Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sanırım ben adet oldum dün akşam başlayan kahve lekelenmem devam ediyor ve sıklaştı ben adet olmiyim diyorum o 3 gün önceden geliyor
Üzülme canım herşeyde vardır bi hayır 3 gün daha heveslenip hayal kırıklığına uğramadım diye düşün inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız ben de psikolojik olarak kendimi hamile hissediyorum ve korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan

Yalniz dun yaptim negatif cikti bugun yaptim biyle cikti. Banyo yaptim snra test yaptm etkilermi acaba kan testi yaptrcam ama onu yapana kadar icim icimi yer?
Yok canım banyo manyo bişicik etkilemez minnakını.gelmiş işte kuzucuk.değerin ancak yükselmiştir.özele git kan ver.1 saate kesinleşir

Yok canım banyo manyo bişicik etkilemez minnakını.gelmiş işte kuzucuk.değerin ancak yükselmiştir.özele git kan ver.1 saate kesinleşir
Birazdan gidip vercem insallah dua edin ilk gebeligimde bebegmb kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim. İnsalah saglikli bir hamilektir.

Mesela ne gibi belirtiler canım? Seninle de ayni bat günümüz?

B
Mesela ne gibi belirtiler canım? Seninle de ayni bat günümüz?
benim 30 mayıs ama böyle his var sadece bedenen hiçbir belirtim yok malesef önceki gebeliğimde de böyle olmuştu ama 9. Haftada kalp atışları durdu. Şimdi de test içşn acele etmek istemiyorum bi yandan da sabırsızlanıyorum

Yaş 30

Anladım canım benim de bat 30 mayıs, adet öncesi belirtiler var bende de, göğüs hassasiyeti siskinlik filan

Güncelleyim.

Yaş 30
İkinci bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…