• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugünü saymazsak bata 6 günüm kaldı acaba p.tesi ya da salı gibi test alsam çıkar mı sonuç

Anaa en koyu dündü. Daha çatlamadı mı ki ne? Ya da çatlamıcak mı ki bu ay? 2 gündür yani dün ve bugün ağrısından duramadım ama! Bu ağrı neyin nesi ama?
2 çizgide aynı renk olması gerek hatta t bölgesi daha koyu olması gerek canım nisan ayında yakalamışsin devam et çalışmalara lh yükseliyor bı kaç güne yakalarsin

Ben hasta olmadan negatifi gördüm ya hemen ovulasyon testı aramasına başladım. Daha önce hıc denemedım ilk defa bu Regl Den sonra Deneyecegım. Ama hangı marka almalıyım ne onerırsınız arkadaşlarım?

arkadaşlar bilgileri verelim lütfen.. regl olanlar yeni bat tarihlerini versin.. batı geçen bilgi vermeyen arkadaşlar silinecektir..
ÜYE ADIYAŞKAÇINCI BEBEKBAT
@Sweet03
Suskun Ceylan Suskun Ceylan
??15 mayıs
@Egiersin
@Huysuzd
??18 mayıs
@KE Dilek??19 mayıs
@Hera90 ??20 mayıs
Papatyalardunyasi Papatyalardunyasi
@fatima38
??21 mayıs
@Nur_hasret
@fairyTale_
@leylaorhan
@anqel_blue
??22 mayıs
_citygirl_ _citygirl_
6 65zeynep06
??23 mayıs

@Ayferclk
??25 mayıs
@Khaleesi21
@ilkduyansenol
??26 mayıs
E ebrydlts
@melek mila
??27 mayıs
@sweetdreams1985
fatma_sibel fatma_sibel
??28 mayıs
@innocent33
@tugsem_10
@fato38
??30 mayıs
@Pudra16??2 haziran
EosAna EosAna
@herbisi
@Incifem
@grapher
??3 haziran
@PeriLous
@Minnakbebis
??4 haziran
ezgish ezgish
@nannen1
??5 haziran
Simayinannesi Simayinannesi ??6 haziran
@Shencys
@gkymc
??8 haziran
@Nrglctn??10 haziran
@leylek67??13 haziran
@srplmtmtk??16 haziran
@KHENA
@eminem39
@pinar_kerem
@1Minikhatun
@Badekuti
??:anneadayı:
Bende varım bat 30 mayıs :))

ÜYE ADIYAŞKAÇINCI BEBEKBAT
@Sweet03
Suskun Ceylan Suskun Ceylan
??15 mayıs
@Egiersin
@Huysuzd
??18 mayıs
@KE Dilek??19 mayıs
@Hera90 ??20 mayıs
Papatyalardunyasi Papatyalardunyasi
@fatima38
??21 mayıs
@Nur_hasret
@fairyTale_
@leylaorhan
@anqel_blue
??22 mayıs
_citygirl_ _citygirl_
6 65zeynep06
??23 mayıs

@Ayferclk
??25 mayıs
@Khaleesi21
@ilkduyansenol
34226 mayıs
E ebrydlts
@melek mila
??27 mayıs
@sweetdreams1985
fatma_sibel fatma_sibel
??28 mayıs
@innocent33
@tugsem_10
@fato38
??30 mayıs
@Pudra16??2 haziran
EosAna EosAna
@herbisi
@Incifem
@grapher
??3 haziran
@PeriLous
@Minnakbebis
/21/14 haziran
ezgish ezgish
@nannen1
??5 haziran
Simayinannesi Simayinannesi ??6 haziran
@Shencys
@gkymc
??8 haziran
@Nrglctn25110 haziran
@leylek67??13 haziran
@srplmtmtk??16 haziran
@KHENA
@eminem39
@pinar_kerem
@1Minikhatun
@Badekuti
//25//2:anneadayı:
Yaş 25 1. Çocuk çabaları :))

_citygirl_ _citygirl_ ve 6 65zeynep06 kizlar batimiz ayni sizinle o yuzden soruyorum. Agri batma akinti herhangi bir belirtiniz varmi. Bende sadece sislik var o da cok yemekten diye dusunuyorum . Hicbir belirtim kalmadi. 10 gun once sizim sizim sizliyodu kasik batma oluyodu adet olcakmisim gibi agri vardi. Heh dedim dollenme kesin. Ama sanirrim yumurtlamayms o. Ve 18 - 25 gun arasina denk gelmisti yumurtlamayi daha once dusunup degerlendirmedim. Sizde durumlar ne

Ben hasta olmadan negatifi gördüm ya hemen ovulasyon testı aramasına başladım. Daha önce hıc denemedım ilk defa bu Regl Den sonra Deneyecegım. Ama hangı marka almalıyım ne onerırsınız arkadaşlarım?
Laboquick ovulasyon testini kullandim bugun. Baskada duymadim hic.

_citygirl_ _citygirl_ ve 6 65zeynep06 kizlar batimiz ayni sizinle o yuzden soruyorum. Agri batma akinti herhangi bir belirtiniz varmi. Bende sadece sislik var o da cok yemekten diye dusunuyorum . Hicbir belirtim kalmadi. 10 gun once sizim sizim sizliyodu kasik batma oluyodu adet olcakmisim gibi agri vardi. Heh dedim dollenme kesin. Ama sanirrim yumurtlamayms o. Ve 18 - 25 gun arasina denk gelmisti yumurtlamayi daha once dusunup degerlendirmedim. Sizde durumlar ne
Canim bende goguste hassasiyet var dokununca acıyor birde karın altı agrim başladı az önce kahverengi lekelenmem başladı bu ay erkenmi oluyorum acaba

Ya yine aynı konumu diyebilirsiniz belki ama akıntı bitmisse yumurtlama da bitmiştir dimi o_O:rolleyes:

Back