• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru canım ya progesteron 21.günde en yüksek seviyelere ulaşıyor.yumurtlama öncesinde.zaten yumurta ömrü 24 saat.yakaladıysan 2 günde yeter.
yakaladığımı sanmıyorum cnm çünkü salı sabahı yumurtam çatladı takvim 14 nü gösteriyordu benimki 16 nda çatladı o günü kaçırdık zaten cnm bu ay yatar bebek işi

Kizlar kafam karisti yumurtlama normal sartlarda 14. Gun olmuyor mu? Yani 28 gunde bir regl olundugunu dusunursek?? 21 çatlamadan onceki demissiniz ya

Kizlar kafam karisti yumurtlama normal sartlarda 14. Gun olmuyor mu? Yani 28 gunde bir regl olundugunu dusunursek?? 21 çatlamadan onceki demissiniz ya
cnm progesteron testi adetin 21. günü yapılıyor onu konuşuyorduk ama senin yumurtan illa 14. gün çatlıyacak diye bişey yok bigün sonrada çatlayabiliyor mesela benim 16 cı gnde çatlıyacaktı çatlamadı 18. günde çatladı

Harika olmuş emeğine sağlık :) gelmesin batlar

arkadaşlar bilgileri verelim lütfen.. regl olanlar yeni bat tarihlerini versin.. batı geçen bilgi vermeyen arkadaşlar silinecektir..

Canım yas 27 ilk bebek 15 Haziran. Eline emeğine sağlık

yakaladığımı sanmıyorum cnm çünkü salı sabahı yumurtam çatladı takvim 14 nü gösteriyordu benimki 16 nda çatladı o günü kaçırdık zaten cnm bu ay yatar bebek işi
Canim senin bat ile benimki aynı. . 8 gün var benimde yumurtlama günlerini değerlendirdim bakalım tuttu mu? Bu ay hsg cekindigin biraz da o umutlandiriyo vbeni :)sende ümitsizliğe kapilma sperm 2 gün yaşıyor belkide yakaladı n

arkadaşlar bilgileri verelim lütfen.. regl olanlar yeni bat tarihlerini versin.. batı geçen bilgi vermeyen arkadaşlar silinecektir..
Yas 24 canim yeni bat tarihim 16 haziran ilk bebek olacak insallahhhh

Yas 24 canim yeni bat tarihim 16 haziran ilk bebek olacak insallahhhh

Canim senin bat ile benimki aynı. . 8 gün var benimde yumurtlama günlerini değerlendirdim bakalım tuttu mu? Bu ay hsg cekindigin biraz da o umutlandiriyo vbeni :)sende ümitsizliğe kapilma sperm 2 gün yaşıyor belkide yakaladı n
yani tabi olabilir ama pazar günü yumurta çatlasaydı belki bi ihtimal olabailirdi ama ilişkinin üstünden 3 gün geçti benim yumurta çatladı :)) zaten 4 günde ara verdik eşimin testleri için geçti yani ama tabi yine Allahtan ümit kesilmez :)

Bat 15 haziran yas 22 ilk hamilelik olur insallah

ÜYE ADIYAŞKAÇINCI BEBEKBAT
Suskun Ceylan Suskun Ceylan ??15 mayıs
E Egiersin
Huysuzd Huysuzd
??18 mayıs
Hera90 Hera90 ??20 mayıs
Papatyalardunyasi Papatyalardunyasi
fatima38 fatima38
27121 mayıs
Nur_hasret Nur_hasret
F fairyTale_
L leylaorhan
anqel_blue anqel_blue
??22 mayıs
_citygirl_ _citygirl_
6 65zeynep06
23123 mayıs

A Ayferclk
29125 mayıs
Khaleesi21 Khaleesi21
ilkduyansenol ilkduyansenol
34226 mayıs
E ebrydlts
M melek mila
27127 mayıs
sweetdreams1985 sweetdreams1985
fatma_sibel fatma_sibel
/30/128 mayıs
innocent33 innocent33
T tugsem_10
F fato38
??30 mayıs
P Pudra16 ??2 haziran
EosAna EosAna
herbisi herbisi
Incifem Incifem
@grapher
??3 haziran
PeriLous PeriLous
Minnakbebis Minnakbebis
/21/14 haziran
ezgish ezgish
nannen1 nannen1
??5 haziran
@Efe2014??6 haziran
She- She-
@gkymc
29?8 haziran
@Nrglctn25110 haziran
@leylek67??13 haziran
Benimkigeliyor Benimkigeliyor
Sweet03 Sweet03
27/221/115 haziran
S srplmtmtk
S sirinhatun46
/24/116 haziran
KHENA KHENA
E eminem39
pinar_kerem pinar_kerem
1Minikhatun 1Minikhatun
B Badekuti
32//252//2:anneadayı:

Ay kızlar yaklaşık 4 gündür vücudum yanmaya devam ediyor ozellıkle avuç içlerim ve ateşim genellikle 37 çıkıyor ben anlamadım neden böyle yanıyorum bu ay arada birde acayip bi sıcak basıyor

Yaş 25 ilk bebek olacak

Back