Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa ne güzel, üç tane hamile varmış. Hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin insallah. Hadi bakalım 3 hazirancilar güzel haberler verin :)

İlkinde değeriniz kaç çıkmışdı akşam 2 3 damla kanam geldi doktorumu aradım hemen değeriniz çok düşüktü zaten kimyasal yaşıcaksınız dedi suan ödüm patlıyo bebeğimi kaybedicem diye keşke reglim geçmeden tahlil yapmasaydım böyle daha çok üzülüyor insan 2 gün sonra tekrar kan ver dedi inşallah değerim artar inşallah

Evet canım bugün adetinin 3.günü bugünden itibaren günde 2 kere kullan dedi.haftaya pazar özellikle ilişkiye gir.pazartesi gel dedi bakalım
İlişki sonrası nasıl bakıyo benim doktorum hiç bakmadı :) yani dün ilişki olup bugün muayene etmedi bi sonraki gün çağırdı

56 ydi değerim. Bence hemen korkmayın. Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde dolu dolu kan gelmişti. Hatta o sırada ailem ablamın yanındaydı. Ablam bende de kan geldi yerleşme kanı bir şey olmaz demişti ama tabi bendeki baya fazlaydi.
Inşallah sizinki yerleşme kanıdır. Dua edin bol bol. Bir de iş yapmayın. Ben öncesinde salak gibi evi dip köşe temizlemiştim..

İlişki sonrası nasıl bakıyo benim doktorum hiç bakmadı :) yani dün ilişki olup bugün muayene etmedi bi sonraki gün çağırdı
Canım sanırım yumurtam çatlamamış ise catlatma iğnesi yapıyormuş arkadaşlarına sorduğum kadarı ile.ertesi gün bakmasının sakıncası ne olabilir ki sence

Günaydın kader arkadaşlarım bat 5 haziran benide alır mısınız aranıza pkoluyum ve bu ay ilk klomen kullanışım çatlatma iğnesi vermedi bu ay sizce şansım var mı ? aranızda klomen kullanmış yada hala kullanan vardır diye yazıyorum

Canım sanırım yumurtam çatlamamış ise catlatma iğnesi yapıyormuş arkadaşlarına sorduğum kadarı ile.ertesi gün bakmasının sakıncası ne olabilir ki sence
ilk kez duydum ertesi gün bakıyo diye. Öyle bakacaksa bi bildiği var demekki yanlış anlama :)

Kızlarrr karın agrısıyla uyandım sabah. Tuvalete gittim pembe leke. Ya adet oluyorum ya yerlesme adetimin daha 21.günü. Adet oluyorsam şayey çooık erken oyyy çok endişeliyim.hiç böyle olmazdı.en erken 26.gün adet olurdum

ilk kez duydum ertesi gün bakıyo diye. Öyle bakacaksa bi bildiği var demekki yanlış anlama :)
Yok canım benim yanlış anlamam.yani bende ilk defa kullanıyorum.zaten pinpirikli biriyim.bilmediğim birşey mi var acaba diye soruyum.arkadaşım bende kullandım.sonra banada gel dedi.eğer yumurta çatlamamış ise iğne veriyolar dedi.zaten spermlerde 24 ile 72 saat arası vücutta canlı kalıyorlar ya.zaten vücutta sperm var.catlatma iğnesi oluncada birleşme olur diye mu düşündü acaba.aman ne bileyim buranın en iyi doktorlarından biri diye gidiyorum.vardır bu bildiği.zaten olmazsa ara verecem biraz.kafaya takmaktan tansiyonum çıkıyor başım ağrıyor.Rabbim mübarek günde hepimize sağlıklı sıhhatli vakitli evlatlar nasip eylesin.Tevekkül edecem artık.elinden geleni yapma ya çalışıyorum artık nasip....

56 ydi değerim. Bence hemen korkmayın. Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde dolu dolu kan gelmişti. Hatta o sırada ailem ablamın yanındaydı. Ablam bende de kan
Sizin lekelenmeden ne kadar süre sonra kanamanız devam etti dün akşamdan beri başka kanamam gelmedi benim suana kadar

Canım stresten bende bu ay 17.gün oldum maalesef.ama inşallah seninki yerleşme kanamasidir

Yaşla alakası yok canım doktorun kararı o mesela ben 23 yaşındayım günde 3 kere kullandım

Ultrasondan bir sorun görünmüyor dedi. Doktor bana sureci hızlandırmak amaçlı verdi. Ama bıraktım doktoru tahlilsiz ilaç verdiği icin.

Canım durumlar ne ? Varmı bi geliişme

Canım durumlar ne ? Varmı bi geliişme
Dün gelen lekelenmeden başka bir lekelenme olmadı yarın tekrar kan vericem değere bakılcak yükselmişmi diye normalde bat yarın zaten bu sabah evde kendim test yaptım dünden daha koyu çıktı umarım yerleşme kanaması yaşamışımdır kimyasal değildir

O kimyasal çok kötü bisey rabbim kimseye yasatmasin insallah yavrun seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…