- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar adetim 2 gün geçmişti bu sabah test yaptim ve çok şükür ikinci çizgiyi gördüm 6 gün önce predictor ile yapmistim çıkmamiştı umudum bitmisti ama şuanda mucize gibi bişey oldu hala şaşkınım rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
bence sende tutma hem dınen bı sakıncası yokkı. bol bol su ıcılmesı lazım mış ne bılıyım gelısmesı ıcın besınler fılan arastırıcam ben bakıcam ay cok cahılım daha ılk gebelıkBen tutuyorum doktora soracaktım unuttum umarım sıkıntı değildir :)
ben tutamıyorum aç kalmak bana yaramıyor midem fena oluyorÇiçeği burnunda hamileler oruç tutuyor musunuzzz???
Haklısın aslında sıvı tüketmek lazımmış bol bol :)bence sende tutma hem dınen bı sakıncası yokkı. bol bol su ıcılmesı lazım mış ne bılıyım gelısmesı ıcın besınler fılan arastırıcam ben bakıcam ay cok cahılım daha ılk gebelık
canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin arkadaşım
Demek ki baya sıkışmak lazim ve beklemek lazimmişYine aynı demekki hemen yükselmiyormuş öyle
bişey sorcam idrar testiylemi öğrenmiştin senKızlar beta hcg 20 çıkmış. Adetim 6 gün gecikmişken bakıldı. Folik asit verdi 3. Ayına kadar kullan haftaya gel güzel ilerliyor mu bakalım dedi. Geç döllenme olduğu kesin de inşallah güzel ilerler korktum şimdi A anneveoglusu Aleynanur41
korkma hiç panik yapma bence ben var sağlıklı diye bakıyorum kendi bebegime dış gebelik filan düşünmüyorum yani yarın ne olcagını bılmıyorum belkıde bu kadar ust uste test yaptım sonra kanda negatif dedi oda ayrı konuda ama sıkma canını Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize :)Kızlar beta hcg 20 çıkmış. Adetim 6 gün gecikmişken bakıldı. Folik asit verdi 3. Ayına kadar kullan haftaya gel güzel ilerliyor mu bakalım dedi. Geç döllenme olduğu kesin de inşallah güzel ilerler korktum şimdi
Evet kan testi vermeden bi gün önce idrar testiyle öğrendim yaklaşık yirmi dört saat sonra kan verdim demekki daha düşükmüşbişey sorcam idrar testiylemi öğrenmiştin sen
Amiiinnn olumlu düşünelim olumlu olsun o kadar vitamin verdi demekki umut var rahim kalınlığın iyi demişti dünkorkma hiç panik yapma bence ben var sağlıklı diye bakıyorum kendi bebegime dış gebelik filan düşünmüyorum yani yarın ne olcagını bılmıyorum belkıde bu kadar ust uste test yaptım sonra kanda negatif dedi oda ayrı konuda ama sıkma canını Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize :)
evet sanırımDemek ki baya sıkışmak lazim ve beklemek lazimmiş
aynen bak öyle vitaminleri kullan olumlu düşünelim bende düşünüyorum bakalım :)Amiiinnn olumlu düşünelim olumlu olsun o kadar vitamin verdi demekki umut var rahim kalınlığın iyi demişti dün
Canim sen gec mi yumurtladn ve enson iliskin ne zamndiKızlar beta hcg 20 çıkmış. Adetim 6 gün gecikmişken bakıldı. Folik asit verdi 3. Ayına kadar kullan haftaya gel güzel ilerliyor mu bakalım dedi. Geç döllenme olduğu kesin de inşallah güzel ilerler korktum şimdi A anneveoglusu Aleynanur41
Ben zaten iki hafta önce almıştım vitamin hamile kalana kadar kullanayım diye :)kullanıyordum devam edeceğim aynı markayı yazdıevet sanırım
aynen bak öyle vitaminleri kullan olumlu düşünelim bende düşünüyorum bakalım :)
Benim 4 Mayıs yumurtlama gösteriyordu biz 2-4-5 ilişki oldu ama demekki ondan değil. Ben hamile kalmam bu saatten sonra diye bıraktım sadece 10 mayıs 13 mayıs ilişki oldu. Bat 17 mayıs. Battan sonra 19 unda ilişki oldu. Ben 21 inde öğrendimCanim sen gec mi yumurtlad ve enson iliskin ne zamndi
Benimde hemen hemen senden bi kaç gün aonra yumurtlama günümdü o araları değerlendirdik sonra biraz ara verdik 19u gibi beraberdik demekki ya yumurtlamıyorum ya da kaçırdım bilmiyorum ovulasyon testlerimde hep kırmızıydı çatlamıyor olabilir belkide yumurtalarımBenim 4 Mayıs yumurtlama gösteriyordu biz 2-4-5 ilişki oldu ama demekki ondan değil. Ben hamile kalmam bu saatten sonra diye bıraktım sadece 10 mayıs 13 mayıs ilişki oldu. Bat 17 mayıs. Battan sonra 19 unda ilişki oldu. Ben 21 inde öğrendim
Mrs black hayırlı olsun canım :)
Cnm kaç gün gecikmen var seninKızlar beta hcg 20 çıkmış. Adetim 6 gün gecikmişken bakıldı. Folik asit verdi 3. Ayına kadar kullan haftaya gel güzel ilerliyor mu bakalım dedi. Geç döllenme olduğu kesin de inşallah güzel ilerler korktum şimdi A anneveoglusu Aleynanur41