Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bazen batma ve son günlerde artan hafif sızı oluyor başka bir belirti yok klomen ve çatlatma iğnesi vurulmuştum. şimdiden gebelik testi yapsam yalancı pozitif çıkar
Yumurtladıgınızı düşünmüyorsanız Ovulasyon testi varsa elinizde 1-2 gün daha deneyin bakalım aynı koyuluk devam edecek mi..

Beni de ekle canm bat 2 haziran

Benim de bat 30 mayıs inşallah bekleyenler olarak bi de hamiş listesi yaparız

Bu sızlamazlar beni şüphelendiriyor inş bebişin işaretidir.ovülasyon testine bakarak bişey söylemek mümkün değil canım

Kızlar sanırım ben adet oldum dün akşam başlayan kahve lekelenmem devam ediyor ve sıklaştı ben adet olmiyim diyorum o 3 gün önceden geliyor

Yaşım 30 ikinci bebek olacak inşallah

Kızlar bu benim ovulasyon testim adetime 7 gün var biraz koyu çikmis. Yumurtluyor olamam çatlatma iğnesi vurulali da 7 gün oldu sizce hamile olabilir miyim https://i.hizliresim.com/aLOOqz.jpg
Çatlatma iğnesinin etkisi ,12 gün sürüyor canım o yüzden gebelik testleri pozitif çıkıyor ve bizi yanıltıyor adetinn geçmesini bekle istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…