• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Yok canım biz burdayiz valla hamisler olmadığı için ne yazcaz bilemedik bu arada nasılsın bebeğin nasıl
Bende buradayım hergün arkadaşlar yazıyor konuşuyoruz ama guruba yazan yok ❤️ ben iyiyim elhamdulillah iki kese gördüm dayanamadım cumartesi gittim. Bu cuma da kontrol var yolk sac için haftaya Allah nasip ederse kalp atışları

Negatif sonuç alan normal hayatına dönüyor yada tedaviye devam edecekse edeceği ayın topiğine gidiyor örneğin şuanki konumla 2025 şubat ayı tüp bebek yaptıranlar topiği

pozitif sonuç alan doguracagı ayı hesaplayıp o zamanın konusunda takılıyor sayfadaki.

Aralık ta transfer olup pozitifi görenler 2025 Ağustos ayı anneleri topiğine daha çok odaklanıyor nie aralık ayı tüp bebek konusunu takip etsin ki ?
bu saatten sonra kime ne katacak fikriyle, anneler doğuma nası hazırlanıyorlar neler yapıyorlar o konulara dahil oluyorlar muhtemelen çünkü orda daha çok görüyorum burda transfer olmuş pozitif sonuclanmıs kişileri .

Örneğin siz 25 aralıkta dış gebelik sonrası bir daha buraya dahil olmayıp 10 ocakta tekrar şubat ayında tedavıye başlayacağınızı yazıp sonra ugramamıssınız topiğe :) herhalde yeni bir tedavi süresine gelmiş olacaksınız ki bugün burayı hatırlamışsınız .yargılama değil örnekleme yaptım yanlış anlamayın 🙃 herkes bu şekilde yapıyor olabilir

Bende 3lü gebeliği olan birini merak ettim özelden yazayım dedim nickinin tam yazılışını hatırlayamadım ona bakayım die girdim sizin yorumunuzu gördüm 🙃
Sıkı takipçisiniz 😀

Bende buradayım hergün arkadaşlar yazıyor konuşuyoruz ama guruba yazan yok ❤️ ben iyiyim elhamdulillah iki kese gördüm dayanamadım cumartesi gittim. Bu cuma da kontrol var yolk sac için haftaya Allah nasip ederse kalp atışları
Aaa çok sevindim ikizlerin mı olucak hayırlı olsun 🧿 🥳 Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sorunsuz bir hamilelik gecrirsin🥰

Aaa çok sevindim ikizlerin mı olucak hayırlı olsun 🧿 🥳 Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sorunsuz bir hamilelik gecrirsin🥰
Ay teşekkür ederim canım suan ikiz görünüyor Allah’ım nasip etsin sonu da güzel olsun kucağıma alayım inşallah❤️ isteyene de nasip olsun 🙏

Ay teşekkür ederim canım suan ikiz görünüyor Allah’ım nasip etsin sonu da güzel olsun kucağıma alayım inşallah❤️ isteyene de nasip olsun 🙏
Pozitif olan herkese sevinirim ikizlere iki kat seviniyorum inşallah darisi bütün bekleyenlere rabbim kimseyi çocuksuz bırakmasın çok mutlu oldum gerçekten senin adına 😍 sonunda güzel olucak güzel düsün güzel olsun

Pozitif olan herkese sevinirim ikizlere iki kat seviniyorum inşallah darisi bütün bekleyenlere rabbim kimseyi çocuksuz bırakmasın çok mutlu oldum gerçekten senin adına 😍 sonunda güzel olucak güzel düsün güzel olsun
İnşallah canım inşallah hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 Allah razı olsun canım inşallah şeninde tekrar olur ve doğal yolla amin ❤️♥️

İnşallah canım inşallah hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 Allah razı olsun canım inşallah şeninde tekrar olur ve doğal yolla amin ❤️♥️
Çok teşekkür ederim🥰 Allah razı olsun amin vallahi, doğal yolla olmasına hayır demem😍 herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için önce sağlık huzur olsun 🤲🏻🤲🏻

Gidince yaz sende. İnşallah güzel sonuç alırsın hayırlı olsun❤️☺️
Sağolasın canım ben önümüzdeki Salı gideceğim 🥰 dedim gittiğimde kalp atışını da duyarım belki 🥰 gittiğimde 6+3 oluyorum. Ay sizde de mide bulantısı başladı mı 😟

Back