- 6 Aralık 2017
- 892
- 525
- 103
- Konu Sahibi rainbow4607
-
Aslinda yumurtlamanda bi problem yoksa klomene gerek yok bende pco var 60.70 gun adet gormedigim oldu o yuzden basladik yoksa bir yili beklerdim bende doktor cok onemli gercekten bende degistirdim yaklasimi cok guzel yeni doktorumunBiz 5-6 aydır bekliyoruz ilk 2 ay önce Dr gittim hormon testleri normal çıktı ama 36 yaşındayım o yüzden yumurtaları destekleyelim diye klomen verdi dr ama ben dr un yaklaşımından hiç hoşlanmadığım için klomenin 2. Günü başka dr a gittim o klomene gerek YÖK bırak dedi amma velakin kendi dediği olacakya iğne verdi bende bilmiyorum ona başladım meğer aynı şeymiş neyse sonra çatlatma iğnesi falan ama olmadı geçen ay adetin 3. Günü gittiğimde tedaviden kist oluşmuş 10. Gün gel rahim filmi çekelim dedi bu arada ben kist i duyunca hemen Saraçoğlu kürlerine başladım 10. Gün gittiğimde kist küçülmüş yumurta gelişmiş e budurumda rahim filmi çekmeyelim yumurtan boşa gitmesin dedi takip yaptı kendi halinde zamanında çatladı ama tabi yine boş, yani tedavi oluyormuyum olmuyormuyum bende bilmiyorum
Bende cok isterim ikiz olsun sagda 20mm solda 19mm insallah Allah su guzel gunlerde ikimizede nasip ederHadi senin de inş ikiz olsun hatta ben çok isterdim. Yumurtalar kaç mm di
Amiiin canim inşallah bat aynı ikimizinde off zaman gecmiyo sanki :)Merhaba kızlar benim de 9 hazıran inşlh çifte bayram yaşarz gün aşırı degerlendirmye çalısyrz Rabbim emeklerimzi boşa çıkaramsn
Valla süper ikiside güzel gelişmiş yumurtalarınınBende cok isterim ikiz olsun sagda 20mm solda 19mm insallah Allah su guzel gunlerde ikimizede nasip eder
Şimdi yumurtlama dönemi degerlendirmye çalışmAmiiin canim inşallah bat aynı ikimizinde off zaman gecmiyo sanki :)
benide araniza alirmisiniz 2aydir klomen deniyorum 2.de catlatma oldum ama kiste donusmus dun regl oldum saligunu dr gidecegim ins. kist giderse tedaviye devam edecegiz pkos oldugumdan 24 haziran diyelim
evet catlatma ignesi oldugum haldr catlamayip kist olustu hemde 43gun sonra igneden adet oldum s[kturucu igne bile vurdum 14gun sonra etki etti acayip bir seydi bu son tedavimGeçmiş olsun canim. Çatlatma iğnesine rağmen mi kist oluştu.
Amin canim inşallah ilk asilama mi senindeBenim de bat 3 haziran. Aşılama olduğum için daha erken de öğrenebilirim sonucu. Hepimize hayirli haberler gelsin insallahh
geçmiş olsun canım benim de geçen ay ilk defa çatlatma iğnesi oldu ve ilk defa kist oldu soğan kürünü ihmal etme derim adetin bitinceevet catlatma ignesi oldugum haldr catlamayip kist olustu hemde 43gun sonra igneden adet oldum s[kturucu igne bile vurdum 14gun sonra etki etti acayip bir seydi bu son tedavim
Ne güzel ilk Mutlu haberi senden alırız inşBenim de bat 3 haziran. Aşılama olduğum için daha erken de öğrenebilirim sonucu. Hepimize hayirli haberler gelsin insallahh
Hayırlı olsunİyi akşamlar
Yeni bir ay başlıyor yeni umutlar
Umutları haziran ayına kalmış anne adayları burda toplanıp birlikte bekleyelim tecrübelerimizi paylaşalım
BAT
Evrem17 3 Haziran
mavitosbik07 6 Haziran
@heytbengeldim 7 Haziran
U Umudummmavii 9 Haziran
Ronron77 9 Haziran
Neic 12 Haziran
rainbow4607 21 Haziran
blackbird87 24 Haziran
Amiiiiin inşallah canım inşallah bu listedeki herkes bu ay sevinir :) bat demeyelim artık BEKLENMEYEN ADET TARIHI diyelim :))) inşallah hiiiic gelmez =))Hayırlı olsun
İnşallah ama bekledikçe regl olucaz benden söylemesi :))Amiiiiin inşallah canım inşallah bu listedeki herkes bu ay sevinir :) bat demeyelim artık BEKLENMEYEN ADET TARIHI diyelim :))) inşallah hiiiic gelmez =))
Ben varımm 3 hazirann, mutlu haberii almak istiyorm artık 2 senedir bekliyorum inşallah bu ay olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?