Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yani bi sıkıntı yok öylemi ay çatlarım salı gününe kadar ben ya test sonuçlarımı o zaman göstericem
Canım bu bir sorun gösteren test değil yumurtan çatlamış mı diye bakmış dr.yumurtan çatlamış bu kanı verdiğin günlerde.değerlendirdiysen ne ala.

Canım bu bir sorun gösteren test değil yumurtan çatlamış mı diye bakmış dr.yumurtan çatlamış bu kanı verdiğin günlerde.değerlendirdiysen ne ala.
bu kanı daha bugün verdim doğurgan dönemin sadece 2 gününü değerlendirdik, esimde sperm testi yaptrdığı için 4 gün ara verdik yumurtlamayı kaçırdık hep bu ay boş geçti cnm ya

Yaş 21 çocuk yok daha

Canım benim ikinci bebek yas 25 olacak bu arada guzel olmus eline sağlık

Canjm ben 25 mayis beni de ekler misin

Benim yaş 27 ilk bebiş olacak inşlllah :) bu Arada o kadar uğraşmışsın tablo için eline sağlık

Kizlar dun cok beyaz akintim vardi bugun bise yok ama yaklasik 10 gundur aferdersiniz buyyk tuvalete cok zor cikiyorum bugun idrarim siklasti ama belki usuttum diye dusunuyorum hic halim uok gozlerim kapaniyor resmen ins psikolojik deildir

Canm yas 27 birincisi dustu. 2. Olacak insallah.

bu kanı daha bugün verdim doğurgan dönemin sadece 2 gününü değerlendirdik, esimde sperm testi yaptrdığı için 4 gün ara verdik yumurtlamayı kaçırdık hep bu ay boş geçti cnm ya
Doğru canım ya progesteron 21.günde en yüksek seviyelere ulaşıyor.yumurtlama öncesinde.zaten yumurta ömrü 24 saat.yakaladıysan 2 günde yeter.

Bebek düşünmeye başladığım an a kadar hep regl günüm gelmesin diye derde girerdim şimdi regl zamanım gelsin diye gün sayar oldum ah biz bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…