• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
biz burda 8.haftda ilk kontrole gidiyrz kizlar. o zamana kdr kafamdan gecen senaryolari bi dusunun :110:

ben tam tamina 6 gun kala ogrenmistim,belki de markasi ve uygulama seklimizle ilgisi vardir. ama nolursa olsun yuzde yuz garanti vermedigi icin hata payioluyor. ben clearblue kullanmistim
Kullanma talimatı yazıyo zaten ona göre kullanıyoruz fazla damlatınca ikincisi belirecek değil ya :) markadan o bnce

Kullanma talimatı yazıyo zaten ona göre kullanıyoruz fazla damlatınca ikincisi belirecek değil ya :) markadan o bnce
kullanma talimatina gore yapilmasini kastetmedim de bazilari az tutuyormus vs duymustum yanlis sonuc verdircek sekilde etkiliyormus. markadan olmasi en buyuk sebep bana gore de

İyi akşamlar
Yeni bir ay başlıyor yeni umutlar
Umutları haziran ayına kalmış anne ‘ööadayları burda toplanıp birlikte bekleyelim tecrübelerimizi paylaşalım

BAT

@GorTuu 1 Haziran
teacheralla teacheralla 1 Haziran
p a t u l i p a t u l i 2 Haziran
@mavi-hayal 2 Haziran

E Eda3883 3 Haziran
@Evrem17 3 Haziran
@nejlaa 86 3 Haziran
@glycl06 4 Haziran
@Seremserem 4 Haziran
@Delikedicik 5 Haziran
@sekerss 5 Haziran
@melansu 5 Haziran
@mavitosbik07 6 Haziran
@busu35 6 Haziran
@heytbengeldim 7 Haziran
@murnur55 8 Haziran
@kahvecibaby 8 Haziran
@mel33 8 Haziran
@limoncicegi41 10 Haziran
@minnos26 10 Haziran
@Umudummmavii 9 Haziran
@Queen21 9 Haziran
@CESUR05 9 Haziran
@Nurbanu34 9 Haziran
@Videsupra 9 Haziran
@yasam33 10 Haziran
@Alya_sura88 10 Haziran
@Neic 12 Haziran
@Erolummm 13 Haziran
@Adszgzl 13 Haziran
@4body1soul 14 Haziran
@limoncicegii 16 Haziran
@Lavinya223 17 Haziran
@seher01seher 14 Haziran
@yvz13 18 Haziran
@Saglikliyasamgunlugumm 18 Haziran
rainbow4607 rainbow4607 21 Haziran
@dmlslnkrmk 22 Haziran
@Platonikbaby 23 Haziran
@sare bebek 24 Haziran
blackbird87 blackbird87 24 Haziran
@different human 25 Haziran
@perikanadi 25 Haziran
@kardelen_08 26 Haziran
@MinnakPortakal 28 Haziran
@egitimcibiranne 29 Haziran
@botenur 30 Haziran

tebrik ederim ikinizide buaya ozel bir kur yada ovulasyon testi yada ilac kullandinizmi
Benim çok şükür 3 denememde tuttu bu ay ilk kez ovü testi kullandım pik gördüğüm gün ve ertesi 2 günü değerlendirdim tavsiye ederim bide sürekli dua ettim meryem süresini okudum 4444 salatı tefriceyi okudum Rabbim inşallah sağ sağlim kucağımada almaya nasip eder

Kızlar belirtileriniz nelerdi acaba ???
Hamile kalmaya çalıştım ilk aydan itibaren her türlü belirtiyi yaşadım göğüs şişmesi kasıkta batma damatların belirginleşmesi aklınaza ne geliyosa hepsini yaşadım kesin hamileyim diyodum sonuç negatif bu ay hiç bir belirtim yok hemde hiç bir sey hissetmiyorum sonuç pozitif sanırım belirtiler bazen pskolojik olabiliyor

Benim çok şükür 3 denememde tuttu bu ay ilk kez ovü testi kullandım pik gördüğüm gün ve ertesi 2 günü değerlendirdim tavsiye ederim bide sürekli dua ettim meryem süresini okudum 4444 salatı tefriceyi okudum Rabbim inşallah sağ sağlim kucağımada almaya nasip eder
amin ins. darisi basimiza rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin

Hamile kalmaya çalıştım ilk aydan itibaren her türlü belirtiyi yaşadım göğüs şişmesi kasıkta batma damatların belirginleşmesi aklınaza ne geliyosa hepsini yaşadım kesin hamileyim diyodum sonuç negatif bu ay hiç bir belirtim yok hemde hiç bir sey hissetmiyorum sonuç pozitif sanırım belirtiler bazen pskolojik olabiliyor
İnşallah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur :anneadayı: sizin gibi bende her ay neredeyse tüm belirtileri yaşadım ama sonuç O şimdi de adet belirtileri yaşıyorum bakalım bir kaç gün sonra belli olur :duduk:

Biz 3 aydır deniyoruz. Ilk ay kimyasal gebelik oldu. Ikinci ay olmadı. Şimdi de hiç 106 çıktı. Inşallah yükselmeye devam eder diye dua ediyoruz.
belirti yaşamadım aslında. Sadece kafama esti test yaptım. Çizgi çıkınca koşup tahlil verdim .ilki kimyasal gebelik olunca korkuyorum .o yüzden sürekli dua ediyorum inşallah yükselir diye..

Benim bugün adetle birlikte 24 günüm sizin kacıncı gününüz ben 26 27 günde bir regl oluyorum hemşire kız değerin küçük sağlıklı bir hamilelik olup olmadığı için pazartesi tekrar kan ver dedi sizden de istedilermi
Benim bi önceki adet başlangicindan sonra 28. Gün bugün. Genelde 30 günde bir adet oluyorum . Işte ilk testte 106 cıktı. Doktor pazar ve perşembe günü de yapılacak dedi. O yüzden yarın sabah da test yaptırmaya gideceğim.
Umarım değerlerimiz hayirliysa yükselir . Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize

Kasik batmasi bende de hep oldu. Hangi arkadaşına sorsam hamilelik için korunmayı biraktiklarindan beri hepsinde kaşık batması var. Galiba rahim kendini olası hamileliği hazırlandığından oluyor.

Back