- 25 Kasım 2017
- 1.010
- 568
Amiiiinnnn inşallahAmin canim benim insallah seninde hayirlisiyla kucagına almayi nasip etsin rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiiinnnn inşallahAmin canim benim insallah seninde hayirlisiyla kucagına almayi nasip etsin rabbim
Canim belirtilerini yazar misin? Gogus hassasiyeti kramp akinti vs ve hangisi ne zaman basladi :)Amin canim benim insallah seninde hayirlisiyla kucagına almayi nasip etsin rabbim
Canim belirtilerini yazar misin? Gogus hassasiyeti kramp akinti vs ve hangisi ne zaman basladi :)
Ay hatırlamıyorum ki canımGozun aydin canim bence hamilelim var.bu gun denedigin testin markasi ne?
Dün ve bugün ki
Eve gidince bakıyımGozun aydin canim bence hamilelim var.bu gun denedigin testin markasi ne?
Verdim yarın 2 de cıkıyormuşCanim hayirli olsun hamilesin bence kan verdin mi
Bende çok umutsuzdum testi yapıp çöpe atmak için yaptım ama pozitifmişBen yine de umutlanmak istemiyorum
Test yaptım sonuç negatif ne diyebilirim ki ağlamak istiyorum
Hiç birşey çıkmadı artık peşinde koşmicam olursa olur olmazsada ölemem ya olmasınBu sefer silik çıkmadı mı? belki de kimyasal gebelik geçirmişsindir cnm Çok üzgünüm
Sizinki hemen çıkmıştı bende hiçbişey yok çıkmadı yani olsa çıkardı 4 gün geciktiBende çok umutsuzdum testi yapıp çöpe atmak için yaptım ama pozitifmiş
Peki ne zaman ogrendin hamile oldugunu gecikme olmus muydu?Benim çok fazla belirtim olmadi aslinda belim ağriyordu, sadece akşam hem üşüme hem ateş basmasini bir arada yaşadım gögüslerim çok hafif acıyor dokununca, gaz çok oldu baska da belirtim olmadi canim
Bence artik kafana takma sanirim stresten adet de olamiyorsun bu ara cik gez yuruyus yapmak eger adet olamiyorsan iyi geliyor. Ya da farkli bir aktivite yapin esinle insaallah varsa en kisa zamanda cikar yoksa da regl olursun canimTest yaptım sonuç negatif ne diyebilirim ki ağlamak istiyorum
Peki ne zaman ogrendin hamile oldugunu gecikme olmus muydu?
Masallah canım darısı tüm bekleyenlere ve içleri sırada bana inşallah :)Ne tesadüf :) Ben en ona inanıyorum vücut hazır hissedince oluyor bence. Rahat ol her ne kadar insan beceremese de ama ben de bu ay olmadı diyordum adete beş gün kala kan testi negatif çıkınca. Baktım adetim gecikti 5 gün bekledim kaset testte çıktı. Doktor rahim kalınlığın çok iyi kan testine de bakalım kese şu an görünmez daha yeni dedi