• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bende buradayım hergün arkadaşlar yazıyor konuşuyoruz ama guruba yazan yok ❤️ ben iyiyim elhamdulillah iki kese gördüm dayanamadım cumartesi gittim. Bu cuma da kontrol var yolk sac için haftaya Allah nasip ederse kalp atışları
Yaaa yeminle çok sevindim senin için çok rabbim devamına erdirsin inşallah kuzummm🙏🙏

Sağolasın canım ben önümüzdeki Salı gideceğim 🥰 dedim gittiğimde kalp atışını da duyarım belki 🥰 gittiğimde 6+3 oluyorum. Ay sizde de mide bulantısı başladı mı 😟
İnşallah sonucuna ulaşın sizler için cidden çok seviniyorum🙏❤️

Canım üzüldüm
Hayırlı zamanda kendiliğinden olur insalah.
Dondurulmuş yumurta var mıydı kalan ?
İnşallah canım hayır yok kalmadi. Sen nasılsın ne yapıyorsun 🥰 3 yıl önce seninle aynı gebeliğe hazırlık topiginde konuşmaya başlamıştik zmaan nasil hızlı 🥹

İnşallah canım hayır yok kalmadi. Sen nasılsın ne yapıyorsun 🥰 3 yıl önce seninle aynı gebeliğe hazırlık topiginde konuşmaya başlamıştik zmaan nasil hızlı 🥹
İyiyim canım çok şükür.
Bende korunmaya bırakalı 3 sene oldu tam
Bu süreç çok yıprattı 1 aşılama 4 tüp bebek.
En son eşimle inostol icekikli takviye aldık kullandık bir ay, yine olmadı. Pes etmek istemiyorum, birşeyler yapmak istiyorum, bu ayda yine takviye kullanmak istedim, eşim yeter artık, ne yapıyorsak olmuyor dedi.
Yani artık bir tedavi istemiyor. Tüp bebeği kafamda silmiştim zaten ama kendimce birşeyler yapmak istiyordum.
Artık bende ugrasmiyacam sanırım. Yaşta 39 oldu çünkü.

Sen nasılsın, toparlandın mi ? Ara verecek misin yeni tedaviye başlayacak misin ?

İyiyim canım çok şükür.
En son eşimle inostol icekikli takviye aldık kullandık bir ay, yine olmadı. Pes etmek istemiyorum, birşeyler yapmak istiyorum, bu ayda yine takviye kullanmak istedim, eşim yeter artık, ne yapıyorsak olmuyor dedi.
Yani artık bir tedavi istemiyor. Tüp bebeği kafamda silmiştim zaten ama kendimce birşeyler yapmak istiyordum.

Sen nasılsın, toparlandın mi ? Ara verecek misin yeni tedaviye başlayacak misin ?
Başka çocuğun varmı sizin sorununuz neydi bencede pes etme tüp bebek olmasada başka türlü bırakma Allah' çok büyük canım inşallah olucaktir ♥️ burda sende gebe kaldığını bizle paylasacagin günler nasip etsin sana rabbim

Başka çocuğun varmı sizin sorununuz neydi bencede pes etme tüp bebek olmasada başka türlü bırakma Allah' çok büyük canım inşallah olucaktir ♥️ burda sende gebe kaldığını bizle paylasacagin günler nasip etsin sana rabbim
İnşallah çok teşekkür ederim.
Bir kızım var benim şükürler olsun 10 yaşında
Bir sorunumuz yok aslında, kızım da normal yolla olmustur.
Eşimin sperm sorunu yok, benim yumurta sorunum yok (19 tane yumurta toplanmış 8 embriyo oluşmuştu)
Rahim kalınlığı her zaman iyi
Ama işte bir de Rabbim nasip edecek. Olmayınca olmuyor.

İyiyim canım çok şükür.

Anladım canım. Belki bu salmış halinizde kendiliğinden olur rabbim nasip eder tedaviye gerek kalmaz. Yaşın çok büyük değil stres yapma. Evet ben ciddi bir ara vermek istiyorum çünkü Kasık ağrılarım geçmedi tedavi sürecinde hemoroid oldum hâlâ ağrı ve ciddi kabızlık sorunu yaşıyorum. Benim için çok yıpratıcı bir süreç oldu iki tedavi üst üste o yüzden uzun bir süre ağrısız sızısız gün saymadan zaman gecirmek istiyorum. Çok stres yaşadım ve yoruldum artık akışına bırakacağım

Kızlar bana da doktorum ikinci transfer oncesi histereskopi yapma kararı aldığını söyledi uniq12 uniq12 merkezden arayip ayşin hoca öyle söyledi bakalim bir dahaki regli de sanirjm histereskopi olacağım

Kızlar bana da doktorum ikinci transfer oncesi histereskopi yapma kararı aldığını söyledi uniq12 uniq12 merkezden arayip ayşin hoca öyle söyledi bakalim bir dahaki regli de sanirjm histereskopi olacağım
Neden histereskopi istedi acaba sordun mu?
Rahim filminde bir sorun mu vardı? Bana da ayşin hoca letu kullandırıyor. Salı günü kontrolüm var bakalım nasıl ilerleyecek süreç. Bu arada 42 bin olayına hala takığım. Nasıl aşacağımı bilmiyorum 😊

Anladım canım. Belki bu salmış halinizde kendiliğinden olur rabbim nasip eder tedaviye gerek kalmaz. Yaşın çok büyük değil stres yapma. Evet ben ciddi bir ara vermek istiyorum çünkü Kasık ağrılarım geçmedi tedavi sürecinde hemoroid oldum hâlâ ağrı ve ciddi kabızlık sorunu yaşıyorum. Benim için çok yıpratıcı bir süreç oldu iki tedavi üst üste o yüzden uzun bir süre ağrısız sızısız gün saymadan zaman gecirmek istiyorum. Çok stres yaşadım ve yoruldum artık akışına bırakacağım
Canım bende 2 ay ara ile farklı merkezlerde 2 kez yumurta toplama oldu
İlkinde 4 yumurta toplandı 1 embriyo oluştu
İkincide 19 yumurta toplandı 8 embriyo oluştu
İlincisinde farklı olarak dhea, melatonin, d vitamini ve inositol içerikli takviye kullanmıştım.
Bu bekleme sürecinde bunları kullanarak yumurta sayısını kalitesini artirabilirsin belki.

İnşallah çok teşekkür ederim.
Bir kızım var benim şükürler olsun 10 yaşında
Bir sorunumuz yok aslında, kızım da normal yolla olmustur.
Eşimin sperm sorunu yok, benim yumurta sorunum yok (19 tane yumurta toplanmış 8 embriyo oluşmuştu)
Rahim kalınlığı her zaman iyi
Ama işte bir de Rabbim nasip edecek. Olmayınca olmuyor.
Allah kızını sana bağışlasın aynn canım benim rabbim ol deyince oluyor hiçbir sorun yokken olmayabiliyor zamanı vardır belkide hayırlısı olsun inşallah

Canım bende 2 ay ara ile farklı merkezlerde 2 kez yumurta toplama oldu
İlkinde 4 yumurta toplandı 1 embriyo oluştu
İkincide 19 yumurta toplandı 8 embriyo oluştu
İlincisinde farklı olarak dhea, melatonin, d vitamini ve inositol içerikli takviye kullanmıştım.
Bu bekleme sürecinde bunları kullanarak yumurta sayısını kalitesini artirabilirsin belki.
Şuan bir bekleme sürecinde değilim. Yeniden tedaviye başlama düşüncem yok dediğim gibi akışına bırakacağım teşekkür ederim 😊

Back