- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
belki de erken olduğu içindir benim kuzenim kanda 10 gün kala 5 gün kala ve iki gün geçtirdikten sonra yaptırmış en son 3 gün geçince kanda cıkmış o da tesadüfen baska hastaneye gitmiş öğrenmiş
belki de değer düşüktür o yüzden cıkmıyordur o da ilkinde bir hafta kala öğrenmiştibilmem oğlumda 4 gün kala kanda öğrenmiştim silik çizgide vardı
belki de değer düşüktür o yüzden cıkmıyordur o da ilkinde bir hafta kala öğrenmişti
Ne kadar süredir deniyorsunuz?Günaydın kızlar malesef teste gerek kalmadan gece regl oldumyeni bat 19 haziran.adet bitimi doktora gidecem bakalım aşılama düşünüyorum devlette nasıl ilerliyor bu süreç bilginiz var mı?
Kız bizdeki şansa bak ya sendemi oldun bide erken oluyoruz yani aşılama hakkında bir bilgim yok kaçıncı denemenizdi bu?Günaydın kızlar malesef teste gerek kalmadan gece regl oldumyeni bat 19 haziran.adet bitimi doktora gidecem bakalım aşılama düşünüyorum devlette nasıl ilerliyor bu süreç bilginiz var mı?
inanki çok zor bir gün geçicek bana ,birde sigarayı bırakmaya çalışıyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum şimdi negatif çıktı içesim var işte[/QU
Canını sıkma benimde üçüncü denemem ve olmuyor ilk bebeğim birde
Yaw ben sana yapma erken dedim.boşa gitti caaanım çişyok maalesef
Sen klomen tedavisi oldun mu canım?hemen aşılama düşünüyorsun.hsg ve eşinin spoş testleri tamam mı?öyle canın isteyince aşılama yapmazlar.silsileyi tamamlaman gerek.heleki devlette!Günaydın kızlar malesef teste gerek kalmadan gece regl oldumyeni bat 19 haziran.adet bitimi doktora gidecem bakalım aşılama düşünüyorum devlette nasıl ilerliyor bu süreç bilginiz var mı?
Aynen canım ya benim 4. Denemeydi bu ay 1 kere olmuştu ama belirtiler umutlandirdi beni.sonuç tabiki husranKız bizdeki şansa bak ya sendemi oldun bide erken oluyoruz yani aşılama hakkında bir bilgim yok kaçıncı denemenizdi bu?
Yaa eşimin testi hazır değil o da perşembe e yaptıracak. Kız kardeşim başhekim belki o yardimci olur diye yaparlar diye dusundumSen klomen tedavisi oldun mu canım?hemen aşılama düşünüyorsun.hsg ve eşinin spoş testleri tamam mı?öyle canın isteyince aşılama yapmazlar.silsileyi tamamlaman gerek.heleki devlette!
Yaw ben sana yapma erken dedim.boşa gitti caaanım çiş
Zamanı var demekki daha canim benim 2. Denemeydi bu ayda denicem olmazsa gidip bi baktiriyim diyorum kendimeAynen canım ya benim 4. Denemeydi bu ay 1 kere olmuştu ama belirtiler umutlandirdi beni.sonuç tabiki husran
benim evim hamişlere uğurlu geliyor ancak geliyorlar sürekli barınan yokki anam kuş bile üretmeye kalktım üreyen bi canlı olsun diye. 5 hayvandan 2 si yaşadı.Kız sen de bi test al,o arkadaşına git.açılın şurda bi test yapıcam dersin.evde çıkmıyo napalım,bi de böyle deneyeyim dedim dirsiiinnn
Kız burda millet ayda 1 kere denemiyor yorgunluktan diğer günler full gidiyor nerdeyseAynen canım ya benim 4. Denemeydi bu ay 1 kere olmuştu ama belirtiler umutlandirdi beni.sonuç tabiki husran
Torpil sağlammış canım.direkt tüp bile yaparlar başhekim ablayla.Yaa eşimin testi hazır değil o da perşembe e yaptıracak. Kız kardeşim başhekim belki o yardimci olur diye yaparlar diye dusundumklomen tedavisi De olmadım cnm
5-10tane almanı tavsiye ederim.kızlar yaaaa haftasonu nöbetçi eczanede ovülasyon testi yoktu. tek ovulasyon testi satmayan eczaneyi nöbetçi yapmışlar.hani unuturum vs kendime kızarım benim sorumsuzluğum olurda.pazar günü de oha dedim artık.bugün alacağım 2 tane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?