• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5-10tane almanı tavsiye ederim.
tatlım şeker hapı kullanıyorum 27 28 günü aşmıyor.internetten indirdiğim programa göre takip ediyorum.yine de insan bedeni bakalım sapma yaşanıyor mu bir iki test ile incelemek istiyorum.sapma olursa internetten alışveriş yapan arkadaşa parasını verip toptan almak istiyorum. eczaneler kazıklamak için sıraya giriyor bu konuda

Kız burda millet ayda 1 kere denemiyor yorgunluktan diğer günler full gidiyor nerdeyse:KK53::KK53: esefle kınıyoruz seni.herhalde tutmaz.gelecek aya bol mikmik yap.bu ne?mikmikten 0 verdim sana.

Torpil sağlammış canım.direkt tüp bile yaparlar başhekim ablayla.:skandal:
Keşke yapsalar hemen bu ay yaptırım hiç beklemem.

Kız burda millet ayda 1 kere denemiyor yorgunluktan diğer günler full gidiyor nerdeyse:KK53::KK53: esefle kınıyoruz seni.herhalde tutmaz.gelecek aya bol mikmik yap.bu ne?mikmikten 0 verdim sana.

Torpil sağlammış canım.direkt tüp bile yaparlar başhekim ablayla.:skandal:
Ayy sorma canım bir de bu ay ramazan kesin yarım yaparız bu ay da

Kızlar sonucum bu :halay: @Cigdem24 sende etiketle demıstın canım her ne kadar cahil Dr gebelik yok gibi dese bıle :anneadayı:

Eklentiler

• 1495441691780-40722508.jpg
    1495441691780-40722508.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 49
Aynen canım ya benim 4. Denemeydi bu ay 1 kere olmuştu ama belirtiler umutlandirdi beni.sonuç tabiki husran
Bizim de 4. Deneme. Hemen asilama yapmazlar. Arkadasin dedigi gibi silsileyi tamamlamak gerek. 4 cok erken. Hele tahlil tetkikleri esin de sen de yaptirmadiysaniz! Bizim her sey normal cikti. O yuzden bekliyoruz mesela.

Pepapp ve takvimim uygulaması yumurtlamamı yarın gösteriyor. Ama ben gecen cuma yumurtladım. 4 gun once yani.

pinar_kerem pinar_kerem Nasıl gebelik yok gibi ya sonuç 100 degilmi basbaya hamilesin ultrasonla baktimi bende bi kaç gün sonra tekrarla canım testi degerlerin yukselisine bak, hayırlı olsun simdiden
Saglık ocağındakı Dr bsyden anlamıyor gebelik yok gibi dedı sok oldum niye kac cıkmıs dedım 100 dedi e nasıl yok 5 ten yukarı gebelik dedım e ben beklememısım acele etmısım gunum gecmeden yapmışım sinir etti benı

Ben 5 kere idrar testi yaptım pozitif dedım ona güven olmazmıs 1500 falan cıkarsa gebelik var dermıs kendisi

ben sizce test yapsamm mı ya bilmiyorum durmak istiyorum aslında ümidim yok ama ümitleniyorum da ne kadar karmaşık ya bi durumdayınm

Back