- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
Senina bat ne zamandi suan durumumuz ayni seninle belirti yok ve akinti var hafif. Benim bat 24 mayisbende kandan sonra hiç yapmadım regle kadar beklemeyi düşünüyorum tabi bekleyebilirsem ama adet belirtileri kayboldu ve akıntım var beyaz
Bende yaptim adetime 3 gun var bende de negatifyok maalesef
tatlım şeker hapı kullanıyorum 27 28 günü aşmıyor.internetten indirdiğim programa göre takip ediyorum.yine de insan bedeni bakalım sapma yaşanıyor mu bir iki test ile incelemek istiyorum.sapma olursa internetten alışveriş yapan arkadaşa parasını verip toptan almak istiyorum. eczaneler kazıklamak için sıraya giriyor bu konuda5-10tane almanı tavsiye ederim.
Aynen cnm erkenden üstüne düselim halledelim bu işi. Beklemek sinir ediyorgeçen ayki gibi aglamadım ama yataktan da cikmadjmZamanı var demekki daha canim benim 2. Denemeydi bu ayda denicem olmazsa gidip bi baktiriyim diyorum kendime
Keşke yapsalar hemen bu ay yaptırım hiç beklemem.Kız burda millet ayda 1 kere denemiyor yorgunluktan diğer günler full gidiyor nerdeyseesefle kınıyoruz seni.herhalde tutmaz.gelecek aya bol mikmik yap.bu ne?mikmikten 0 verdim sana.
Torpil sağlammış canım.direkt tüp bile yaparlar başhekim ablayla.
Ayy sorma canım bir de bu ay ramazan kesin yarım yaparız bu ay daKız burda millet ayda 1 kere denemiyor yorgunluktan diğer günler full gidiyor nerdeyseesefle kınıyoruz seni.herhalde tutmaz.gelecek aya bol mikmik yap.bu ne?mikmikten 0 verdim sana.
Torpil sağlammış canım.direkt tüp bile yaparlar başhekim ablayla.
Bizim de 4. Deneme. Hemen asilama yapmazlar. Arkadasin dedigi gibi silsileyi tamamlamak gerek. 4 cok erken. Hele tahlil tetkikleri esin de sen de yaptirmadiysaniz! Bizim her sey normal cikti. O yuzden bekliyoruz mesela.Aynen canım ya benim 4. Denemeydi bu ay 1 kere olmuştu ama belirtiler umutlandirdi beni.sonuç tabiki husran
benim bat 27 aynen akıntı var hafifSenina bat ne zamandi suan durumumuz ayni seninle belirti yok ve akinti var hafif. Benim bat 24 mayis
Saglık ocağındakı Dr bsyden anlamıyor gebelik yok gibi dedı sok oldum niye kac cıkmıs dedım 100 dedi e nasıl yok 5 ten yukarı gebelik dedım e ben beklememısım acele etmısım gunum gecmeden yapmışım sinir etti benıpinar_kerem Nasıl gebelik yok gibi ya sonuç 100 degilmi basbaya hamilesin ultrasonla baktimi bende bi kaç gün sonra tekrarla canım testi degerlerin yukselisine bak, hayırlı olsun simdiden
Abartmış. Keseyi görcem demedim. Gebelik var mı diye geldim deseydin. 1500 nedir. 46 lar la hamile olduğunu öğrenenler varBen 5 kere idrar testi yaptım pozitif dedım ona güven olmazmıs 1500 falan cıkarsa gebelik var dermıs kendisi
bas baya hamilesin 1500 ciktiktan donra zaten kese gorunur ya boyle drlar insanin sevincine limon sikiyolarya sinir olyorumZaten o rakam olsa ben direkt jinekologa gıderım neden kan verim ki
basbaya hamilesinnnnnnnnnnnn ne demek değilsinnn yaaaZaten o rakam olsa ben direkt jinekologa gıderım neden kan verim ki
Bata kaç günün varben sizce test yapsamm mı ya bilmiyorum durmak istiyorum aslında ümidim yok ama ümitleniyorum da ne kadar karmaşık ya bi durumdayınm
27 batBata kaç günün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?