• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kızlar yaklaşık 4 gündür vücudum yanmaya devam ediyor ozellıkle avuç içlerim ve ateşim genellikle 37 çıkıyor ben anlamadım neden böyle yanıyorum bu ay arada birde acayip bi sıcak basıyor
Canim bende oyleyim ama dun aksam acayip usudum bir anda baska belirtin var mi akinti falan bende 10 gune yakindir kabizlik var

Kizlar kafam karisti yumurtlama normal sartlarda 14. Gun olmuyor mu? Yani 28 gunde bir regl olundugunu dusunursek?? 21 çatlamadan onceki demissiniz ya
Regl döngü gün sayısından 14ü çıkaracaksın.örnek 32 günde bir regl oluyorsan 14 çıkar yaklaşık 18.gün yumurta çatlar.28 günde birse 14.güne yakın olur.ama bunlar kesin değildir.o ay geç ya da erken yumurtlayabilirsin.zira geç ya da erken döllenme böyle oluşur.

yani tabi olabilir ama pazar günü yumurta çatlasaydı belki bi ihtimal olabailirdi ama ilişkinin üstünden 3 gün geçti benim yumurta çatladı :)) zaten 4 günde ara verdik eşimin testleri için geçti yani ama tabi yine Allahtan ümit kesilmez :)
Ya canım benim sağlıklı spoşlar 6güne kadar yaşayabiliyor.

yani tabi olabilir ama pazar günü yumurta çatlasaydı belki bi ihtimal olabailirdi ama ilişkinin üstünden 3 gün geçti benim yumurta çatladı :)) zaten 4 günde ara verdik eşimin testleri için geçti yani ama tabi yine Allahtan ümit kesilmez :)
Vücudunda bi değişiklik var mı? Yani belirti tarzında?

ÜYE ADIYAŞKAÇINCI BEBEKBAT
Suskun Ceylan Suskun Ceylan ??15 mayıs
E Egiersin
Huysuzd Huysuzd
??18 mayıs
Hera90 Hera90 ??20 mayıs
Papatyalardunyasi Papatyalardunyasi
fatima38 fatima38
27121 mayıs
Nur_hasret Nur_hasret
F fairyTale_
L leylaorhan
anqel_blue anqel_blue
??22 mayıs
_citygirl_ _citygirl_
6 65zeynep06
23/301/123 mayıs

B Berenimo877
27124 mayıs

A Ayferclk
29125 mayıs
Khaleesi21 Khaleesi21
ilkduyansenol ilkduyansenol
34226 mayıs
E ebrydlts
M melek mila
27127 mayıs
sweetdreams1985 sweetdreams1985
fatma_sibel fatma_sibel
/30/128 mayıs
innocent33 innocent33
T tugsem_10
F fato38
aras25 aras25
////130 mayıs
P Pudra16 ??2 haziran
@Ronaan
herbisi herbisi
Incifem Incifem
@grapher
2513 haziran
PeriLous PeriLous
Minnakbebis Minnakbebis
/21/14 haziran
ezgish ezgish
nannen1 nannen1
??5 haziran
@Efe2014??6 haziran
@Shencys
p a t u l i p a t u l i
29?8 haziran
@Nrglctn25110 haziran
@leylek67??13 haziran
@KE Dilek
Sweet03 Sweet03
27/221/115 haziran
S srplmtmtk
S sirinhatun46
/24/116 haziran
KHENA KHENA
E eminem39
pinar_kerem pinar_kerem
1Minikhatun 1Minikhatun
B Badekuti
32//252//2:anneadayı:

Canim bende oyleyim ama dun aksam acayip usudum bir anda baska belirtin var mi akinti falan bende 10 gune yakindir kabizlik var
Öyle farklı bi belirti yok bundan başka.. kabızlık olayını es geçme bence 10 gün uzun bi süre doktora görün derim

arkadaşlar bilgileri verelim lütfen.. regl olanlar yeni bat tarihlerini versin.. batı geçen bilgi vermeyen arkadaşlar silinecektir..
ezgish benim yaş 32,5 :) İlk bebek.

Yaş 25 bebek henüz yok

arkadaşlar bilgileri verelim lütfen.. regl olanlar yeni bat tarihlerini versin.. batı geçen bilgi vermeyen arkadaşlar silinecektir..
Yaş 32 ilk bebek 15 haziran adet günüm

Yaş 26 kimyasal gebeliğimi saymazsak birinci bebek

Back