Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım ne sabırlısın 1hafta geçmesini mi bekleyeceksin?biz de test yapmak için bata 1hafta kalmasını bekliyoruz not : bu bir çelişki mi??regl belirtileriyle hamişlik belirtileri benziyor zaten.hemen karar verme

Tembel karımikmiktede böyle yapmıyorsun inş
Yoğğ mikmik günleri başladı benim Ahaha dün çatlattım yumyumları sanırsam. Ya da bugün de olabilir. Çarşamba perşembe çalışma yaptık. Dün boş. Bugün sabah yeniden. Yarın da denerim. Sonrası Allah kerim...

ÜYE ADIYAŞKAÇINCI BEBEKBAT
E Egiersin
Huysuzd
/26/118 mayıs
Hera90 ??20 mayıs
Papatyalardunyasi
fatima38
27121 mayıs
Nur_hasret
F fairyTale_
L leylaorhan
anqel_blue
??22 mayıs
_citygirl_
6 65zeynep06
23/301/123 mayıs

B Berenimo877
27124 mayıs

A Ayferclk
29125 mayıs
Khaleesi21
ilkduyansenol
34226 mayıs
E ebrydlts
M melek mila
27127 mayıs
sweetdreams1985
fatma_sibel
/30/128 mayıs
innocent33
T tugsem_10
F fato38
aras25
26/26/1/1/130 mayıs
P Pudra16 ??2 haziran
@Ronaan
herbisi
Incifem
@grapher
2513 haziran
PeriLous
Minnakbebis
/21/14 haziran
ezgish
nannen1
32,515 haziran
Simayinannesi 3316 haziran
@Shencys
@gkymc
29/25/18 haziran
@Nrglctn25110 haziran
@leylek67??13 haziran
@KE Dilek
Sweet03
Suskun Ceylan
27/22/321/1/115 haziran
S srplmtmtk
S sirinhatun46
/24/116 haziran
KHENA
E eminem39
pinar_kerem
1Minikhatun
B Badekuti
32//25/332//2/2

Doktor bana adetin bittikten 2 gun sonra 1 gun arayla 10 gun yapin dedi. Ben hep 1 gun ara veriyorum. Daha garanti oluyormuş

Allahım ne sabırlısın 1hafta geçmesini mi bekleyeceksin?biz de test yapmak için bata 1hafta kalmasını bekliyoruz not : bu bir çelişki mi??regl belirtileriyle hamişlik belirtileri benziyor zaten.hemen karar verme

Moralimi bozmak istemedim diyeyim o zaman koyu renkleri görünce regl olacağımı anlarım, bugün de öyle.. görecez bakalım

Helal olsun sana usenmeden herkesi tek tek ekliyorsun ayin anne adayı

Mayıs 17. gün bugün. Bacılar bakın bakem yumurtam çatlamış mı?
Nisanı da koydum yanına. Kaset koleksiyonu yapıyom resssmen!

Eklentiler

• 18596328_1268312139933237_436182511_o.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 58
Çok güzel olmuş eline sağlık canım

Maşş beline kuvvet diyelim bare bence dün çatlamış testlere göre.ağrında varmış zaten.daha koyulaşacağım zannetmem.

Maşş beline kuvvet diyelim bare bence dün çatlamış testlere göre.ağrında varmış zaten.daha koyulaşacağım zannetmem.
Ateşim de vardı dün ve bugün. Kasıklarımda da ağrı var. Yoksa dedim bende yumurta oluşuyo da çatlamıo mu? Eğer öyleyse onu nasıl anlarız. Bu ne ağrısı o zaman her ay bugünlerde?

Ateşim de vardı dün ve bugün. Kasıklarımda da ağrı var. Yoksa dedim bende yumurta oluşuyo da çatlamıo mu? Eğer öyleyse onu nasıl anlarız. Bu ne ağrısı o zaman her ay bugünlerde?
Yumurta çatlamazsa regl olamazsın canım.adet söktürücü kullanman gerekir.

Yumurta oluşmasıyla çatlaması aynı şey demektir.
Yumurta çatlaması kadında yumurtanın yumurtalıktan dışarıya salınması demektir.
Yumurta çatlaması = Yumurtlama = Ovulasyon = Folikül çatlaması = Folikül yırtılması = Folikül rüptürü --> Bu terimler tamamen aynı olayı ifade ederler.yani oluştuysa çatlamıştır.
Yumurta çatlaması yani yumurtlama (ovulasyon) olduğunda çatlayan folikülün içerisindeki sıvı karın içerisine yani rahim ve yumurtalıkların etrafına aktığı için genellikle hafif bir ağrıya neden olur. Kadınlar genellikle yumurta çatlaması olduğunda kasıklarında tek taraflı veya iki taraflı bir ağrı hissederler ama her yumurtlama döneminde hissedilmeyebilir. Yumurtlama günü yaklaşırken vajinal ıslaklıkta, akıntıda artış olur. Göğüslerde hassasiyet, şişme dolgunluk, vücut ısısında artma ve cinsel istekte artma yumurtlama döneminde görülen diğer belirtilerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…