Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslinda yumurtlamanda bi problem yoksa klomene gerek yok bende pco var 60.70 gun adet gormedigim oldu o yuzden basladik yoksa bir yili beklerdim bende doktor cok onemli gercekten bende degistirdim yaklasimi cok guzel yeni doktorumun

benide araniza alirmisiniz 2aydir klomen deniyorum 2.de catlatma oldum ama kiste donusmus dun regl oldum saligunu dr gidecegim ins. kist giderse tedaviye devam edecegiz pkos oldugumdan 24 haziran diyelim

benide araniza alirmisiniz 2aydir klomen deniyorum 2.de catlatma oldum ama kiste donusmus dun regl oldum saligunu dr gidecegim ins. kist giderse tedaviye devam edecegiz pkos oldugumdan 24 haziran diyelim

Geçmiş olsun canim. Çatlatma iğnesine rağmen mi kist oluştu.

Benim de bat 3 haziran. Aşılama olduğum için daha erken de öğrenebilirim sonucu. Hepimize hayirli haberler gelsin insallahh

evet catlatma ignesi oldugum haldr catlamayip kist olustu hemde 43gun sonra igneden adet oldum s[kturucu igne bile vurdum 14gun sonra etki etti acayip bir seydi bu son tedavim
geçmiş olsun canım benim de geçen ay ilk defa çatlatma iğnesi oldu ve ilk defa kist oldu soğan kürünü ihmal etme derim adetin bitince

Bende ikinci çocuk istiyorum klomenle tedavi goryorum ilki de öyle olmustu bat 8 haziran.Allah herkesin gönlüne göre versin

Ayyy öyle mi olur dersin ya inşallah olmaz bakalim benim bu sabah belim çok agriyo ve sağ kasigim sızlıyo gerci belirtiler hep ayni ama bakalım :) umutsuz olmayalım <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…