• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende gun gun noluyomus okumak icin ekledim.

Evet aslinda bugun yumurtlama gunum ama sanirim klomen kullandigim icin yumurtalar cabuk buyudu ve erken catladi.Iki uc gun once hissettim catladigini ins oyledir :dua::dua:

Bide takvim 28 gunu baz almis ben 26 gunde bir adet oluyorum bu durumda yumurtlamam bi kac gun yine one kayiyo

Cunku esim gorevde...
Sende mi görev madurlularındansın canım:işsiz: asker mi polis mi. Dün yumurtlama günümdü herif göreve gitti bugün kaldım bir başıma

Sende mi görev madurlularındansın canım:işsiz: asker mi polis mi. Dün yumurtlama günümdü herif göreve gitti bugün kaldım bir başıma
Asker canim
Bende ocuklarla yanlizim.
Bu ayda olmicak sanirim.Olmazsada vardir bi hayir diyicem cok istekli olmicam.cok kafaya takiyorum bunyemde ilaclardan alt ust oldu yok yere mahfettim bunyemi

masallah baya doldu hamisler :) biz de ovulasyon donemini degerlendirme asamasindayiz. bat 18 haz. bakalim 5gun kdr once ogrenebilecegim testlerden alacagim,ilkinde bu sekilde ogrenmistik. hamile olursam da ayin sonlarina dogru gorunecek dogum tarihi. oglumda da grupta en son dogum yapan ben olmustum:) hem ayin sonuydu hem de normal olunca ")

Benimde 18 haziran canım erken gebelik testleri gerçekten doğru sonuç veriyor hatta normallerde yüzde 90 yanılmıyor bence inşallah güzel haberler alırız bende değerlendirme aşamasındayım:)

Yok 3 gün gecikti canım

İnşallah katlanarak devam eder canım :) hayırlı olsun

Benimde 18 haziran canım erken gebelik testleri gerçekten doğru sonuç veriyor hatta normallerde yüzde 90 yanılmıyor bence inşallah güzel haberler alırız bende değerlendirme aşamasındayım:)

cok heyecanli bi asamadiyiz dimi :) ben ilkinde ovu testi kullanmistim ama bunda almadim. o zamanlar biri onermisti bize o yuzden almistik ama su an neyin ne oldugunu biliyorum o nedenle kendimi takip ediyorum.bKalim bu sekilde de tutturabilecek miyiz :)

cok heyecanli bi asamadiyiz dimi :) ben ilkinde ovu testi kullanmistim ama bunda almadim. o zamanlar biri onermisti bize o yuzden almistik ama su an neyin ne oldugunu biliyorum o nedenle kendimi takip ediyorum.bKalim bu sekilde de tutturabilecek miyiz :)

Evet canım inşallah sağlıklı hayırlı bir evladın temellerini atıyoruzdur:) Ovu testi ben sadece 1 ay kullanmıştım daha çok stres oldum kullanmıyorum böyle iyi canım bana da:)

O
Evet canım inşallah sağlıklı hayırlı bir evladın temellerini atıyoruzdur:) Ovu testi ben sadece 1 ay kullanmıştım daha çok stres oldum kullanmıyorum böyle iyi canım bana da:)
Ovulasyon testleri çok da gerekli değil aslında doktorların dediği gibi gün aşırı ilişki olduğu sürece zaten yumurta çatlama vaktinde rahminde spermle karşılaşıcak gün aşırı birliktelik olduğu için. Rabbim in ol demesine bakıcak:KK200:

Predictor bazen yanıltıyo diye duymuştum gerçekten de yanıltıyo bi kere başıma geldi silik çıkmıştı ama hamile değildim binde bir o da bana denk geldi :D

Predictor bazen yanıltıyo diye duymuştum gerçekten de yanıltıyo bi kere başıma geldi silik çıkmıştı ama hamile değildim binde bir o da bana denk geldi :KK70:

ben tam tamina 6 gun kala ogrenmistim,belki de markasi ve uygulama seklimizle ilgisi vardir. ama nolursa olsun yuzde yuz garanti vermedigi icin hata payioluyor. ben clearblue kullanmistim

Kızlar doktora gittim.kist yok.Çok kafana takmışsın dedi.bugün adetimin 3.günü klomen verdi.sabah akşam içinde 10 tane var.bana haftaya pazar eşinle beraber ol.pazartesi gel dedi.size birşey soracam.doktora sormayı unuttum.bu ilaca hemen başlayacak miyim..perşembeye ilaç biter zaten 5 günlük.birde adet iken de corasoin ic dedi.hiç bırakma dedi.Kızlar yardım doğrumu anlamışım.klomene hemen başlayacak mıyım

Back