Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 2 gündür aşırı mide yanmasından dolayı tutmuyorum es vererek tutmaya çalısıyorum cnm ama İntte ki yorumlarda korkutmuyor değil:)Çiçeği burnunda hamileler oruç tutuyor musunuzzz???
Bende 2 gündür aşırı mide yanmasından dolayı tutmuyorum es vererek tutmaya çalısıyorum cnm ama İntte ki yorumlarda korkutmuyor değil:)
4+6 bugunCanim sen ne kadarlik hamilesin
Kan sonucun ne cikti canim bende hesaplayinca 4+2 gözükuyorum yarin kan vericem4+6 bugun
Cnm ben kanı geçen hafta cuma verdim 384 çıkmıştı. Tekrarlamadım cmrtesi Dr a gidicem yani 4+1 de vermiş oldum ama herkesin farklıdır tamamen döllenmeyle alakalıKan sonucun ne cikti canim bende hesaplayinca 4+2 gözükuyorum yarin kan vericem
Cnm ben kanı geçen hafta cuma verdim 384 çıkmıştı. Tekrarlamadım cmrtesi Dr a gidicem yani 4+1 de vermiş oldum ama herkesin farklıdır tamamen döllenmeyle alakalı
Amin inş ,benim cuma bat ama yinede hergün yapıyorum bir testÇok sağol canim seninde güzel haberlerini aliriz insallah
İnşallah cnmAnladim canim hayirli olsun. benimde insallah güzel deger cıkar
Amin inş ,benim cuma bat ama yinede hergün yapıyorum bir test
Yok olsa çıkardı dimi maalesef boşSilik de olsa çıkmadi mi bisey
Ederim tabi ki Allah size de güzel haberi almayı nasip etsin en kısa zamandaİnsallah canim gozun aydın bizlerede dua et :)
İnşallh benim de düzenli artar ya geç döllenme galibaCanım benim adetten 3 gün önce 14.24 çıkmıştı. Adet günümde 135, adetten 3 gün sonra da 430 olmuştu.
Gelen giden bişey yok ama sabah test yaptım negatif. Yarın en geç cumaya kadar vakit veriyorum kendime olmazsam pazartesi kana gitcem. Ama nasılım biliyor musun göğüs uçlarım iyice ağrımaya başladı. Kenarlarında bi ağrı yok ama uçlar alev gibi yanıyor Kasıklarımdaysa hiçbir hareketlenme yok ama arada acaba geldi mi diye koşa koşa gidiyorum wcye.uniq12 sen n’aptın canım bugün dü sanırım senin de bat
Gec döllenme olmuşsa adet geciktikten sonra da çikar canim benim o şekilde oldu bati bekle benceYok olsa çıkardı dimi maalesef boş
Bende 2 gündür aşırı mide yanmasından dolayı tutmuyorum es vererek tutmaya çalısıyorum cnm ama İntte ki yorumlarda korkutmuyor değil:)
Doktor gebelere özel idrar yolu enf ilacı veriyor yani bir hastamın yakınına o şekil vermiştiİnternete kalırsak yandık :) bu arada erken gebelikte idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? Yakınınız da olur. Bir sakıncası oluyor mu ilaç kullanımı düşük falan?
Benim adet 5 gün gecikince silik çıktı. 6 gün olunca Değerim 20 imiş yani herşey olabilirKızlar benim bata 2 gün falan vardı ama son iki adetim baya düzensizdi korunmayı bıraktıktan sonraki adetlerimdi.Az önce dayanamadım gebelik testi yaptım negatif Yani gebelik yok demek de mi olsa çıkardı