- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi rainbow4607
-
Benim ayin 12 sinde randevum var aslinda iki tane test alip tekini cuma tekini sali gunu test edip oyle doktora gitmeyi dusunuyodum ama sen kafami karistirdin
Neyse yaa yapip giderim doktorun yaninda gebe olabilirim demektense gogsu mu gere gere hamileyimyada degilim diyebilirim
Adete 2 gun kala normal test yapsak cikmaz mi acabaBen iki kere test yaptım ama sadece meraktan tabii ki negatif çıktı. Adetime birkaç gün kala erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Doktor randevum falan yok kafama göre takılıyorum
Adete 2 gun kala normal test yapsak cikmaz mi acaba
kalabilir canım ben 20 21.günü yumurtladgmı biliyorm takip yaptırırken farkettik geç çatladıgınıben 3 kere klomen kullandım o hapı aldığım zaman yumurtlamama yakın ara kanamam oldu canım yan etkisi olarak yumurtladığımı hep o kanamadan anladım. Şimdi diyorum yumurtlama kanaması olsa klomen kullanmadım adetimin 18. Günümdeyim bu vakte yumurta kalır mı bilemedim valla ya
yaa 3 gün geçti bnmde bugünle beraber test yapıyorm çıkmıyor deli olcamBenim bat bugün ya da yarın ana henüz gelen giden yok belirtileri var beklemedeyim
Stres yaptığın için geçikiyo olabilir canım bende hamile olduğumu düşündüğüm anlat aşırı kasardım vücudumu sıkmaktan adet gelmezdi ta ki gece uykuda bedenim serbestliği bulur öyle gelirdiyaa 3 gün geçti bnmde bugünle beraber test yapıyorm çıkmıyor deli olcam
açıkcası hamile oldugumu düşünmüyorm olmıcak diye stres yapıyorm 2 senedir hep hüsran oldugu için olacakmış gibi düşünemiyorm. Kısmet artık hakkımzda hayırlısı olsunStres yaptığın için geçikiyo olabilir canım bende hamile olduğumu düşündüğüm anlat aşırı kasardım vücudumu sıkmaktan adet gelmezdi ta ki gece uykuda bedenim serbestliği bulur öyle gelirdi
çift çizgiyi kan tahlilinden sonra görmek istiyorum bu defaçıkarsa kanda öyle kaset testlerden yaparım bende
inşAllah hepimiz için hayırlı haberler olsun.. rüyalarıma giriyor artık tahliller testler güya bu aya takmıyordum
Çıkar mı ? Deneyelim?Adete 2 gun kala normal test yapsak cikmaz mi acaba
Ben dün hasta oldum canım artık umutlar başka bahara kaldı hayırlısı diyelimyaa 3 gün geçti bnmde bugünle beraber test yapıyorm çıkmıyor deli olcam
hayırlısı olsun canımBen dün hasta oldum canım artık umutlar başka bahara kaldı hayırlısı diyelim
Benim bat senden once ben deneyim cikarsa sende dene bakalimÇıkar mı ? Deneyelim?
Tamam haberlerini bekliyorum o zamanBenim bat senden once ben deneyim cikarsa sende dene bakalim
O zamaaannnn 7 gun kaldi test yapmama
ben de öyleyim canım :) birazdan ovu yapcam bakalım tekrar koyulaşıyormu
ben dün kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatif eğer döllenme olsaydı 5 te olsa çıkardı diye düşünüyorum
Bu gebelik testi mi canım bata kaç gün kala yaptınkuzum olsun bak ben de geçen ay öyle oldum ama bu ay çizgi var gibi baksana
Bata kac gun varben dün kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatif eğer döllenme olsaydı 5 te olsa çıkardı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?