Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar sizden yine bir sey daha ogrendim. Bu klomeni kafamiza gore eczaneden alabiliyomuyuz ya
Evet canım alabilirsin.ama dr kontrolünde kullanman gerek ilk başta çünkü örneğin günde 1 tane klomenle 3 tane yumurtlayan da var,günde 3 klomenle 1 tane yumurtası olan ya da günde 5 tane ile hiç yumurtası oluşmayan da var.dr önce düşük dozda başlayıp yumurta sayını kaliteni kontrol edecek.ona göre dozu ayarlayacak.eee ben içeyim garanti olsun diyemezsin çünkü ilacın yan etkileri var.yumurtalar olması gereken boyutu çok aşıp OHSS sendromuna yakalanabilirsin.kiste dönüşebilirler ,bi de onlardan kurtulmakla uğraşırsın.zaten pkos lu olmayan hastalarda over in aşırı büyümesine sebep olacağından kullanılmamalıdır yazar.sen de pco var mı?

Cnm valla doktor perşembe gel demiş. Bi tuhaf geldi bu test bana da. Belki de sorunumuz spermdir. Bu kadar ay bekledik yanlış yapılan testler için diye düşünmeye başladım. İnş tedavisi vardır??? Bize hep sperm test sonucunuz çok iyi denilmişti. 2 defa yapılmıştı daha önce. Ve cinsel perhizden de bahsetmediler bize daha önce. Bu testte doktor dedi öyle yapıldı test.

Evet en az 3 gün perhizden sonra yapılıyor. 1 tane bile sperm olması yeterli çocuk sahibi olmak için, yeter ki spoş olsun. Bir doktoru dinlemiştim. Yoktan var edemeyiz, ama var olanı değerlendirebiliriz demişti.

Ay sizler sayesinde neler oğrenıyorum..çoğu arkadaşıma yakınıma söylüyorum söyle böyle diye vallahi bilmiyor kimse buradaki konuşulan detayları vs :))

Ay sizler sayesinde neler oğrenıyorum..çoğu arkadaşıma yakınıma söylüyorum söyle böyle diye vallahi bilmiyor kimse buradaki konuşulan detayları vs :))
Mesela en son hangi bilgiyi öğrendin ve arkadaşlarına / yakınlarına söyledin ???

Sayı güzel, normal oran da güzel. Ama ileri hareketli sayısını göremedim burada da. Yumurtaya ulaşıp da hamile bırakabilen spoşlar onlar çünkü. Ay çok anlayamadım yaa. Doktor ne dedi?
Laboratuvarda yaptırdık teknisyen bi problem uok normal yolla gebe kalınsbilir dedi sonra dr gösterdik bi problem yok gayet normal değerler dedi

Mesela en son hangi bilgiyi öğrendin ve arkadaşlarına / yakınlarına söyledin ???
Ya en basiti ovu. Testini bilmiyorlar hele ki bi arkadasım tek ilişkiyle hamile kalmış hem de ayakları bile dikmeden bizse her detayı düşünüyoruz burada sundan mı olmuyor bu mu etkili

Merhaba kızlar yazdıklarınızın hepsini okudum..Hamile olanlarla sevinip olmayanla üzüldüm 269 sayfa boyunca..biz de 5 aydır istiyoruz..Bu ay ovulasyon testine başladım adetimin 6. Yani son günü..Bugün 13.günüm.arada silik çizgiler görmekle beraber henüz pik olduğu günü göremedim takvime göre bugün yumurtlama ama olmadı. Yaşım iki hafta sonra 30 olcak.inşallah hamile olarak girerim bat 6 haziran..

Hadi hayırlısın 30 yaşın sana şans ve bebiş getirsin inşallah regl aralıgın kaç günde bir ki pik olması yakındır herhalde

Insallah bu ay olur canım hepimizin fazla kafaya takiyoruz galiba ya benim esimde hemen olacak gibi konuşuyor dahada üzülüyorum 7 24 bunu düşünüyorum delircem az kaldı:))

Ya en basiti ovu. Testini bilmiyorlar hele ki bi arkadasım tek ilişkiyle hamile kalmış hem de ayakları bile dikmeden bizse her detayı düşünüyoruz burada sundan mı olmuyor bu mu etkili
Ama arkadaşın yumurtlama gününe denk getirmiş. Belki kafasından hesaplamıştır. 14. gün hikayesi var ya. Kasıklarda hafif bir ağrı oluyor bende. Ovulasyon testine bakmasam da o gün yapsam sadece koskoca 1 ayda. Şanslıysam tutar.

Insallah bu ay olur canım hepimizin fazla kafaya takiyoruz galiba ya benim esimde hemen olacak gibi konuşuyor dahada üzülüyorum 7 24 bunu düşünüyorum delircem az kaldı:))
Evet hep bu düşünmelerden kendimizi alamıyoruz ondan oluyor.. benim eşimde bata kaç gün kaldı diye sorup duruyor

Yok valla regl aralıkları baya düzensizmiş onun 45 günü bulduğu oluyormuş pek sanmıyorum o yüzden tahmin edeceğini.. benimde belli oluyor agrıdan ama mesela ben 13ü diye düşünürken 11 inde pik yaptı testim :)

İnşallah hepimizin gönlündeki hayırlısıyla olur..ben bir yıl vajinusmus derdiyle uğraştım.bir yıl da eşimle sınavımız vardı o yüzden düşünemedik. Vajinismusu yendim sınavı da kazandık çok şükür şimdi de bebeği bekliyoruz. İnşallah tez zamanda nasip eder Rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…