• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım inşallah aklımdan çıkmıyor bu mesele bir de stres yapmayın diyorlar hiç kolay degil
Stres meselesi elde değil ya önemli olan birliktelik anında stres olmamak çünkü görev düşünüp birlikte olunca hormonlar etkileniyor özellikle erkek stres olduğunda düşman. Sperm üretip birbirlerini olduruyorlarmis. Dusun Onlar bile Tripkolic oluyor :D

Canim bende 3 yıllık evliyim. 2016 eylulde cocuk yapmaya karar verdik.1 ay sonra hamile kaldim ama 9 haftalikken alindi. Şubatta tekrar düşuk yaptim. Hamile kaldigini anlamadim bile. Şimdi bu ay tekrar denemelere basladik. Bence hayırlısını iste. Baskalarinin hemen oldu diyede kafana takma.
Tabi orasi öyle canim Rabbime teslim olup hayirlisini istemek en güzeli

Canım nasip bende yaşıyorum aynısını 8 ay olcak evliligime ve biz aynı mahalleden 2 gün arayla 4 kişi evlendik biri 6 aylık biri 3 aylık diğeri 2 aylık hamile sadece ben kaldım düşün artık ariyan herkes o hamile kaldı sen kaldın suda kalmış deyip duruyor boşver herşey nasip çok zor biliyorum ama inanki bütün sorunla baş edersin hastalık falan ama bu emiş demişle basedemezsen işte ozaman çaresiz kalırsın zamanı var bekle olucakkkkkk koca ağızlı yumuk gözlü bebislerimiz olcak hiiicccc canını sıkma:anneadayı:
Zatenn o hayalde olmasaaaa hic sabredemeyizzz

Benim de aynı 28 Mayıs bat 26 sında kan tahlili yaptircam benim de hafif sızılar var nasıl bekleyebiliyo musun benim hiç sabrım kalmadı aklımda sadece bu mesele var
Ben de cok sabirsizim. sürekli kendimi dinliyorum. migren atağı geçirmedim daha ona canım sıkılıyor hamileliklerimde artan hormon nedeniyle şiddetli ataklar geçiriyordum onlar su an yok :( insan neden başım ağrımıyor diye üzülür mü ☺

Stres meselesi elde değil ya önemli olan birliktelik anında stres olmamak çünkü görev düşünüp birlikte olunca hormonlar etkileniyor özellikle erkek stres olduğunda düşman. Sperm üretip birbirlerini olduruyorlarmis. Dusun Onlar bile Tripkolic oluyor :KK70:
Vıyy benimki hayatta tutmaz o zaman desene.hepsini görev bilinciyle yaptık:KK53: her gün her gün fantaaazili mikmik mi olur bacım?liseli ergen miyiz allasen libido tavan yapsın adamın üstüne atliiim!bizim spoşlarla yumurta ahanda böyle yaptı öyleyse:KK11:

Hayır catlamadi henüz t bölgesi daha koyu olur yarında yap ama bugün çalışmaya devam et gün aşırı devam canım benimkine bak pozitif i gördüm ertesi gün t bölgesi daha koyuydu zaten pozitif i gördüğün zaman 24-36 saat sonra catlicagini gösteriyor biraz uzun oldu ama bak örnek benimkine bak:confused::confused::confused:
Yani üçüncü testinde kırmızılar görüldüğü gibi o gün ilişkimi yaşıyosun hiç ovulasyon yapmadım bu ay denicem yardımcı olur musunuz

Back