- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi rainbow4607
Gizzz sokakta misin koy sunu cebine biri ney gorecek simdikuzum olsun bak ben de geçen ay öyle oldum ama bu ay çizgi var gibi baksana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gizzz sokakta misin koy sunu cebine biri ney gorecek simdikuzum olsun bak ben de geçen ay öyle oldum ama bu ay çizgi var gibi baksana
Bu gebelik testi mi canım bata kaç gün kala yaptın
Gizzz sokakta misin koy sunu cebine biri ney gorecek simdi
Bata kac gun var
kuzum olsun bak ben de geçen ay öyle oldum ama bu ay çizgi var gibi baksana
Canım benim ya.üzülme.İnşallah obur aya.inan seni çok merak ediyorum.gözüm arıyor her siteye girdiğimde....ben dün kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatif eğer döllenme olsaydı 5 te olsa çıkardı diye düşünüyorum
Erken gebelik testi mi bu canım benimde 8 gün var yapsam çıkar mı acabagebelik canım tam 8 gün vae
Erken gebelik testi mi bu canım benimde 8 gün var yapsam çıkar mı acaba
Belirtin var miydi pekicanım bu laboquick normal test
bende hep erken çıkıyor canım iki düşük bir kimyasal yaşadım hepsinde 7 kala çıktı zaten
Benimde 7 günüm var canım ama gecikirse test yapıcam yoksa öteki türlü çok üzülüyorumBenim de bata 7-8 gün var pazar gunu yapcam insallah
Canım benim ya.üzülme.İnşallah obur aya.inan seni çok merak ediyorum.gözüm arıyor her siteye girdiğimde....
Benimde 7 günüm var canım ama gecikirse test yapıcam yoksa öteki türlü çok üzülüyorum
Benimde 7 günüm var canım ama gecikirse test yapıcam yoksa öteki türlü çok üzülüyorum[/QU
Yani kafa testle meşgul olduğu için şimdi pazar dedim ya illa yapcam geçmesini bekleyemem galiba.
Belirtin var miydi peki
Pazar gunu yapcam canım. Testi kardeşim alacak onun yanında yapcm.söz verdim beklicem diyeseher01seher seninle batlarimiz ayni gun.Test aldim ama cikmaz diye denemek istemiyorum.Sen ne zaman yapicaksin test
kasık ağrısı sadece
ben pek belirti yaşamadım kuzum
hmmm bende de o oldu ama göğüs sismedi dokununca agrimiyor ya yok olmadi diyorum icimden..memelere takmış durumdayımkasık ağrısı sadece
ben pek belirti yaşamadım kuzum
hmmm bende de o oldu ama göğüs sismedi dokununca agrimiyor ya yok olmadi diyorum icimden..memelere takmış durumdayım
Bence bu ay bizle alakali degil genel olarak memisler grevde galiba benimde memis durgunalemsin :) memelerde tık yok bende de