Ben bekle derim27 bat
bencede en azından 27 sine kadarBen bekle derim
Aynen zaten 3gun vardı adetımeAbartmış. Keseyi görcem demedim. Gebelik var mı diye geldim deseydin. 1500 nedir. 46 lar la hamile olduğunu öğrenenler var
Ya bı de ben kac cıkmıs demesem resmen uzulecektım yok diyebas baya hamilesin 1500 ciktiktan donra zaten kese gorunur ya boyle drlar insanin sevincine limon sikiyolarya sinir olyorum
Bı daha verırım kan yukselmısse vardır dedım bıraz daha bekle dıyor yok ben bugun veririm ztn 4 gun oldu dedım verdım valla kanıbasbaya hamilesinnnnnnnnnnnn ne demek değilsinnn yaaa
Evet ama arkadaşta 3 gün kala öğrenmiş. Aklını karıştırmak istemembencede en azından 27 sine kadar
Saçmalamış bazen böyle mallarla karşılaşabiliyoruz boşver sen onu hayırlı olsunSaglık ocağındakı Dr bsyden anlamıyor gebelik yok gibi dedı sok oldum niye kac cıkmıs dedım 100 dedi e nasıl yok 5 ten yukarı gebelik dedım e ben beklememısım acele etmısım gunum gecmeden yapmışım sinir etti benı
Sagol canım benim darısı Tum isteyenlere olsunSaçmalamış bazen böyle mallarla karşılaşabiliyoruz boşver sen onu hayırlı olsun
Bekleee teste yazık olmasın.çıkmaz şimdi.irkin yiptim indin çikmidi sinirsim kizlir dersinbenim bat 27 aynen akıntı var hafif
AminnnnSagol canım benim darısı Tum isteyenlere olsun
Benimde bat 27 erken bence daha sonuç içinbencede en azından 27 sine kadar
Çocuğum şu anda sana içerden hareket çekiyor doktor civanım deseydinKızlar sonucum bu@Cigdem24 sende etiketle demıstın canım her ne kadar cahil Dr gebelik yok gibi dese bıle
Hahah kesın Öyle yapıyordur ben burdayım salak dıyeÇocuğum şu anda sana içerden hareket çekiyor doktor civanım deseydin
Ben 8 gun kala ve 6 gun kala yaptim negatif sonuc yuzunden smdi cesaret edemiyorum. O bile moralimi bozdu düşün. Sen bilirsin ama yapma kacinci denemen bu ayben sizce test yapsamm mı ya bilmiyorum durmak istiyorum aslında ümidim yok ama ümitleniyorum da ne kadar karmaşık ya bi durumdayınm
aynen oğlumda kan vermeden evde test yaptım ama adetim 1 hafta geciktiYarın cıksın da gorsun neyse idrara güvenemem dedı Ilk kizım da ben hic kan vermedim evde test yaptim sonra doktora gittim dedim bende
3.denememBen 8 gun kala ve 6 gun kala yaptim negatif sonuc yuzunden smdi cesaret edemiyorum. O bile moralimi bozdu düşün. Sen bilirsin ama yapma kacinci denemen bu ay
aynen kesin erken yaptım ondan cıkmadı derim hahahBekleee teste yazık olmasın.çıkmaz şimdi.irkin yiptim indin çikmidi sinirsim kizlir dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?