• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bi önceki adet başlangicindan sonra 28. Gün bugün. Genelde 30 günde bir adet oluyorum . Işte ilk testte 106 cıktı. Doktor pazar ve perşembe günü de yapılacak dedi. O yüzden yarın sabah da test yaptırmaya gideceğim.
Umarım değerlerimiz hayirliysa yükselir . Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize
Aminn inşallah canım şuan rahatladım aramızda 4 gün varmış kat kat artsın inşallah değerlerimiz

Hamile kalmaya çalıştım ilk aydan itibaren her türlü belirtiyi yaşadım göğüs şişmesi kasıkta batma damatların belirginleşmesi aklınaza ne geliyosa hepsini yaşadım kesin hamileyim diyodum sonuç negatif bu ay hiç bir belirtim yok hemde hiç bir sey hissetmiyorum sonuç pozitif sanırım belirtiler bazen pskolojik olabiliyor
Kesinlikle belirtiler bencede tamamen psikolojik

Kızlar doktora gittim.kist yok.Çok kafana takmışsın dedi.bugün adetimin 3.günü klomen verdi.sabah akşam içinde 10 tane var.bana haftaya pazar eşinle beraber ol.pazartesi gel dedi.size birşey soracam.doktora sormayı unuttum.bu ilaca hemen başlayacak miyim..perşembeye ilaç biter zaten 5 günlük.birde adet iken de corasoin ic dedi.hiç bırakma dedi.Kızlar yardım doğrumu anlamışım.klomene hemen başlayacak mıyım
Canım adetinin 3. Günü ise doktorun dediği doz da kullanmaya başlıycaksın.
Mesele ben 3 kere klomen kullandım adetin 3. Günü başlayıp günde 3 kere aldım 5gün kullandım sonra 2gün dinlenme yani 8gğn sonra tekrar gittim doktora yumurta kontrolüm oldu yeterince olgunluğa ulaşmışsa o gün göbekten çatlatma iğnesi oldum iğne vurulduğum saati baz alarak o saatten 36 saat sonra yumurtam çatladı ilişkide bulunduk

Canım adetinin 3. Günü ise doktorun dediği doz da kullanmaya başlıycaksın.
Mesele ben 3 kere klomen kullandım adetin 3. Günü başlayıp günde 3 kere aldım 5gün kullandım sonra 2gün dinlenme yani 8gğn sonra tekrar gittim doktora yumurta kontrolüm oldu yeterince olgunluğa ulaşmışsa o gün göbekten çatlatma iğnesi oldum iğne vurulduğum saati baz alarak o saatten 36 saat sonra yumurtam çatladı ilişkide bulunduk
Evet canım bugün adetinin 3.günü bugünden itibaren günde 2 kere kullan dedi.haftaya pazar özellikle ilişkiye gir.pazartesi gel dedi bakalım

Evet canım bugün adetinin 3.günü bugünden itibaren günde 2 kere kullan dedi.haftaya pazar özellikle ilişkiye gir.pazartesi gel dedi bakalım
Aynen canım başlıyorsun bugün hadi güzelce büyüt yumurtalarını güzel haberlerini alalım

Herkese selam kızlaaarrr ❤️❤️ Benim de regl bitti ovülasyon testine bugün başladım. Testin sonucunu okumak için kaç dakika beklemem gerek acaba :)

Sağol canım Allah razı olsun.su mübarek günde Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin ....
Canım birde birşey soracam.sabah akşam içi cem değil mi klomeni.birde bu ilacı kullanınca yumurtam illa catlatma iğnesi ile mi çatlar

Canım birde birşey soracam.sabah akşam içi cem değil mi klomeni.birde bu ilacı kullanınca yumurtam illa catlatma iğnesi ile mi çatlar
Canim bunlari bence doktoruna danis.cunku herkesin kullanim sekli farkli.
Mesela ben 5. Gun basladim sabahlari bir kere ama bazilarina 3. Gun diyor doktor kimisine gunde iki kez diyor.
Yani kisacasi degerlerine gore doktorunun belirlemesi lazim.
Bide catlama ignesinede doktor karar veriyor.benimki kendiliginden catladigi icin igneye gerek duymuyor.seninde catlamada sorunun yoksa igneye gerek yok

Klomen kullanmadan herhangi bir tahlil test vs yaptı mi? Sorun var ondan mi verdi ?
Canım sadece ultrasondan baktı.adetin 17.günde oldu.kist vs var mi diye baktı.birşey yok dedi.yumurtan catlamamistir dedi.banada klomeni sabah akşam iç dedi.acaba benim yaşım 33 olduğu için ni sabah akşam dedi ki...n

Canım sadece ultrasondan baktı.adetin 17.günde oldu.kist vs var mi diye baktı.birşey yok dedi.yumurtan catlamamistir dedi.banada klomeni sabah akşam iç dedi.acaba benim yaşım 33 olduğu için ni sabah akşam dedi ki...n
Yaşla alakası yok canım doktorun kararı o mesela ben 23 yaşındayım günde 3 kere kullandım

Back