Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben iki kere test yaptım ama sadece meraktan tabii ki negatif çıktı. Adetime birkaç gün kala erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Doktor randevum falan yok kafama göre takılıyorum

kalabilir canım ben 20 21.günü yumurtladgmı biliyorm takip yaptırırken farkettik geç çatladıgını

yaa 3 gün geçti bnmde bugünle beraber test yapıyorm çıkmıyor deli olcam
Stres yaptığın için geçikiyo olabilir canım bende hamile olduğumu düşündüğüm anlat aşırı kasardım vücudumu sıkmaktan adet gelmezdi ta ki gece uykuda bedenim serbestliği bulur öyle gelirdi

Stres yaptığın için geçikiyo olabilir canım bende hamile olduğumu düşündüğüm anlat aşırı kasardım vücudumu sıkmaktan adet gelmezdi ta ki gece uykuda bedenim serbestliği bulur öyle gelirdi
açıkcası hamile oldugumu düşünmüyorm olmıcak diye stres yapıyorm 2 senedir hep hüsran oldugu için olacakmış gibi düşünemiyorm. Kısmet artık hakkımzda hayırlısı olsun

ben de öyleyim canım :) birazdan ovu yapcam bakalım tekrar koyulaşıyormu

ben dün kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatif eğer döllenme olsaydı 5 te olsa çıkardı diye düşünüyorum

kuzum olsun bak ben de geçen ay öyle oldum ama bu ay çizgi var gibi baksana

Eklentiler

• E50FDB77-562C-492F-BFBF-DF87064E0A9C.jpeg
    25,7 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…