileliğini öyle öğrenmişti günlerce hep pozitif çıkmış ovulasyon testi gebelik testi yapmış çıkmamış. Adeti gecikince hamile olduğunu öğrenmiş. Lh hormonuydu sanırım ovulasyonda çıkan. Gebelik oluşursa lh salınmaya devam ediyormuş ovulasyon pozitif çıkıyormuşBu kadar erken olur mu ki
Rahim anomaliklerinden biri. Rahimin biraz kalp şeklinde olması 1 cm kadar yaniArcuat Uterus nedir?
Aaa dün bi arkadaş da bahsetti burda. Onun da öyleymiş. Kimdi yaa arkadaş?Rahim anomaliklerinden biri. Rahimin biraz kalp şeklinde olması 1 cm kadar yani
raortac da sanırım kalp şeklinde rahme sahipti. Dün bahsetmişti. raortac Sana ne demişti doktor. Paylaşım yapın bence. İçiniz rahatlasın.Rahim anomaliklerinden biri. Rahimin biraz kalp şeklinde olması 1 cm kadar yani
Battan once 75 cukti cumartesi ilk kontrole gidecegim bir daha vermedim kan.Kan sonucun kac cıktı canımm
Testin adı predictor early 6 gün öncesne kadar net sonuç diyo 24 tlye almıştımBen erken gebelik testi yaptim sonuc begatif sonra gittim en ucuz testten aldim.sonuc pozitif
Herhalde normaldir daha çok Yeni demek ki hayırlı olsun :) benimde bat 27 demek test yapsam kendini belli eder eğer hamileysemKızlar Bat 27 mayıs. Bugün şüphelenip test yaptım silik çizgi gördüm. Kan testi yaptırdım. 22 küsür çıktı. Sizce normal mi
Hamilelik testi mi eğer oysa tebrikler :)Kızlar şu test e bi yorum yapar mısınız
Kızlar şu test e bi yorum yapar mısınız
Evet daha bat a 7 günüm var inanamıyorumHamilelik testi mi eğer oysa tebrikler :)